Dodaj do ulubionych

centrum ogrodnicze śmiecin

IP: *.play-internet.pl 08.06.11, 19:44
sprzedali mi kosiarkę gardena do której teraz nie mają noża i h.. z kosiarki nie róbcie tam zakupów byłem bo nóż to h... wywaliła pani zza biurka ,magazynier i cała reszta
Obserwuj wątek
    • Gość: wiktoria Re: centrum ogrodnicze śmiecin IP: *.dynamic.chello.pl 08.06.11, 19:52
      Prawda, obsługa fatalna. Ja kiedys byłam i spytałam się o duże ceramiczne doniczki, a pan na to gdzieś sa na sklepie, ja sie pytam, ale gdzie, a on na to, ze wstając z krzesła rzucił tekstem : gdzieś..., no to wyszłam i nigdy tam nie wrócę
    • Gość: działkowiec Re: centrum ogrodnicze śmiecin IP: *.play-internet.pl 10.06.11, 19:58
      jeb.. ich w d...ę frajer{uf]
      • Gość: gość Re: centrum ogrodnicze śmiecin IP: *.xdsl.centertel.pl 11.06.11, 13:02
        ja tez tam nie kupuje bo dziwne ceny mają
        • mala.243 Re: centrum ogrodnicze śmiecin 11.06.11, 22:40
          A co to znaczy dziwne ceny?Za drogo?Ja tam robię zakupy od dłuższego czasu i nie narzekam ani na obsługę,ani na ceny!!!
          • Gość: gość Re: centrum ogrodnicze śmiecin IP: *.xdsl.centertel.pl 12.06.11, 15:30
            heh,to przejdz się do takiej Pani co ma ogrodniczy przy bazarku na PKP wtedy sie dowiesz.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka