Dodaj do ulubionych

fryzjer dla dziecka

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 09:15
musze isc z malym do fryzjera,ale on baardzo nie lubi jak ktos dotyka jego glowy. Mozecie polecic takiego, ktory ma podejscie do dzieci?
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewka Re: fryzjer dla dziecka IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.11, 11:06
      Pani Lidka na Karoszynie.
    • Gość: też mama Re: fryzjer dla dziecka IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.11, 19:39
      PaniMagdanaMałgorzackiej
      • Gość: . Re: fryzjer dla dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 14:27
        Pani Lidka na Kargoszynie ostatnio obcinała mojej córeczce woski nawet mała nie spostrzegła się kiedy był po wszystkim.
    • Gość: Grażka Re: fryzjer dla dziecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.11, 15:27
      Ja od 2 lat chodzę z moim synkiem do Grześka. Mam tylko jeden problem - mój syn nie chce później wyjść od niego z salonu - tak mu się spodobało ;-)
      • Gość: ojciec Re: fryzjer dla dziecka IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.11, 11:57
        na Kargoszynie, do Grzeska:) super tylko na Kargoszynie jest 10 zakladow fryzjerskich! a stwierdzenie,ze do pana Grzeska tez niewiele mowi. konkrety, adres lub chociaz telefon jakis podajcie a nie ogolniki
        • Gość: Grażka Re: fryzjer dla dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 18:39
          Chodzi o Grześka na Ściegiennego 10 lok.69 od strony kina. tel. 509 465 194
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka