Gość: Michał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 15:40 Jakie są podobieństwa między tymi radiami? Na pewno i jedno i drugie katolickie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: po co Re: KRC kontra Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 19:41 Po co zakładać taki idiotyczny wątek ? Radio Maryja jest radiem ściśle konfesyjnym (nawet ortodoksyjnym), KRC-nie. KRC ma zupełnie inny charakter, ramówkę, treści niż to toruńskie. Tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: KRC kontra Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 19:59 KRC jest radiem obrotowym. Zawsze z władzą. Jak dajmy na to wybory wygrałby Ruch Obrony Palikota /to gorsze niż SLD/ to Radio by z nim trzymało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość:   Re: KRC kontra Radio Maryja IP: *.cdma.centertel.pl 13.03.11, 20:05 Podobieństw jest wiele oba mają nadajniki, mikrofony, oba mają dyrektorów księży i oba są katolickie choć przy Maryja nie ma pewności co do tego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olof Re: KRC kontra Radio Maryja IP: *.cnow.pl 13.03.11, 20:07 kto nie ma pewności? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: KRC kontra Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.13, 13:22 Ja włączyłem raz.Chciałem posłuchać kolęd. A myslicie, ze tam były?!ależ skąd. Ale takiego steku bzdur i nienawiści dawno nie slyszałem. Katolickie radio, tfu.Omijam szerokim łukiem odtąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: KRC kontra Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.13, 13:23 Dla mnie niejaki Rydzyk jest przykładem człowieka który totalnie mnie zniechęcił do chodzenia do kościoła. Właściwie powinienem mu być wdzięczny bo dzięki niemu zacząłem logicznie myśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hyde Re: KRC kontra Radio Maryja IP: *.dynamic.chello.pl 25.12.13, 22:20 Nasze ciechanowskie radio jest katolickie i z nim w odpowiednim czasie możesz się pomodlić, wysłuchać mszy itd. Grają fajną muzykę. Co do informacji nie mam zdania. Toruńska stacja ma niewiele wspólnego z kościołem. Jest nastawiona na wyciąganie kasy od słuchaczy, głosi chore teorie, nie jest obiektywna. Jezus uczył miłości do bliźniego, a tam jest wiele nienawiści, nietolerancji. Dziwię się że wielu księży popiera tą stację. Tym gorzej dla kościoła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: KRC kontra Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.13, 07:53 Czy wiecie że Papcio Rydz latami nadawał w Rosji poprzez wojskowe przekażniki . W tym kraju nie jest to możliwe bez blogosławieństwa KGB/FSB , jakoś dziwnie to wspolgra z szaleństwem Antka policmajstra i jego kwaczącego guru.Im gorzej postrzegana jest Polska w świecie -tym dla nich lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stasiek Re: KRC kontra Radio Maryja IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.13, 07:27 Po co wyciagać stare wątki ?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_samo_a Re: KRC kontra Radio Maryja IP: *.centertel.pl 27.12.13, 09:57 Radio Maryja jest wspaniały Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Franek Kimono Re: KRC kontra Radio Maryja IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.13, 11:09 KRC nie jest konkurencją RM. Powinni ze sobą współpracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: KRC kontra Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.13, 18:50 no f***in' way, panie Rydzyk nie mam telewizora bo go nie potrzebuję ale nawet gdybym miała - jedyna stacja której NIGDY bym nie włączyła, nawet przez pomyłkę, to właśnie ta pańska sekciarska gadzinówka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roman Re: KRC kontra Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.13, 16:05 krc to na szczęście normalne radio, więc nie porównujcie do radia maryja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a_samo_a Re: KRC kontra Radio Maryja IP: *.centertel.pl 01.01.14, 20:37 Ja słucham radia Maryja od 10 lat i jest cudowne często odmawia m różaniec i śpiewam pobożne piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.14, 21:47 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś