Gość: ja to wiem IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.11, 21:32 szef MFW wielka nadzieja Francji.za za debil taką instytucją kierował Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxxxxxxxx Re: kolejny żyd powodem wstydu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.11, 21:42 Czekamy na Apel Polskich użytecznych idiotów zgromadzonych wokół Michnika by wystosowali Apel DO AMERYKAŃSKICH ULEGŁYCH OPINI PUBLICZNEJ SEDZIÓW oto lista użytecznych polskich idiotów KUTZ WAJDA HOLLAND KIEPSKI PLAYBOY MELLER STEFAN ANIA MUCHA JANUSZ PALIKOT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1984 ??? IP: *.tktelekom.pl 17.05.11, 08:22 o co wam chodzi?jesteście jakimiś debilami?jest wina,będzie kara nieistotne,czy to Żyd czy Polak. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan-pikuś To ja już wolę być Żydem... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 10:02 niż członkiem tego samego plemienia co ty idioto. Odpowiedz Link Zgłoś
formeforyouforhim Re: kolejny żyd powodem wstydu 17.05.11, 10:13 W Polsce taki gość byłby medialnie chroniony przez kolesi jak senator Piesiewicz z PO. W Polsce sądy nie wydają wyroków zgodnych z zapotrzebowaniem opinii społecznej ,ale z zapotrzebowaniem klasy politycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan-pikuś Sraty pierday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 10:19 Przecież ty nawet nie wiesz co piszesz. Jakiej klasy politycznej? Co rozumiesz (?) pod tymi słowami? A jeżeli chodzi o Piesiewicza to przypomnę, że senatorzy podobnie jak posłowie mają immunitet. Żałuję, że Piesiewicz nie zrzekł się immunitetu, bo już by było po procesie. Poza tym on nikogo nie zgwałcił lecz dał się sfotografować prostytutkom, które go szantażowały i za co zostały przez sąd skazane. Znajdujesz różnicę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczko Re: Sraty pierday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 16:17 :):):) szef MFW :) tylko jest pytanie co on by z nią robił :):): . Wyszedł w ręczniku z toalety a pokojowa wyleciała z krzykiem jak dziada zobaczyła. Raban się zrobił i tyle. A może chciała ,a on nie chciał i tak to sie skończyło. Tak samo było z naszą panią z SAMOOBRONY była miła dla wszystkich panów posłów i radnych, a jak pracy nie przedłużyli rabanu narobiła ze molestowali hahahha. 6 lat molestowali i bidulka nie zgosiła dopiero jak pracę straciła. To sie nazywa prostytucja w miejscu pracy . Nie jest ważne gdzie Polska ,USA, Francja itd. A co do żydów:):): skąd wiesz ze to Zydzi. Zaglądałeś w rozporki i patrzyłeś czy obrzezani :) oj świntuszku :):):):):):):):):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żyd jak nic Re: Sraty pierday IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.11, 16:40 Zauważyłem ostatnio, nie tylko na tym forum, ale ogólnie na necie w całym kraju coraz częściej pojawiają się obraźliwe , wulgarne antysemickie komentarze. To typowa przypadłość polaka, jak w kraju źle się dzieje to winny jest żyd! Tak! I na pewno żydem jest ten co rządzi, bo przecież polak polakowi by takiego losu nie zgotował tak?:) Strasznie żenujące. Niestety ale to zwykle polak polaka okrada, a nie żaden wyimaginowany żyd. Jakby tym krajem rządzili żydzi to może byłoby dużo lepiej, bo ten naród ma we krwi smykałkę do biznesu, a tak to niestety kolejny polaczek co chce się nachapać, a resztę ma w głęboko w poważaniu. To dotyczy wszystkich opcji politycznych, nie tylko rządzących teraz. A żyd zawsze potrafił dbać o swoje, to polak pracował kiedyś u żyda, nadawał się tylko na parobka, bo nie potrafił sam zadbać o swoje interesy. Ale to normalne w naszym narodzie, że jak komuś się powodzi to zaraz zaczynamy go nienawidzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: logo Re: Sraty pierday IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.11, 17:05 Oczywiście, że Żydzi rządziliby Polską lepiej. Widać jak znakomicie rzadzą w Izraelu, dając sobie radę z Palestyńczykami i sąsiadami. Czy oni tam przypadkiem nie odgrodzili murem części strefy, zamieszkałym przez Palestyńczyków? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan-pikuś Re: Sraty pierday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 17:07 A ja zauważyłem, że krytykując antysemitów głosisz antypolskie hasła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Sraty pierday IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.11, 18:38 Jakie antypolskie hasła:) Wskaż jedno chociaż te twoje "antypolskie hasło":) No wskaż proszę!:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan-pikuś Re: Sraty pierday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 18:52 [i]Gość portalu: :) napisał(a): > Jakie antypolskie hasła:) Wskaż jedno chociaż te twoje "antypolskie hasło":) No > wskaż proszę!:) PROSZĘ BARDZO: "A żyd zawsze potrafił dbać o swoje, to polak pracował kiedyś u żyda, nadawał się tylko na parobka, bo nie potrafił sam zadbać o swoje interesy". TO NIE JEST ANTYPOLSKIE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Sraty pierday IP: *.dynamic.chello.pl 17.05.11, 19:06 To nie jest nic antypolskiego, tylko stwierdzenie faktu, bo tak było panie pikuś. To po prostu taki żal do narodu do którego należę, oczywiście nie do wszystkich tylko do tej części obwiniającej żydów a nie widzącej problemów u siebie. Rozumiem że pojmowanie niektórych faktów jako jakieś wystąpienie antypolskie może być spowodowane tzw. zakompleksieniem i chorobą na nienawiść hehe:) Jeszcze mi powiedz, że prawdziwy polak powinien być antysemitą!!!:) Bo jak tak to pozwól, że wyłączam się z grona tych w twoim i tobie podobnym mniemaniu "Prawdziwych Polaków pijących tylko narodową herbatę i oglądających tylko telewizję narodową" i pozwól, że będę z tego dumny:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pan-pikuś Re: Sraty pierday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 20:06 Do tej pory myślałem, że tylko antysemici są nierozgarnięci. Teraz widzę, że niektórzy filosemici także. Czytaj kolego ze zrozumieniem. Jeżeli piszesz, że Polacy byli przed wojną żydowskimi parobkami to delikatnie mówiąc grzeszysz uogólnieniem. Bądź rzetelny w swoich sądach. Gdy napiszesz, że "niektórzy Polacy" to się zgodzę. Myślę jednak, że wśród parobków, którymi jak się domyślam gardzisz, byli także i Żydzi, którzy służyli w polskich dworach. Ps. Żeby była jasność. Brzydzę się antysemityzmem. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czesio Re: Sraty pierday IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.05.11, 23:44 ty pikusiu nawet nie wiesz co to jest antysemityzm , więc ze swoim ptasim móżdzkiem nie pisz na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja to wiem Re: kolejny żyd powodem wstydu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.05.11, 19:36 sam się przyznał ,że jest żydem. coś mają w genach niezdrowego , bo sami skazali swojego prezydenta kacapa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczko Re: kolejny żyd powodem wstydu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.11, 13:42 pan Pikuś wracając do senatora Piesiewicza którego wspomniałeś wyżej. Mnie tam gośc ani ziębi ,ani grzeje. Mogę jedynie napisac co mnie osobiście się nie podoba w całej tej chorej sytuacji.Piesiewicz jako prywatna osoba może sobie brac narkotyki , chodzic w sukienkach jak mu tak wygodniej i obracac prostytutki a nawet facetów. :):): jego sprawa. Ale jest jedno ALE - ten pan decydujac się na kandydowanie na senatora nie jest już osobą anonimą, reprezentuje nas ,nasze państwo .To co zrobił / cała Polska i nie tylko widziała na zdjęciach w gazecie/ powinno obligowac Go do złożenia mandatu osobiscie i przeproszenie wyborców jeszcze przed wyjasnieniem całej afery. To sprawa honoru a nie mandatu senatora.Wiedział w co wchodzi decydujac sie na bycie osobą publiczną. Nikt tak naprawdę nie wie co w nas siedzi- tylko my sami. Skoro lubi czasami " wciągnąc" albo wyluzowac się przy młodej ci..ce- nie powinien był pchac się na senatora, a tak ma facet przechlapane. Nikt mi nie powie że to był jednorazowy incydent. Facet po prostu to lubi i "sprytne" dziewczyny chciały na tym zarobic. Na biednego nie trafiło. W tym światku nie ma sentymentów :) Ja Ciebie albo Ty Mnie. Pan senator myslał ze wszystko mu wolno ale " panie " były sprytniejsze. Jeszcze jest pytanie :) Czym myślał:):):):) chyba nie głową:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: znudzony Re: kolejny żyd powodem wstydu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.05.11, 08:52 Już mnie mierzi zajmowanie się tym żydem przez polskojęzyczne media typu gazeta wyborcza. Nonstop o nim, jedyne co mnie zastanawia to po kiego pokojówki hotelowe kręcą się po pokojach gdy goście hotelowi są tam obecni lub kąpią się. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczko Re: kolejny żyd powodem wstydu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.11, 12:25 :):) znudzony:) dobre pytanie:) po co? W hotelu gdzie płaci sie kilka tysiecy euro za dobę personel powinien byc" niewidoczny " . Facet nie jest kryształowy,ale gwałt to smieszne. Sprawa rozdmuchana na cały świat ze względu na nazwisko i stanowisko jakie piastował. W pilityce jest już przegrany bez wzgledu jak sprawa się potoczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i ja znudzony Re: kolejny żyd powodem wstydu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.05.11, 09:26 znudzony jestem tematem jak intelektualista małysz polską polityka jarka kaczyńskiego tak mnie nudzi i mierzi jakiś bogaty bęcwał bufon zyd, tylko dlategio ze zyd to mu w europie dupę lizali lewicowcy socjaliści.taki dupek miał zostać prezydentem francji elegancji . do pierdla takiego bęcwała bym wsadził a tu proszę jaki luksus mu się nalerży tylko dlatego ze to wpływowy bogaty zyd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oczko Re: kolejny żyd powodem wstydu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.05.11, 14:07 :):):): coś tam w tej głowie miał skoro zaszedł tak wysoko. :):):): no i nogę złamał na małej dupencji.:):):):):): Czym Ci faceci myślą:):): jedno im w głowie:):):):) Odpowiedz Link Zgłoś