Gość: .. Re: restauracja atena IP: *.play-internet.pl 02.08.11, 12:42 a to oni mają restaurację??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: restauracja atena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.11, 12:53 na Gostkowskiej???hmm..tam chyba nie ma restauracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzua Re: restauracja atena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 13:06 to nie jest na Gostkowskiej... tylko na Kolbe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: restauracja atena IP: *.cnow.pl 02.08.11, 13:09 aż się uśmiechnąłem jak przypomniałem sobie słowne przepychanki "znafcuff" lokalizacji Ateny. Całkiem niedawno był taki wątek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sara Re: restauracja atena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.11, 13:19 bo to ci sami "znafcy" piszą.a propos..gdzie ta Atena ma lokalizacje?juz sie sama pogubilam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuzua Re: restauracja atena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 13:24 http://maps.google.pl/maps/place?oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&q=restauracja+atena+ciechan%C3%B3w&fb=1&gl=pl&hq=restauracja+atena&hnear=0x471c2ea5b7b0a84f:0x57e2e48ac0c0514d,Ciechan%C3%B3w&cid=10481803413566129976&ei=INo3TuLkIcfu-gaN18nNAg&sa=X&oi=local_result&ct=photo-link&cd=1&resnum=4&ved=0CD0QnwIoADAD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hehe Re: restauracja atena IP: 213.199.253.* 02.08.11, 16:33 Atena mieści się na gostkowskiej. Budynek po lewej z kolumnami na przeciwko cmentarza :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciechanowianin Re: restauracja atena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.11, 17:15 Najlepiej się przejechać na ulicę Kolbego i zobaczyć nowoczesny i zewnatrz i wewnątrz, pomalowany w części na czerwono, hotel o nazwie ATENA i przestać sobie urządzać żarciki albo wypisywać bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ciechanowianka Re: restauracja atena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.08.11, 13:21 Achaaaa, to nie ten na Gostkowskiej z kolumnami, o którym pisali, że tam będzie recepcja a kwatery po przeciwnej stronie ulicy???? Szkoda bo te kolumny pasują do nazwy hotelu "Atena"... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: restauracja atena IP: *.28.31.144.threembb.co.uk 03.08.11, 13:50 A nie przyszło Ci do głowy "jyntelygencie", że to był sarkazm...??? Dowcipy też trzeba Ci tłumaczyć??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: restauracja atena IP: *.28.31.144.threembb.co.uk 03.08.11, 13:51 Post powyżej jest skierowany do osobnika o nick'u "ja". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: restauracja atena IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.11, 00:37 a jeszcze nie dawno byłemu włascicielowi nie pozwolono na otworzenie tam hotelu ,sali weselnej bo kosciół blisko bo mieszkańcom by mogło prtzeszkadzać wystarczło ze kupiła to odpowiednia osoba i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: restauracja atena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 11:27 nie wiem po co te zbedne komentarze. pytanie było, czy ktos tam był i jadl prawda? ja osobiscie jeszcze nie byłem, w sobote sie wybieram na kolacje właśnie do restauracji mieszczącej sie w tym hotelu. z opinni innych osób, co juz tam były jedzonko podobno jest dobre. mam nadzieje, bo zabieram dziewczyne :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: restauracja atena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 14:19 Właścicielka jest bardzo wymagającą osobą i dąży do tego, aby sprostać gustom klientów. Napewno się stara, bo stworzyła wielki interes. Jednak w dzisiejszych czasach trudno jest prowadzić jakiekolwiek działalności usługowe, bo nastały wredne czasy. Podkłada się nogę, aby dokopać temu co coś robi. Niestety takie są dzisiejsze realia i należy spodziewać się w dobie internetu, że znajdą się takie osoby, które wykorzystają forum, by dokopać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kama Re: restauracja atena IP: *.cnow.pl 04.08.11, 15:10 nie wiem czy stworzyła wielki interes czy poprostu dostała podane na tacy od rodziców to chyba jest różnica jeżeli mówisz o Wielkości Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: restauracja atena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 15:51 To nie ma znaczenia czy pieniądze dostała od rodziców, i tak jest to Wielki interes. Samo takie przedsięwzięcie to nie lada wyzwanie i ogromny trud. Wiem coś na ten temat, bo prowadzę działalność. Podziwiać należy ludzi, którzy coś robią a ty łapiesz za słówka; to takie maluczkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: restauracja atena IP: *.28.71.43.threembb.co.uk 04.08.11, 16:58 Szkoda, ze do płacenia już nie ma tak wielkiego serca i szczodrości. Prowadzi wielki interes, ale że pracownikom trzeba dobrze zapłacić to już nie wie...:/ Rzeczywiście należy ją podziwiać, bo wykorzystywać innych nie każdy potrafi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: restauracja atena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.08.11, 20:59 Przepraszam, a ile ci pracownicy tam przepracowali? Najpierw trzeba zdobyć zaufanie, jest coś takiego jak etyka zawodu, która do czegoś zobowiązuje. Żaden pracodawca nie będzie na początek płacił kokosów, musi sukcesywnie oceniać ich pracę, a każdy biznes musi zacząć pracować na siebie. To, że inwestycja duża to nie oznacza, że na starcie trzeba ustalać wynagrodzenia nie wiadomo na jakim poziomie. Ludzie dajcie sobie trochę czasu i właścicielce. Niech zorientuje się najpierw jak ta machina pracuje. Ale dzisiejsi młodzi.... A ty M czym się zajmujesz, że wydajesz takie oceny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jjjjjj Re: restauracja atena IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.11, 21:22 bo to jest lansowanie sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: restauracja atena IP: *.dynamic.chello.pl 05.08.11, 00:49 to ile placa w Antenie ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: restauracja atena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 06:40 Jeśli jedzenie podobne jak na weselach - to ja DZIĘKUJĘ. PODAWANIE TEŻ DAJE BARDZO DUŻO DO ŻYCZENIA. Brak profesjonalnej obsługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: restauracja atena IP: 212.183.128.* 05.08.11, 13:57 Bo za nędzną jałmużnę nikt nie będzie tyrał...:) Gościu, etyka zawodowa...? co Ty bredzisz. Nikt o zdrowych zmysłach nie pójdzie do pracy zdobywać "zaufania pracodawcy", nie znając stawki, i co ma pracować pół roku za najniższą krajową a taki gamoń powoie, że zdobył zaufania...? Pracodawca może sprawdzić co kandydat potrafi, prosta sprawa, nie odpowiada nie zatrudnia, jak znajdzie Ramsey'a, zatrudnia i dobrze płaci. To samo dotyczy pozostałego personelu. Kucharz czy kelner/ka za jedną (kiepską) pensję nie będzie obskakiwać kuchni hotelowej, wesel, chrzcin i styp... Czym się zajmuję, to tak na dobrą sprawę nie Twoja sprawa, ale prowadzę działalność i jeżeli nie stać mnie na dobrego pracownika, to zapieprzam sama. Pracowałam też w gastronomii i to nie w tanim barze... Chciała sobie Atena zrobić darmową reklamę, to sobie zrobiła...:), nie przyślał chyba tylko, że może się znaleźć tu ktoś kto już się na niej zawódł...:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: restauracja atena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.08.11, 16:31 Droga M czemu w tobie tyle frustracji? Na tobie zapewne zawiodła się też nie jedna osoba, bo nikt nie jest doskonały. A na podstawie twojej wypowiedzi mogę tylko sądzić, że nie masz doświadczenia w byciu pracodawcą, bo jak twierdzisz ,,zapieprzasz'' sama. Powiem Ci tylko, że zatrudniam grubo powyżej dwie dziesiątki osób i od nastu lat prowadzę działalność i uwierz mi pierwsze wrażenie przy wyborze pracownika nie zawsze jest trafne. Jeśli ktoś uważa, że bierze jałmużnę niech nie tyra. A ty M zajmij się lepiej swoją działalnością, bo ten jad cię zniszczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: restauracja atena IP: 212.183.128.* 06.08.11, 00:21 Gdzie ty widzisz frustrację, coś ci się chyba pomyliło, nie wiem może z twoim życiem coś nie tak, ja mam wszystko ogarnięte. Gdybyś miała trochę oleju w głowie może zrozumiałabyś przenośnię... i całą resztę, szkoda czasu na tłumaczenie, że nie jest się wielbłądem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: restauracja atena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.08.11, 13:45 Chyba nie wszystko jest ogarnięte w twoim życiu skoro interesują cię sprawy innych ludzi. A może to zwykła zazdrość? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: teresa Re: restauracja atena IP: *.dynamic.chello.pl 06.08.11, 23:35 no i reklama sie nie udała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M. Re: restauracja atena IP: 212.183.128.* 07.08.11, 00:55 Przepraszam, a ty co tu robisz...??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dd Re: restauracja atena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 16:32 przeczytałam cały wątek i nie ma nawet słowa na temat i pytanie zadane przez autora wątku... A szkoda ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: restauracja atena IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.09.11, 13:32 Hotel Atena robi bardzo duże wrażenie, niestety obsługa restauracji pozostawia wiele do życzenia. Potrawy serwowane przez kuchnię są porażką. Szkoda, że taki lokal traci na samym starcie. Z pewnością więcej nie zawitam do tego lokalu. Odpowiedz Link Zgłoś