Dodaj do ulubionych

Jagodzianki

IP: *.tktelekom.pl 08.07.11, 13:46
Gdzie najlepsze ?
Z JAGODAMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nie z dżemem JAGODOWYM(bo i takie są)......
Obserwuj wątek
    • Gość: JAGODA Re: Jagodzianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 14:42
      The BEST Siembor !!!!!!!!!!!!!!!
      Ja kupuję na bazarku w pierwszej budce od PKP (cena 2,30 ;))
      • Gość: jagódka Re: Jagodzianki IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 08.07.11, 15:19
        najlepiej kupic jagody i samemu zrobic
        • Gość: Dżej Re: Jagodzianki IP: *.205.107.75.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 08.07.11, 15:25
          Najlepsze od Betlińskiej i Wilga też ma niezłe. A p.Siembor oferuje właśnie z dżemem i to w śladowej ilości, tzw. myśliwskie tzn. polowanie na dżem ;)
        • Gość: wiktoria Re: Jagodzianki IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.11, 15:28
          Siembor ma faktycznie dobre, ale całkiem smaczne jadłam ostatnio od Sadowskiego
          • Gość: Maja Re: Jagodzianki IP: *.play-internet.pl 08.07.11, 15:37
            Siembor do tej pory miał najlepsze, niestety dziś się nie zle rozczarowałam . Jagód nie bylo wcale tylko normalnie grodki galaretki jakiejs , była okropna . Widac ze zaczynaja już oszczedzac a placilam za jagodziankę 2,50 uważam że to tanio nie jest
            • Gość: ania-cnów Re: Jagodzianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 15:53
              ja uważam,że jednak nadal bezkonkurencyjna jest Pani Betlińska, dużo jagód, dobre ciasto, mniam,od kilku lat kupuję tylko od niej, Siembor sie pogorszył, i po co je lukruje?taka woda z cukrem.
    • Gość: jagoda Re: Jagodzianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.11, 18:25
      Najlepsze są w sklepie 'Przy Farze", nie wiem, z jakiej piekarni, ale bardzo smaczne i codziennie świeże.
      Pozdrawiam
    • Gość: qwerty Re: Jagodzianki IP: *.dynamic.chello.pl 08.07.11, 20:14
      W sklepie "Społem" przy deptaku kupiłem po 2.20zł. Bardzo dobre, z prawdziwymi jagodami.
      • Gość: artue Re: Jagodzianki IP: *.tktelekom.pl 08.07.11, 21:50
        Najlepsze od Siembora , najwięcej jagód - jakoś w innych jagodziankach nie widziałem takiej proporcji jagód do ciasta :), a najgorsze jakie miałem kiedykolwiek w ustach - Betlińska.
        • Gość: Adam Re: Jagodzianki IP: *.play-internet.pl 08.07.11, 23:16
          Własnie Pan siembor ma lukrowane i sa najlepsze moim zdaniem , wszystkie inne to jakies suche dziadostwo , zawsze od siembora kupuje bylo duzo jagod jednak kilka dni temu kupilem i tez trafilem chyba na jakis dzem
          • Gość: M. Re: Jagodzianki IP: *.tktelekom.pl 09.07.11, 08:34
            ostatnio udało mi się zakupić jagodziankę od Wilgi.....i powiem szczerze że była MEGA pyszna !!!!
            Na drugi dzień kupiłam w innym sklepie,też od Wilgi i była obrzydliwa...smakowała.......jak ze starych jagód....(?)://
            • Gość: dobry chłopak Re: Jagodzianki IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.11, 09:26
              Jagoda zgodzę się z tobą, mi też Jagodzianki smakują w sklepie "Przy Farze", są duże,codziennie świeże i bardzo dobre.
              • Gość: wrr Re: Jagodzianki IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.11, 18:17
                W sklepie Przy Farze niezmiennie od lat są od Betlińskiej i na dodatek kosztują mniej niż weszystkie inne, nawet w sklepach firmowych Betlińskiej. Tylko 1,95zł.
                • Gość: Alm Re: Jagodzianki IP: *.tktelekom.pl 09.07.11, 18:39
                  z tego co wiem,to Betlińska ma tylko jeden sklep.....
                  • Gość: ala Re: Jagodzianki IP: *.dynamic.chello.pl 09.07.11, 20:25
                    ale darmowa reklama
                  • Gość: ania Re: Jagodzianki IP: *.play-internet.pl 10.07.11, 23:22
                    jakoś nie widziałam jagodzianek od P Betlińskiej po 1,95 . Nawet w jej sklepie sprzedają po 2,5 okropne z gorzkimi jagodami i strasznie suche !!!
                    Według mnie cieżko trafić na dobre jagodzianki , siembor jak do tej pory miał pyszne jednak też już teraz nie jest to samo , jagody mieszane z galaretką bez smaku
    • Gość: emeryt Re: Jagodzianki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.07.11, 23:28
      spróbuj z PSS i Wilgi wstawiają różnie. Reszta można olać
    • Gość: aga Re: Jagodzianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.11, 00:01
      ja od trzech lat kupuje jagodzinki w Lidusi na Gwardii ludowej, nie wiem skąd są ale dla mnie najlepsze jagód bardzoo dużo.
      • Gość: linda Re: Jagodzianki IP: *.dynamic.chello.pl 10.07.11, 23:27
        betlińska rulez!!!!!!!!!!!!!!!!!!Siembor - bardzo się rozczarowałam
    • Gość: Rulez Re: Jagodzianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.07.11, 23:41
      Jagodzianki to potoczne określenie polityków Ciechanowskiej Wspólnoty Samorządowej.
      • Gość: Mniam Re: Jagodzianki IP: *.play-internet.pl 11.07.11, 00:23
        Sadowski-Cukiernia na ul.Warszawskiej
        • Gość: 1 Re: Jagodzianki IP: *.182.38.186.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 11.07.11, 15:34
          super jagodzianki sa w sklepie na 11PUL ,miedzy p.NINKA a KOSMETYCZKA ,naprawde polecam i zycze smacznego!
    • Gość: gość Re: Jagodzianki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.11, 16:39
      potwierdzam jagodzianki od Betlińskiej w sklepie przy farze po 1,95
    • Gość: asd Re: Jagodzianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.11, 00:06
      najlepsze od siembora! prawdziwe jagody nie dżem więc cena nie może byc taka jak u innych. czasem zdarza się ze ekspedientki wciskają jakieś inne byle sprzedac
      • Gość: rybcia Re: Jagodzianki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.07.11, 15:53
        od siembora zdecydowanie
        • Gość: Emi Re: Jagodzianki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.07.11, 16:03
          A ja dziś jadłam kupione w Panoramie od p. Betlińskiej bardzo dobre.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka