IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.04.11, 19:42
Czy może ktoś wie co się dzieje z tą firmą ? Mam na myśli to że zaopatrywałem się tam w 'luzy' a od jakiegoś czasu praktycznie nic nie ma. W sezonie zimowym płyn do spryskiwaczy (czego dowiedziałem się przypadkiem) w pierszeństwie dla marketów a 'jak starczy' to coś tam się 'rzuci' dla klientow indywidualnych - mam na myśli małe sklepiki i hurtownie. Coraz gorsza współpraca. Czy są jakieś perspektywy poprawy czy zmieniać dostawce ?
Obserwuj wątek
    • Gość: oczko Re: ACHTEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 01:51
      Nie pomogę Tobie.Nawet nie wiedziałam ze handlują płynami. Ale biurowiec na Płockiej mają niezły. Coś obiło mi sie o uszy ze sprzedają mieszkania w 2 blokach na Aleksandrówce. Moze ktoś wie ile chcą za metr2. Nie znam ulicy-wiem tylko ze to dwa białe budymki z podziemnymi garazami, teren ogrodzony. Brzmi nieżle ale ciekawe czy cena nie odstraszy .
      • Gość: mmm12 Re: ACHTEL IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.11, 10:33
        te 2 nowe bloki są na Żuławach przy ul. Ranieckiej z tego co wiem to podobno liczą sobie ponad 3500 zł/m2

i103.photobucket.com/albums/m147/Jortex/Ciech_lato/raniecka-1.jpg
    • Gość: pojebany ACHTEL IP: *.180.127.90.nat.umts.dynamic.eranet.pl 21.04.11, 07:40
      A zarobki w firmie nadal 1.200 zł brutto, za 12h/dzień, bez wolnych sobót i nadgodzin...
      • Gość: xyz Re: ACHTEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 08:03
        Co do zarobków to szczera prawda- nie da szefostwo zarobić.
        • Gość: wiecznik Re: ACHTEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 10:34
          leszek woli kolejne audi sobie zafundowac zamiast placic!
          • Gość: MNK Re: ACHTEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 10:44
            Po 20 latach gospodarki WOLNORYNKOWEJ Czy dotrze wreszcie do niektórych fakt, że zakłada się firmę aby samemu zarabiać. Co do pracowników to albo się godzą albo nie - wolny wybór.
            Z tego co wiecznik napisał to mogłoby się wydawać, że zakładając firmę trzeba patrzeć żeby pracownicy dobrze zarabiali - bzdura z poprzedniej epoki.
            Chcesz jeździć Audi? Nie zazdrość nikomu, tylko trenuj swoje "fałdy mózgowe" i przede wszystkim - działaj
            • Gość: sss Re: ACHTEL IP: *.dynamic.chello.pl 21.04.11, 12:32
              MNK pisze szczerą prawdę. Niestety Ci co nie maja pomysłów na zarabianie pieniędzy to już tylko bedą narzekać i zazdrościć! Zresztą to typowe dla społeczeństwa Ciechanowskiego - niestety!
              • Gość: oczko Re: ACHTEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 13:49
                Gdyby wszyscy mieli pomysły na zarabianie to kto by pracował .Sami pracodawcy . Są pracodawcy i pracownicy.SZanujmy się wzajemnie. Od 1 maja może sie trochę zmienic.Zeby nie było tak ze pracodawcy obudzą się któregoś dnia z reką w nocniku. Więc nie mówmy ze sami się godzą na takie niskie pensje. Kto chce zarabiac 1200 zł brutto chyba nikt. Otwierają się rynki pracy od maja.Składajcie dokumenty do firm pośredniczących które umożliwią wyjazd za granice do pracy. Zobaczymy co powiedza pracodawcy jak połowa załogi zwolni się i to tych najbardziej wykwalifikowanych. Wiec nie mówmy ze 1200 to duzo i niech sie ciesza ze pracuja. Niewolnictwo skonczyło sie. W przyszłym roku płaca minimałna ma byc 1500 zł a juz przedsiebiorcy płaczą że to za duzo. Niech sami wyzyja za 1500 zł miesiecznie . To jest upadlanie ludzi . A te ciemniaki z ratusza mysla tylko gdzie i jakie pomniki postawic L Kaczynskiemu -nieroby. Im dac po 1200 zł miesiecznie za te bredzenie i do łopaty przed ratuszem. Ciekawa jestem jak będą piszczec żerączki bolą , ale du...py im sie zaokragla bo teraz pładkodupie maja od siedzenie i zbijania bąków,
            • Gość: obserwator Re: ACHTEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 14:46
              Czy ty naprawdę myślisz, że jest u nas gospodarka wolnorynkowa? Czy praca 12 godzin za 1,2 tys. zł to norma? Czy myślisz, że jesteśmy narodem leniwym? Polecam ci ciekawy artykuł forum.gazeta.pl/forum/s,557,124325963.html?t=1&a=124534850&rep=1
              Tylko nie pisz,że są tam błędy ortograficzne, bo ten bloger tak ma!
              • Gość: obserwator Re: ACHTEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.04.11, 14:48
                Przepraszam, wkleiłem zły adres
                miziaforum.wordpress.com/2011/04/21/meesykanskie-realia-gospodarcze-iii-r-p-wstyd-i-chanba/
                • Gość: Ewa Re: ACHTEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.11, 21:52
                  Doskonała diagnoza naszej sytuacji społecznej.
                  • Gość: xx Re: ACHTEL IP: *.cdma.centertel.pl 22.04.11, 22:55
                    Firma padnie niedługo.Mieszkania stoją puste
                    • Gość: pzdr Re: ACHTEL IP: *.play-internet.pl 23.04.11, 05:59
                      Przydałby się admin jakiś na tym forum , taki od tępienia troli i wywalania postów nie-na-temat.
                      Osoba zakładająca wątek nie pytała o to ile godzin trwa zmiana , ani o to jakim samochodem jeździ szef , tylko czy ma zmieniać dostawcę PŁYNÓW w które się w Achtelu zaopatrywał !
                      Aleście mu pomogli :))))
            • kerr111 Re: ACHTEL 09.01.16, 11:39
              Przyjacielu, może kupować co chce, i nowe bmw, ale po opłaceniu pracowników.
              • elldekor Re: ACHTEL 09.01.16, 20:15
                Archeolog z Ciebie ze hoho
          • Gość: gały widziały Re: ACHTEL IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.11, 15:39
            Niektórzy pracownicy też 'nie grzeszą' samochodami ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka