Dodaj do ulubionych

KRC kontra Radio Maryja

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 15:40
Jakie są podobieństwa między tymi radiami? Na pewno i jedno i drugie katolickie.
Obserwuj wątek
    • Gość: po co Re: KRC kontra Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 19:41
      Po co zakładać taki idiotyczny wątek ? Radio Maryja jest radiem ściśle konfesyjnym (nawet ortodoksyjnym), KRC-nie. KRC ma zupełnie inny charakter, ramówkę, treści niż to toruńskie. Tyle...
      • Gość: roman Re: KRC kontra Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.11, 19:59
        KRC jest radiem obrotowym. Zawsze z władzą.
        Jak dajmy na to wybory wygrałby Ruch Obrony Palikota /to gorsze niż SLD/ to Radio by z nim trzymało.
      • Gość:   Re: KRC kontra Radio Maryja IP: *.cdma.centertel.pl 13.03.11, 20:05
        Podobieństw jest wiele oba mają nadajniki, mikrofony, oba mają dyrektorów księży i oba są katolickie choć przy Maryja nie ma pewności co do tego.
        • Gość: olof Re: KRC kontra Radio Maryja IP: *.cnow.pl 13.03.11, 20:07
          kto nie ma pewności?
          • Gość: gość Re: KRC kontra Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.13, 13:22
            Ja włączyłem raz.Chciałem posłuchać kolęd. A myslicie, ze tam były?!ależ skąd. Ale takiego steku bzdur i nienawiści dawno nie slyszałem. Katolickie radio, tfu.Omijam szerokim łukiem odtąd
            • Gość: gość Re: KRC kontra Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.12.13, 13:23
              Dla mnie niejaki Rydzyk jest przykładem człowieka który totalnie mnie zniechęcił do chodzenia do kościoła. Właściwie powinienem mu być wdzięczny bo dzięki niemu zacząłem logicznie myśleć.
    • Gość: hyde Re: KRC kontra Radio Maryja IP: *.dynamic.chello.pl 25.12.13, 22:20
      Nasze ciechanowskie radio jest katolickie i z nim w odpowiednim czasie możesz się pomodlić, wysłuchać mszy itd. Grają fajną muzykę. Co do informacji nie mam zdania.
      Toruńska stacja ma niewiele wspólnego z kościołem. Jest nastawiona na wyciąganie kasy od słuchaczy, głosi chore teorie, nie jest obiektywna. Jezus uczył miłości do bliźniego, a tam jest wiele nienawiści, nietolerancji.
      Dziwię się że wielu księży popiera tą stację.
      Tym gorzej dla kościoła.
      • Gość: gość Re: KRC kontra Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.12.13, 07:53
        Czy wiecie że Papcio Rydz latami nadawał w Rosji poprzez wojskowe przekażniki . W tym kraju nie jest to możliwe bez blogosławieństwa KGB/FSB , jakoś dziwnie to wspolgra z szaleństwem Antka policmajstra i jego kwaczącego guru.Im gorzej postrzegana jest Polska w świecie -tym dla nich lepiej
        • Gość: stasiek Re: KRC kontra Radio Maryja IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.13, 07:27
          Po co wyciagać stare wątki ?.
    • Gość: a_samo_a Re: KRC kontra Radio Maryja IP: *.centertel.pl 27.12.13, 09:57
      Radio Maryja jest wspaniały
      • Gość: Franek Kimono Re: KRC kontra Radio Maryja IP: *.adsl.inetia.pl 27.12.13, 11:09
        KRC nie jest konkurencją RM. Powinni ze sobą współpracować.
        • Gość: gość Re: KRC kontra Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.13, 18:50
          no f***in' way, panie Rydzyk
          nie mam telewizora bo go nie potrzebuję
          ale nawet gdybym miała - jedyna stacja której NIGDY bym nie włączyła, nawet przez pomyłkę, to właśnie ta pańska sekciarska gadzinówka
          • Gość: roman Re: KRC kontra Radio Maryja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.13, 16:05
            krc to na szczęście normalne radio, więc nie porównujcie do radia maryja
    • Gość: a_samo_a Re: KRC kontra Radio Maryja IP: *.centertel.pl 01.01.14, 20:37
      Ja słucham radia Maryja od 10 lat i jest cudowne często odmawia m różaniec i śpiewam pobożne piosenki
      • Gość: gość [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.14, 21:47
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka