Dodaj do ulubionych

Małysz biedny beduin z PO

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.03.11, 17:33
Adam Małysz (..) przyznał, że nuży go atmosfera w polskiej polityce po katastrofie smoleńskiej. Były skoczek nie rozumie szefa PiS Jarosława Kaczyńskiego, co miesiąc składającego kwiaty pod pałacem prezydenckim. - Dlaczego prezes Jarosław Kaczyński nie składa kwiatków w Krakowie, a w Warszawie pod bramą pałacu? (...) - Dla mnie to jest śmieszne, bo przecież jego brat i bratowa leżą na Wawelu - dziwi się Orzeł z Wisły. (...) Jego zdaniem Marta Kaczyńska zrobiła "chyba największy błąd", bo "nie chciała pochować rodziców gdzieś bliżej siebie".(...) Wiem, jak jest z mamą Izy. Raz albo dwa razy dziennie idzie na grób teścia zapalić świeczkę, przynieść kwiatki. Tak bardzo go kochała, że funkcjonuje jakby ciągle był. Wita się, żegna, rozmawia. (...)
Obserwuj wątek
    • Gość: d Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 00:28
      wyjątkowo głupi facet z tego Małysza
      • Gość: koala Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.play-internet.pl 23.03.11, 00:43
        Jasne. Bo gdyby powiedział, że kocha Kaczyńskich i każdy ich poroniony pomysł, to byłby prawdziwym Polakiem, o wrodzonej góralskiej mądrości, chociaż błędnego wyznania, nieprawdaż?
        • Gość: ssss Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 06:58
          Przecież powiedział prawdę
          • Gość: orzeł Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.cnow.pl 23.03.11, 08:17
            I to szczerą prawdę a nie teraz Martusia z mężusiem i z córeczkami latają do Krakowa z koszami kwiatów w światłach telewizyjnych kamer.Co do Jareczka też ma rację kto składa kwiaty przed miejscem pracy zmarłego no co innego gdyby tam zginął, ale tak nie było.Normalni ludzie stawiają kwiaty, palą znicze w miejscu gdzie ktoś bliski poniósł śmierć.To częsty obrazek przy naszych drogach.
            • Gość: kot Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.11, 08:47
              W tej samej Warszawie ludzie pala znicze i składają kwiaty przed ambasadą Japonii, wcześniej robili to przed innymi ambasadami .

www.pl.emb-japan.go.jp/jishin/podziekowania.htm
              • Gość: mat Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.11, 08:58
                bravo Adaś. Słowa gorzkie ale prawdziwe. Jedynym minusem całego zdarzenia to przyczepienie Małyszowi łatki PO, ale to naturalne . Jak nie z nami to przeciwko nam
                • Gość: insp Poseł Małysz IP: *.centertel.pl 23.03.11, 11:06
                  Brawo. Adam Małysz chce być posłem?
              • Gość: Michał Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 14:01
                Jaki mianowicie związek jest między paleniem zniczy przed ambasadą kraju, który padł ofiarą katastrofy naturalnej - ambasadą, która jest symbolem tego kraju w naszym, a paleniem zniczy przed pałacem prezydenckim, który jest miejscem pracy i symbolem władzy prezydenckiej ? Przypominam, że prezydentem już od jakiegoś czasu jest wybrany demokratycznie Bronisław Komorowski.
                W polskiej tradycji, na którą tak często powołuje się prezes Kaczyński i jego akolici, jest aby znicze palić na grobie zmarłego - ten grób znajduje się na Wawelu.
                To truizm, wiem, ale to co robi prezes Kaczyński na Krakowskim Przedmieściu co miesiąc, to moim zdaniem czysta, wyrachowana polityka, mająca tylko luźny związek z bólem po stracie brata i bratowej.
                A Małysz po prostu powiedział co myśli - jest obywatelem tego pięknego kraju, ma prawo się wypowiedzieć na każdy, także polityczny temat, jeśli go pytają i chcą słuchać. Nie rozumiem zarzutów, że się nie zna i nie powinien się wypowiadać. A to niby dlaczego ? Większość polityków nie wyłączając prezesa Kaczyńskiego na niczym się nie zna ale mają coś do powiedzenia na każdy temat - czemu Małysz ma się nie wypowiedzieć o nich ?
                • Gość: ha No i macie! Prezes sam sie przyznal!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 15:08
                  Cytujac przedmowce "ale to co robi prezes Kaczyński na Krakowskim Przedmieściu co
                  > miesiąc, to moim zdaniem czysta, wyrachowana polityka, mająca tylko luźny związ
                  > ek z bólem po stracie brata i bratowej."

Malysz: "Dlaczego JK sklada kwiaty w WARSZAWIE a nie Krakowie?".

Prezes: "Malysz nie zna sie na POLITYCE".

Macie PiSiaki kolejny dowod na straszliwy cynizm Jarka, ktory wszystko, nawet krzyz
                  ("jest substytutem pomnika") i smierc wlasnego brata traktuje jako POLITYKE.

• Gość: ;) Re: No i macie! Prezes sam sie przyznal!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 16:23
                    Malysz odbijal sie z progu
                    natomiast Prezes odbija sie z trumny
                    • Gość: dr.lekarz Re: No i macie! Prezes sam sie przyznal!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.03.11, 16:46
                      Człowiek który notorycznie niedojada by być lekkim jak piórko musi mieć część mózgu zastąpiony mięśniami które musi mieć spręzyste,stąd nie ma się co dziwić ptasim móżdzkiem Adasia:-)

• Gość: Skorek Re: No i macie! Prezes sam sie przyznal!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 17:50
                        Jak kto ma inny pogląd niż ty nie musi od razu mieć ptasiego móżdżku. Dr (przy okazji -pod dr nie stawia sie kropki, to błąd ortograficzny) lekarz powinien się raczej zastanowić, czy oczekiwanie, że wszyscy będą myśleć tak samo nie jest objawem choroby.
                        • Gość: mieszkaniec Re: No i macie! Prezes sam sie przyznal!! IP: *.adsl.inetia.pl 23.03.11, 20:37
                          pszem, ja bym radził skupić się nad kondycją twoich szarych komureczek
                          • Gość:   Re: No i macie! Prezes sam sie przyznal!! IP: *.cdma.centertel.pl 25.03.11, 11:18
                            Nie wiem czy liczba mnoga jest uzasadniona :D.
                  • Gość: nie leming Re: No i macie! Prezes sam sie przyznal!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 22:39
                    Problem z Małyszem i innymi jest taki,ż e nie rozumieją czym jest grób, pamięć,znicze, kwiaty w wymiarze rodzinnym , a czym innym w wymiarze państwowym.
                    Jeszcze nie dawno Gazeta Wyborcza przez lata pisała o tym kim jest Putin i jakich metod się chwyta, a dziś nie mogą zrozumieć ,że śp.Lech Kaczyński został skutecznie zgładzony i mają w Polsce wasalny rząd tuskodebili.
                    Na Ukrainie ten sam Putin prawie,że otruł Juszczenkę , a wykonawcy tamtego dzieła sa dziś obywatelami Rosji, których 'niby niepodległa Ukraina ' nie może przesłuchać.
                    • Gość: koala Re: No i macie! Prezes sam sie przyznal!! IP: *.play-internet.pl 23.03.11, 22:51
                      "że śp.Lech Kaczyński został sku
                      > tecznie zgładzony i mają w Polsce wasalny rząd tuskodebili".

Pislamista nigdy nie przyjmie argumentów przeczących tezie o zamachu, bo sam, gdyby mógł, taki czyn by wykonał. Innych podejrzewa o niecne zamiary i spiski, bo sam takie knuje. Nazywa oponentów tuskodebilami, bo sam siebie podejrzewa o kretynizm i myśli, że tak się ukryje.

Oczywiście nazwanie go kaczoimbecylem uzna za przemysł nienawiści i dążenie do anihilacji opozycji.Wali cię prosto w twarz, a potem żali się, żeś twarzą zaatakował jego pięść.

Taka to "moralność" pislamisty.

• Gość: * Re: No i macie! Prezes sam sie przyznal!! IP: *.cnow.pl 24.03.11, 09:08
                    Choć raz Kaczyński przyznał się że składanie wieńców każdego 10 dnia miesiąca to polityka a nie ból po stracie najbliższych.Każdy cierpienie przeżywa inaczej ale raczej po cichu w samotności a nie przed kamerami telewizyjnymi!!
                • Gość: ff Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.11, 13:35
                  legenda dawnej Solidarności - Mirosław Chojecki
                  www.youtube.com/watch?v=vlLbbXGBZUU&feature=player_embedded
                  • Gość: ? Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 15:28
                    Wiesz... takich legend, autorytetow, autorytecikow sie pojawi zaraz cale mnostwo... kazdy pojezdzi po Adamiie... Beda mieli swoje 5 min w naszym polskim bagienkopiekielku..

A normalny czlowiek uwaza jak uwaza. I zadne "gadajace glowy" tego nie zmienia
                    • Gość: sd Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.11, 16:10
                      Mogli zapytać się o cenę cukru i o OFE ,
                      czemu bali się ?
    • Gość: teo Re: Małysz biedny beduin z PO ma szanse spotkać z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.03.11, 22:55
      Pragnę się odnieść również do niedawnej wypowiedzi Pan Adama Małysza, dotyczącej sposobu obchodzenie przeze mnie rocznicy śmierci Mojego Brata, śp. Prezydenta Lecha Kaczyńskiego. Mam wrażenie, że nasz Mistrz swoją wypowiedź oparł wyłącznie na przekazie znanym z mediów, które nie od dziś przedstawiają dalece nieprawdziwy obraz w tej sprawie. Gdybyśmy mieli okazję spotkać się osobiście, jestem pewien, że mógłbym przekazać moje racje i argumenty Panu Adamowi. Zapraszam serdecznie na spotkanie i jestem pewien, że po przedstawieniu mu prawdziwych argumentów o okolicznościach towarzyszących tej bolesnej, ale ważnej dla mnie sprawie, zmieniłby zdanie. Spotykałem się z nim jako Premier - i dziś, tak jak i wówczas, gratuluję mu wszystkich sukcesów, które rozsławiły jego i Polskę.
      • Gość: Michał Re: Małysz biedny beduin z PO ma szanse spotkać z IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 00:19
        amen ..............
        • Gość: małyszek Re: Małysz biedny beduin z PO ma szanse spotkać z IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.03.11, 14:18
          Wy od Małysza się od....., żebyście choć tylko 1% zrobili z tego co on dla promocji Polski. U was tylko destrukcja.
    • Gość: zaTUSKany Małysz nie jest prawdziwym Polakiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 16:48
      On nawet nie jest katolikiem. Mieszka w protestanckiej Wiśle, gdzie wszyscy głosują na PO. A jak wiadomo protestantyzm przyszedł z Niemiec. Polak = katolik. Jak np. Dariusz Wernicki, syn ziemi ciechanowskiej, który od roku koczuje w obronie krzyża i PiS na Krakowskim Przedmieściu.
      • ciech001 Re: Małysz nie jest prawdziwym Polakiem. 24.03.11, 19:31
        Małysz się zapomniał i powiedział to co naprawdę myśli. Jest osobą prywatną i ma prawo do prywatnych poglądów i przemyśleń, zresztą Prezes Kaczyński wcale nie poczuł się obrażony jego wypowiedzią. Pan Adam powiedział to co pewnie myślą i inni. Ja na przykład nie rozumiem zwyczaju ustawiania krzyży, wieńców i lampek w miejscach wypadków, w szcególności jeśli ich ofiary umierały po pewnym czasie w oddalonych szpitalach. Nikt nie stawia zniczy i krzyży w salach szpitalnych lub w domach, w których tragicznie ginęli ludzie (zabici bądź w wyniku wypadków). A już zupełną aberracją jest stawianie zniczy, krzyży i wieńców w miejscach tymczasowej pracy ofiary (prezydentem można być najwyżej dwie kadencje, J. Kaczyński dłużej był pracownikiem uczelni).
        Tą jego wypowiedź podchwycili żądni sensacji dziennikarze, którzy uwielbiają prowokować kolejne, często niepotrzebne, starcia.
        • Gość: elvis Re: Małysz nie jest prawdziwym Polakiem. IP: *.cnow.pl 24.03.11, 21:29
          Ja zupełnie co innego usłyszałem od prezesa. Zganił Małysza, mówiąc, że nie powinien komentować polityki. A że prezes jest przereklamowanym geniuszem to przy okazji wydał się i nazwał po imieniu to, co się co miesiąc wyprawia pod pałacem. W porywie szczerej głupoty dowiedzieliśmy się od prezesa, że to uprawianie polityki, a nie upamiętnianie ofiar katastrofy smoleńskiej.
          • Gość: aaa Re: Małysz nie jest prawdziwym Polakiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.03.11, 23:53
            To dobrze ,ze Jarek ma dobre serce i nawet takiego najemnika kadafiego chce wyedukowac , bo ile klas ma Małysz kto wie ?
            Małysz jak Lech Wałesa zawodowka, zadnej ksiązki nie przeczytał to warto z nim porozmawiać nawet i prezesowi z dekarzem - blacharzem .
            Maturę to chyba obaj z Olbryskim zdawali u Bronka w Belwederze.

Pierwszy skok oddał w wieku sześciu lat, w 1983 r. W 1992 r. ukończył Szkołę Podstawową nr 4 w Wiśle Głębcach. Trzy lata później w Zasadniczej Szkole Zawodowej w Ustroniu zdobył zawód (specjalizacja: blacharz-dekarz). W 2010 roku zdał maturę i uzyskał wykształcenie średnie. Zna język niemiecki.
            • Gość: dd Re: Małysz nie jest prawdziwym Polakiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 00:00
              super 33 lata i matura ?
              w warszawie moze i u bronka
              bronkowi magistra pisał teściu

takiego to i stawik by wymaturzył w krasiniaku po godzinach by nikt nie widzial jak adaś sciaga
              • Gość: ? Re: Małysz nie jest prawdziwym Polakiem. IP: *.158.217.119.pat.umts.dynamic.eranet.pl 26.03.11, 11:05
                ten post to jest marna prowokacja. Dajesz tym samym swiadectwo jakim idiota jestes. Nie pierwszy raz zreszta.
            • Gość: do aaa Re: Małysz nie jest prawdziwym Polakiem. IP: *.centertel.pl 25.03.11, 07:06
              Może i trochę późno zrobił tę maturę ale przynajmniej ma. Po przeczytaniu twojej wypowiedzi jeden wniosek się nasuwa: zakończyłe(a)ś edukację pewnie gdzieś w połowie podstawówki. Żenada
      • Gość: * Re: Małysz nie jest prawdziwym Polakiem. IP: *.cnow.pl 25.03.11, 08:44
        A po za tym koczowaniem ten Wernicki to czym jeszcze rozsławił Polskę w świecie ,bo Pan Małysz to wiadomo czym choć pewnie też to zakwestionujecie.Polak to nie zawsze katolik.
        • Gość: ja Re: Małysz nie jest prawdziwym Polakiem. IP: *.cnow.pl 25.03.11, 09:13
          Może i późno zdał maturę ale zapominacie że od najmłodszych lat trenował skoki i brał udział w zawodach więc na naukę nie miał zbyt wiele czasu teraz może nadrobi w końcu nie jest taki stary.Co do Kaczyńskiego to powiedział ze pan Adam nie zna się na polityce na pewno ma racje bo znać się na polityce to znaczy na czym?....na niczym, bo co ci wieczni posłowie wiedzą o życiu prawdziwych ludzi!
          • Gość: dd Re: Małysz nie jest prawdziwym Polakiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 12:21
            Małysz biegle mówi po niemiecku, a Jarosław w jakimś innym poza swoim własnym?
      • Gość: o Re: Małysz nie jest prawdziwym Polakiem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.11, 12:27
        no tak panie zaTUSKany - bo Polak to katolik, a każdy złodziej to pijak nie ?
        • Gość: ula Re: Małysz nie jest prawdziwym Polakiem. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.11, 12:50
          Jedyne pocieszenie ,że Adaś zrobił to z wdziękiem jakiego brakuje Niesiołom, Grasiom... i
          dlatego tak wzruszył Prezesa Jarosława .
          Prezes Jarosław powinien podzielić się tą wiedzą nie tylko z Adasiem , bo gdzie tu sprawiedliwość:-)?
          • Gość: ??? Re: Małysz nie jest prawdziwym Polakiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.03.11, 15:29
            Pszemmmm??? Zmieniles plec????? Czemu sie nie chwalisz?
          • Gość: biedronka Re: Małysz nie jest prawdziwym Polakiem. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 18:22
            Gość portalu: ula napisał(a):

> Jedyne pocieszenie ,że Adaś zrobił to z wdziękiem jakiego brakuje Niesiołom, Gr
            > asiom... i
            > dlatego tak wzruszył Prezesa Jarosława .
            > Prezes Jarosław powinien podzielić się tą wiedzą nie tylko z Adasiem , bo gdzi
            > e tu sprawiedliwość:-)?

Dobry pan z tego Kaczyńskiego. Przecież mógł kazać zabić Małysza.
    • Gość: fikołek Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.03.11, 11:10
      Smieszy mnie ten cały cyrk z pożegnaniem Małysza z tymi tłumami tymi wąsami, dlaczego on tego nie zrobi sobie w tej Wiśle na małej skoczni w gronie rodzinnym?
      • Gość: ? Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.158.217.119.pat.umts.dynamic.eranet.pl 26.03.11, 11:15
        To ty taki maly smieszek jestes... tititititt.... Nie ogladaj. Przerzuc na TV Trwam i ogladaj zakupy Jarkacza
        • Gość: adam Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 14:04
          Raptem 20tyś ludzi ogrodzonych metalowymi barierkami będzie mogło popatrzeć czy udało się skoczyć na kreskę kilku kurczakom.
          Setki ochroniarzy, setki tajniaków po to tylko, by kilku facetów zarobiło kasiorę, a fałszywy hrabia bronek z grubą anką czyli się bezpiecznie wśród tłumu wrzeszczących Polaczków
    • Gość: krawiec Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 14:24
      Nie taki biedny ten Małysz, ale zbiedniał Red Bull i to bardzo.Red Bull w Polsce to już przeszłość razem z AM.
      wyborcza.biz/biznes/1,100896,9322760,10_lat_kariery_reklamowej_Adama_Malysza,,ga.html
      Szacuje się, że sportowiec w ciągu 10-letniej kariery sportowej na samej tylko reklamie Red Bulla zarobił ok. 20 mln zł.

Poczta Polska też już cienko przendzie

Danie z Winiar niestrawne i ktoś to widział na półkach ?

Generali zna to ktoś ?

Audi Q7 odebrano Małyszowi bo brakowało w salonie dla tych co maja gotówke

Teekanne do picia kolejny super produkt

Jakim pajacem trzeba być by nastawiać się na pokaz z LOGO sponsora non stop
      • Gość: genowefa pigwa Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 14:43
        To tylko 50tyś lemingów którzy dziś dokleją sobie wąsy bo tak im redaktorzy grzecznie kazali zrobić. Taki gosć bez wąsa w Zakopcu mogłby dostać w łeb od innego leminga.Innym razem odbiorą babci dowód . Jeszcze innym razem pójdą do Biedronki bo tam wmówiono im,że trzeba chodzić bo TANIOSC tam widać

Przypomina mi to kulturę islamu,gdzie wszystkie kobiety chodzą zakryte a jak nie to meczetą po łbie.
        • Gość: ? a tytyl watku? jest tez tego dowodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 18:13
          Jak Wy - malutcy - ktorzy zapewne wiele w zyciu osiagneliscie... potraficie sprowadzac do swojego poziomu...
          Poziom jadu, niecheci, zawisci, bezinteresownej nienawisci, pogardy dla wszystkiego co "inne" niz Wy.
          Powodzenia w zyciu.
          • Gość: biedronka Re: a tytyl watku? jest tez tego dowodem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.03.11, 18:26
            Ciekawe, że gdy nazywam ich "bydłem" to kasują mój post, a gdy oni mnie "lemingiem" to wszystko ok. Niektórzy dali się pisowcom zastraszyć. Mam nadzieję, że w sejmie mają jaja i odbiorą Kaczyńskiemu immunitet.
            • Gość: koala_prawypolak Re: a tytyl watku? jest tez tego dowodem IP: *.play-internet.pl 26.03.11, 22:50
              Ach, jaki głupi jest ten Małysz, leming z peło. Wystarczyłoby, żeby zapalił świeczkę na Krakowskim, a na wszystkich forach internetowych w Polsce byłby wysławiany pod niebiosa jako prawdziwy Polak (przez pomyłkę niekatolik, ale Dornowi wybacza się nie takie odstępstwa:), ikona polskości w świecie, ORZEŁ podniebny, któremu ruscy mogą skoczyć, bo w każdych warunkach wyląduje. Byłby NASZ, polski, swojski, lekki jak Fotyga, uduchowiony jak Macierewicz, kryształowo czysty jak poseł Karol Meleks Karski. A tak, bidulek, powiedział kilka słów prawdy i dla pislamistów jest Lutrem gorszym od szatana.

Łaska pislamistów na pstrym koniu jeździ...
        • Gość: gigant Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.wapgw.era.pl 26.03.11, 22:34
          to ile metrow skoczyl? Smieszny wynik osiagnal?
          • Gość: koala mądry Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 16:00
            W przeciwieństwie do koali głupiego z sieci play jak to w sieci play tak juz maja nierówno pod sufitem cieszy mnie, że Małyszowi powinęła się noga za ten styl arogancji i braku empatii.
            Jak to mówił klasyk nie ważne jak sie zaczyna ale jak kończy no i skończył jak fajtłapa smiesznym skokiem
            • Gość: koala_prawypolak Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.play-internet.pl 27.03.11, 18:58
              Koala żąda przeprosin. Przeprosin wyborców PIS, ponieważ nazwano wyżej klasykiem Leszka Millera, a wiadomo, że oczywistym klasykiem jest wyłącznie Jarosław Mądry.
              Też się cieszę, że pisiorki ponad podziałami pokochali mądrość Leszka Millera, ale co za dużo, to niezdrowo.
              A jeszcze bardziej się cieszę, że wśród prawdziwych Polaków radość z powinięcia się nogi bliźniego staje się normą. Trzeba jeszcze zmienić w katechizmie:
              "Miłuj bliźniego swego jak siebie samego, chyba że nie wielbi Kaczyńskich".
              Niewielbiciele Kaczyńskich przecież trafiają do piekła, więc po co to głupie "miłuj"? Jak Bozia mogła tak się pomylić?
              • Gość: ;; Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 20:10
                Małysz był wielki ,ale ostatnie kilka dni to klapa
                Stacje nawet nie napisały czy skoczył 30 czy 70 metrów i to jest smieszne plus smieszny jest cłąy kraj zapuszaczajacy wąsy by potem je rzucic jak psie gó... na trawnik
                • Gość: koala_prawypolak Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.play-internet.pl 27.03.11, 20:46
                  Też uważam, że zaprawdę słuszne i zbawienne jest, żeby każdą wielkość wyrastającą ponad poziom "prezesa co do Biedronek nie chodzi" - sponiewierać, zeszmacić, spisić. Wtedy będziemy w naszej Polsce, w której Karol Meleks Karski wyznacza standardy moralne.
            • Gość: do koli Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.cnow.pl 28.03.11, 08:30
              No kola mądry ty to jesteś prawdziwym Polakiem wdeptać w ziemię wszystko co wyrosło ponad przeciętność.Współczuje że w życiu nie udało ci się nic osiągnąć ale to nie powód żeby gnoić innych.
              • Gość: orange Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.03.11, 09:31
                W stanie wojennym każdego 13 musiało być śmiesznie dla milionów Polaków i dla pałujacych milicjantów jak tysiące ludzi w Warszawie wychodziło na ulice manifestować sprzeciw wobec Jaruzelskiego.
                Każdego 13 w innych miastach było podobnie .

• Gość: Jarosław K. Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 10:10
                  Jak śmiesz porównywać jakiś tam stan wojenny do śmierci Lecha Santo Subito?! Przecież wiadomo, że śmierć Lecha Santo Subito jest największą katastrofą w dziejach wszechświata!

I żeby była jasność: inni zginęli z Lechem przez pomyłkę!
                  • formeforyouforhim Re: Małysz biedny beduin z PO 30.03.11, 07:48
                    To i dla mnie było śmieszne jak żona Małysza błąkała się pod skocznią w dniu zakończenia kariery, bo Adam Małysz brylował z Bronkiem Gafą i Anką żoną Bronka córką byłego żydowskiego ubeka.
                    • Gość: elvis ^^^^^^^^^^^Aż zioniesz miłością bliźniego IP: *.cnow.pl 30.03.11, 09:05
                    • Gość: ? A mama Prezesa zna sie na polityce? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 09:54
                      Prezes niestety milczy..

Z uklonami dla Pszeeemmmma/Uli
                    • Gość: Jarosław K. Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 11:42
                      Moja żona nigdy się nie błąka sama, więc uważam, że sprawa powinna trafić do komisji Macierewicza, bo i ruska mgła była tam czynna.
                      Mój i Lecha tatuś był krystalicznie czysty, a kto uważa, że kolaborował z komuną, ten rusek i zdrajca.
                      • Gość: kicius Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.11, 15:19
                        Za taki afront to moga prosic Małysza jeszcze kilka lat by popierał to chamstwo z platformy chociaz z drugiej strony to tez Polacy z dysfunkcja
    • Gość: stefek Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.03.11, 22:25
      Adam Małysz (..) przyznał, że nuży go atmosfera w polskim sporcie przed i po katastrofie smoleńskiej. Były skoczek nie rozumie mediów którzy, co miesiąc składają mu hołdy .Dlaczego media nie złoża mi hołdów w Wisle, a w Warszawie w mediach ogólnopolskich? (...) - Dla mnie to jest śmieszne, bo przecież większość czasu spędzam w Wiśle w domu a z wąsami to już śmieszne jest to jeszcze bardziej
      • Gość: Simply Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.03.11, 03:07
        Podziwiamy i kochamy Małysza za talent, pracowitośc, skromność, sukcesy, dzięki którym nie raz czuliśmy się dumni, że to nasz krajan ... Ale niektórzy zmienili front o 180 stopni. Wystarczyło kilka słów, że Adam nie rozumie, dlaczego prezes nie składa kwiatów na grobie bliskiej osoby -jak wszyscy inni ludzie, tylko na Krakowskim Przedmieściu. Małysz zrobił coś strasznego? Nie, powiedział szczerze to, co myśli większość Polaków. I w sekundę stał się obiektem ataków i drwin zwolenników Kaczyńskiego. Nosili go na rękach, teraz w ziemię by go najchętniej wbili. Nie wstyd wam? Kaczyński jako jedyny i najważniejszy punkt odniesienia - aż do tego stopnia straciliście zdrowy rozsądek? Przecież to tylko polityk , on tylko uprawia te jałowe gry, nic więcej ... Jesteście narzędziem w rękach takich jak on. Nie stać was na samodzielny osąd?
        Do "stefka" -jak ktoś umie wydać z siebie tylko bełkot jak ty, niech nie otwiera ust ani komputera, bo kompromituje każdą sprawę, której chce służyć.
    • Gość: hhhh Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.wapgw.era.pl 30.03.11, 22:15
      kto ma o beduinie z po lepsze zdanie,ze zostawil zone sama sobie
      • Gość: xxx Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.03.11, 12:12
        Adaś tak się dziwi, że Jarosław składa kwiaty i zapala znicze w Warszawie a nie na Wawelu a nie dziwi się ludziom, którzy składają kwiaty i zapalają znicze pod japońską ambasadą zamiast w te pędy lecieć do Japonii????
        • Gość: Zytka Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 17:08
          Wyjątkowo głupie porównanie. Kraków nie Japonia, a Jarosław mógł zdecydować o pochowaniu brata i w Warszawie. Ale demontracje nad grobem byłyby krzycząco niesmaczne, więc chodzą pod pałac prezydencki. Podzielam zdanie Małysza. Trafnie powiedział arcybiskup Nycz, że po roku kończy się okres żałoby. Wyraźnie dał do zrozumienia, że tearz te marsze to będzie czysta polityka. Wstyd się tak trumnami podpierać, a większość rodzin ludzi, którzy tam zginęli sobie tego nie życzy.
    • Gość: Michał Re: Małysz biedny beduin z PO IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.11, 19:09
      Takie mądrości znalazłem przypadkiem :
      Małysz przeprosi Kaczyńską?
      Nie wiem czy doniesienie portalu pomponik.pl można traktować poważnie ale niech mi tam.
      Przypomnę zatem tylko - p. Małysz powiedział - "największy błąd popełniła Marta Kaczyńska, która nie chciała pochować rodziców gdzieś bliżej siebie".
      "Jak teraz ma jechać odwiedzić ich na grobie? Jeśli to zrobi, będzie miała koło siebie tłum"

Ja pytam, za co kuźwa ma przepraszać ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka