Gość: karolina IP: *.adsl.inetia.pl 29.03.11, 19:27 czy to prawda ze na kurs prawa jazdy mozna sie zapisac 6 miesiecy wczesniej przed ukonczeniem 18 lat ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: x Re: czy to prawda IP: *.xdsl.centertel.pl 29.03.11, 19:44 5 lat temu można było, a teraz to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: briter Re: czy to prawda IP: *.dynamic.chello.pl 29.03.11, 20:37 Tak, to prawda, ale zdawać egzamin możesz dopiero po ukończeniu 18 lat. Zapisywanie się na taki kurs 6 miesięcy przed urodzinami jest bez sensu, bo u wszystkich (znanych mi) instruktorów masz tylko 30 godzin jazdy. Wyjeździsz wszystko w ciągu pierwszych 3-4 miesięcy, a przed samym egzaminem albo pozapominasz, albo się coś pozmienia- tu przestawią znak, tu zrobią objazd itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A. Re: czy to prawda IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.03.11, 21:02 najlepiej abyś zapisała się 3 miesiące wcześniej. Wtedy będziesz na świeżo. Wiele moich znajomych tak robiło. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: big Re: czy to prawda IP: *.158.217.45.pat.umts.dynamic.eranet.pl 29.03.11, 21:06 ustawa mówi że można zapisać się na 3 miesiące przed ukończeniem 18 roku życia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: czy to prawda IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.11, 21:26 ja kurs robilam przez miesiac wiec jezeli masz zamiar isc do kogos kto prowadzi od razu teorie i prakyke to nie zapisuj sie tak wczesniej. lepiej zebys wyjezdzila codziennie te 30 godz niz miec 2 godz na dwa tyg bo wtedy nic sie nie nauczysz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: speed Re: czy to prawda IP: *.adsl.inetia.pl 30.03.11, 22:18 ja kurs robilam przez miesiac wiec jezeli masz zamiar isc do kogos kto prowadzi > od razu teorie i prakyke to są szkółki gdzie od razu można jeździć bez teorii? Dajcie jakiś namiar. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karolina Re: czy to prawda IP: *.adsl.inetia.pl 31.03.11, 18:02 a tak wogole to w jakich cenach jest praw jazdy ?? i gdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: czy to prawda IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.11, 17:51 Elita, tam robilam przez miesiac prawko, zdalam za pierwszym razem jak ja chodzilam to placilam 1100, nie wiem jak teraz, ale z tego co wiem to jest tez jakas szkolka gdzie tez jest po 1100 a tak to 1300 chyba, Odpowiedz Link Zgłoś