IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.11, 19:38
Mam pytanie dotyczące LO nr 1 w Ciechanowie. Czy mogłby ktoś podać orientacyjną ilość punktów na profile w poprzednich latach ? Z góry dziękuję .
Obserwuj wątek
    • Gość: Mieszkanka :) Re: Krasiniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.11, 19:42
      Jak masz znajomości to się dostaniesz.. Uwierz, że w ostatniej rekrutacji dostały sie osoby co miały ok. 80pkt a te co miały ponad 100 nie.
    • Gość: , Re: Krasiniak IP: *.adsl.inetia.pl 02.03.11, 21:24
      owszem można się dostać mając 100 czy nawet 80 pkt ale na profil humanistyczny-dziennikarski ! na inne profile jest troszkę trudniej.
      powodzenia :)
    • Gość: nnn Re: Krasiniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.11, 07:27
      80 czy 100 to chyba tylko na hd bo na przykład na biologiczno-chemiczny to tylko powyżej 130 coś koło tego też na matematycznym
      • Gość: uczen Re: Krasiniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.11, 10:19
        gadasz głupoty w klasie matematycznej są tacy co mieli niewiele ponad 100
        • Gość: Anka Re: Krasiniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.03.11, 21:44
          I pewnie znaleźli się w tej klasie nagle, jakiś czas po rekrutacji, nie wiadomo skąd i jak?!
          • Gość: nnn Re: Krasiniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.03.11, 07:42
            W matematycznej nie wiem czy były jakieś zmiany ale w biologicznej na pewno nie. Dostali się tylko ze średnią powyżej 4,75 i ilością punktów powyżej 130. I nie było zmian.
            • Gość: . Re: Krasiniak IP: *.dynamic.chello.pl 09.03.11, 13:32
              nieprawda
              • Gość: uczeń........ Re: Krasiniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.11, 18:11
                Te osoby, które dostały się na hd z ilością punktów 80 to nie dostały tak serio tylko po rekrutacji zajęły wolne miejsca zwracając się z prośbą do dyrekcji. O ile wiem to do SG na końcu "dostały" się osoby z 80 pkt.
                • Gość: :) Re: Krasiniak IP: *.adsl.inetia.pl 11.03.11, 00:06
                  dzieciaku nie idź do tej szkoły! Żadne studia nie dadzą CI bardziej w kość niż ta nasza ciechanowska Sorbona!
                  • Gość: licealista Re: Krasiniak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.03.11, 13:03
                    krasiniak jest przereklamowany. kiedyś prestiż - teraz jak masz znajomości- nie wiedzę, bez problemu się dostaniesz. śmieszą mnie pseudo-inteligenckie dzieci krasiniaka. żadna renoma w dzisiejszych czasach. kiedyś to była szkoła z klasą. teraz to śmiech na sali ;-) Wybierz dwójkę - dobra szkoła, bez przekrętów, a i jeśli chcesz zdobyć wiedzę - to w tej szkole ją zdobędziesz ;-)
                    • Gość: absolwent dwójki Re: Krasiniak IP: 213.199.253.* 12.03.11, 13:33
                      Dwójka bez przekrętów... żarty sobie stroisz? Zapomnij, zeby zdać maturę bez korków. Z tego co widzę korki w dwójce są plagą większą niż w krachu!!!
    • Gość: gość Re: Krasiniak IP: *.dynamic.chello.pl 14.03.11, 23:53
      czy ktoś pójdzie do krasiniaka czy do jakiegokolwiek innego liceum to jeśli ktoś chce się nauczyć, to się nauczy i po każdym LO może się dostać na dowolne studia wkładając w to odpowiednią ilość pracy i zaangażowanie.
    • Gość: @ Re: Krasiniak IP: *.play-internet.pl 15.03.11, 01:43
      Popieram w 100% procentach.
      Nawet z ZDZ ludzie poszli na studia,często nie gorsze niż Ci z Krasiniaka(SGGW,Szkoła Wosjkowa w Warszawie).
      • Gość: Absolwent Kracha Re: Krasiniak IP: *.dynamic.chello.pl 15.03.11, 02:34
        Można się uczyć w każdej szkole, ale ktoś powinien Cię sprawdzić, poprawić, ukierunkować, wyjaśnić a pod tym względem Krasiniak bije Dwójkę na głowę. I zgodzę się, że nawet po słabym liceum pójdziesz na studia, jednak studia studiom nie równe a Krasiniak jest gwarancją dobrych studiów.
        • Gość: absolwentka Kracha Re: Krasiniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.03.11, 12:21
          Jest jeszcze coś takiego jak statystyka a ona pokazuje o ile więcej osób dostaje się na dobre uczelnie po Krachu a ile po innych liceach. Oczywiście po każdym liceum można dostać się i skończyć dobre studia, ale statystycznie po Krachu jest takich osób najwięcej. Chyba o czymś to świadczy. Czy ktoryś z przeciwników skończył Kracha czy tylko Bema albo Staszica?
        • Gość: . Re: Krasiniak IP: *.play-internet.pl 15.03.11, 12:30
          Jak widać nie jest gwarancją skoro tylko nieliczni poszli z Kracha na medycynę czy prawo na dobre uczelnie a reszta(większość) na takie same studia jak ci po 2,staszicu,bemie i nawet zdz.
          • Gość: ja Re: Krasiniak IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.11, 11:55
            Krasiniak = liga osłów..............
            to prawda ...kiedyś może....10-15 lat temu ale nie teraz!!!
            • Gość: a to ja Re: Krasiniak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.03.11, 13:27
              A ja skończyłem Kracha dwadzieścia parę lat temu a moje dziecko niedawno i ja i moje dziecko dostało się na renomowaną uczelnię. A Ty "ja" co skończyłeś?
              • Gość: ja Re: Krasiniak IP: *.dynamic.chello.pl 16.03.11, 14:09
                właśnie ligę osłów!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka