IP: *.opera-mini.net 16.07.11, 23:45
Chce spytać czy którąś z was miała takie dziwne kłucie od początku ciąży i czy mam się tym martwić
Obserwuj wątek
    • Gość: ja Re: Ciążą IP: *.tktelekom.pl 17.07.11, 10:53
      ja tak miałam w I trymestrze. Macica się rozciąga, ale najlepiej przy najbliższej wizycie u ginekologa powiedz dr o swoich obawach wszystko Ci wytłumaczy
      gratulacje dla przyszłej mamy :)
    • Gość: mania Re: Ciążą IP: *.play-internet.pl 17.07.11, 12:33
      potwierdzam przedmówczynię. Dopiero w ll trymestrze może się okazać że takie kłucie i ból połączone z plamieniem(aczkolwiek niekoniecznie) oznacza nisko osadzone łożysko i wtedy przez jakiś czas trzeba uważać bo potem przeważnie wraca na miejsce.
      I co ważne: każda kobieta inaczej przechodzi ciążę. Wiadomości na forach w internecie nie dadzą pewności czy dzieje się coś złego. Podstawą jest tu Twój lekarz
    • Gość: ciechanowianka Re: Ciążą IP: 213.199.253.* 17.07.11, 12:46
      odsyłam na forum krasiniaka, tam jest ciechanowskie zagłebie ciąż
      • Gość: Krasiński Re: Ciążą IP: *.adsl.inetia.pl 09.09.11, 14:59
        Krasiniak totalnie zszedł na psy. Dno + metr mułu.
    • czikitaaa18 Re: Ciążą 24.10.14, 12:44
      Dzień dobry, jestem w drugim tygodniu ciąży i mam pytanie czy mam powód do niepokoju czy cos jest Malenstwu. Otóż ogólnie jestem nieskoteperaturowcem przed owulacją 35,8 po owulacji 36,15. A teraz mam zaledwie 36,50 a podczas dnia jesczze niższą. Czuję ciągnięcie w podbrzuszu, czasami kłucie i nabrzmiałe piersi (więc objawy ciążowe mam typowe) Wizytę o ginekologa mam dopiero 12 listopada? Czy mam powód do niepokju? Czy coś się dzieje z progesteronem? Czy to norma?

Pozdrawiam i proszę o odpowiedź
      • Gość: Asia Re: Ciążą IP: *.cnow.pl 25.10.14, 20:52
        A to w drugim tygodniu już się wie o ciąży??
        ja tez czasami mialam klucia.
    • Gość: ciężarówka Re: Ciążą IP: *.centertel.pl 15.11.14, 13:12
      raczej normalna sprawa, ale jak masz watpliwości to idź do lekarza
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka