Gość: mama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.11, 09:15 musze isc z malym do fryzjera,ale on baardzo nie lubi jak ktos dotyka jego glowy. Mozecie polecic takiego, ktory ma podejscie do dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ewka Re: fryzjer dla dziecka IP: *.adsl.inetia.pl 13.04.11, 11:06 Pani Lidka na Karoszynie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: też mama Re: fryzjer dla dziecka IP: *.dynamic.chello.pl 13.04.11, 19:39 PaniMagdanaMałgorzackiej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: fryzjer dla dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 14:27 Pani Lidka na Kargoszynie ostatnio obcinała mojej córeczce woski nawet mała nie spostrzegła się kiedy był po wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażka Re: fryzjer dla dziecka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.04.11, 15:27 Ja od 2 lat chodzę z moim synkiem do Grześka. Mam tylko jeden problem - mój syn nie chce później wyjść od niego z salonu - tak mu się spodobało ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ojciec Re: fryzjer dla dziecka IP: *.dynamic.chello.pl 17.04.11, 11:57 na Kargoszynie, do Grzeska:) super tylko na Kargoszynie jest 10 zakladow fryzjerskich! a stwierdzenie,ze do pana Grzeska tez niewiele mowi. konkrety, adres lub chociaz telefon jakis podajcie a nie ogolniki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grażka Re: fryzjer dla dziecka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.04.11, 18:39 Chodzi o Grześka na Ściegiennego 10 lok.69 od strony kina. tel. 509 465 194 Odpowiedz Link Zgłoś