Gość: kierowca IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.08.11, 13:35 Poszukuję dobrego mechanika do silnika disla - volkswagena, najlepiej w Ciechanowie. Za wszelkie info serdeczne dzięki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: M.A. Re: potrzebny mechanik do disla IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.11, 14:23 Interhome Company 06-400 Ciechanów, ul. Mazowiecka 6 tel./fax +48 23 672 14 39, tel. +48 23 672 30 29 email: Centrum Motoryzacji. poniedziałek - piątek: 8:00 - 18:00 precyzyjna naprawa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: T.K. Re: potrzebny mechanik do disla IP: *.dynamic.chello.pl 07.08.11, 23:19 Interhome Company Faktycznie lepszej naprawy w Ciechanowie niż Interhome Company nie znajdziesz potrafią ze złomu zrobić cacuszko . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: CDI Re: potrzebny mechanik do disla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 08:03 skończcie z taką tandetną reklamą , nie dobrze się robi, jak nie macie roboty to zakładacie wątek szukam.... lub kto naprawi.... Odpowiedz Link Zgłoś
fever18 Re: potrzebny mechanik do disla 08.08.11, 09:45 Interhome - nie polecam. Drogo i duzo małolatów na praktykach - nie chcielibyscie zeby uczyli sie na waszym aucie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: potrzebny mechanik do disla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 10:14 Jak do diesla VW to Pan Kurzydło, on zajmuje się tylko dieslami. Trzeba wyjechać z ciechanowa w kierunku Przasnysza tam ma warsztat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: potrzebny mechanik do disla IP: *.play-internet.pl 08.08.11, 10:19 polecam pana piotra który pracuje na stadionie poprostu mistrz świata jeśli chodzi o disla Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A.M. Polecam Re: potrzebny mechanik do disla IP: *.dynamic.chello.pl 08.08.11, 11:18 A ja polecam ci tak samo Interhome Company możliwe że będziesz musiał poczekać bo u nich ze względu na jakość usług i renomę prawie zawsze jest przepełnienie, może i jest tam drogo ale fachowcy przędni znający się na rzeczy po prostu samochody po ich naprawach chodzą jak szwajcarskie zegareczki owszem na każdych dwóch pracowników przypada jeden praktykant do podawania i czyszczenia kluczy oraz dbanie o porządek przed zakładem żeby majstrowie mogli robić to do czego są zatrudnieni w tym zakładzie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ufo Re: potrzebny mechanik do disla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 12:07 A.M. ale ambitny i przekonywujący wpis - weź się za robotę . Odpowiedz Link Zgłoś
leszek20004 Re: potrzebny mechanik do disla 08.08.11, 12:33 W Ciechanowie nie ma dobrych mechanikow disla!!! Jezdzilem dislem 4 lata po tym okresie mialem awarie bylem u kilku w Ciechanowie i okolicach wszyscy kazali mi wymienic pompe wtryskowo nic innego nie brali pod uwage!!! koszt takiej pompy po regeneracji minimum 1300 zl!!! Na szczescie przez przypadek i zbieg okolicznosci a jeszcze lepiej dzieki Bogu polecono mi mechanika ktory mieszka jadac z plonska w strone Sierpca okolo 4 km jest miescowosc Ilinkowo tam jest idealny mechanik!! Naprawil mi auto koszt 300 zl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dari Re: potrzebny mechanik do disla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 15:55 a jak juz tak piszecie o mechanikach to może wiecie gdzie w okolicy można kupić skrzynie biegów 6 do passata b5 fl?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kierowca Re: potrzebny mechanik do disla IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.08.11, 20:24 Wielkie dzięki za dotychczasowe informacje, ale mam następujący problem. Niemiecki silnik jest zamontowany w japońskim samochodzie i jest problem z diagnozą komputerem, bo slilnik ma oprogramowanie z mitsubishi. Wiem że to brzmi jak żart - niemiecki silnik w japoński samochodzie, ale niestety to prawda. W związku z tym poszukuję mechanika, który posiada odpowiedni komputer do zdiagnozowania awarii. Gdyby ktoś z forumowiczów wiedział o takim, proszę o info. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: taki elektronik Re: potrzebny mechanik do disla IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.11, 14:45 Jest aby jeden taki elektronik w Ciechanowie który zmienia oprogramowania znajduje on się na Sienkiewicza około 100m za bazarkiem po tej samej stronie za sklepem motoryzacyjnym nie znam dokładnego adresu bo aby raz tam byłem na kasowanie błędu komputera bo samochód nie chciał mi palić teraz jest wszystko spoko ok . Polecam ciężko ich znaleźć ale są naprawdę ok. Odpowiedz Link Zgłoś