Dodaj do ulubionych

dobra fryzjerka

IP: *.tktelekom.pl 19.08.11, 10:54
Witam
potrzebuję fryzjerki,która by uczesała mnie na wesele .. kogo polecacie???jakie są ceny??? kompletnie nie mam pojęcia u kogo się uczesać a mam kręcone włosy i chciałabym je upiąć na bok ..
Obserwuj wątek
    • agresywneamstaffyinienormalni Re: dobra fryzjerka 19.08.11, 10:56
      Na śląskiej zaraz przy gazowni - tam są bardzo dobre fryzjerki, a ceny zaskakująco normalne. Polecam, była tam moja żona, byla super zadowolona . Salon ma dziewczyna która pracowała kilkanaście lat w Laurencie.
      • Gość: dddd Re: dobra fryzjerka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.08.11, 11:45
        Jestem stałą klientką Salonu , znajdującego się na ul. Ściegiennego, tuż przy optyku.
        Pani Asia jest po prostu genialna!! Potrafi doradzić, widać , że zna się na tym co robi, oraz robi to z sercem. To co miałam na głowie , gdy przyszłam do jej salonu - nie da się opisać. Ta kobieta wzięła sprawy w swoje ręce i dzięki niej 'wyglądam jak człowiek'. Moje włosy podobają mi się, po każdej wizycie od niej prezentują się świetnie, dzięki jej radom utrzymuję je w dobrej kondycji, zawsze jestem zadowolona - 100% satysfakcji. Wydaje mi się, że ceny nie są zbyt wygórowane. POLECAM !

PS.: ODRADZAM : Kiedyś farbowałam włosy w Salonie znajdującym się w hali Pułtuskiej, na przeciwko domu rzemiosła. Zero profesjonalizmu. Podczas nakładania farby, personel potrafi zostawić klienta, aby zrobić sobie przerwę na papierosa. Gdy nie wyrabiają się w czasie, specjalnie trzymają dłużej maseczki na głowie, zatem spędza się tam o wiele więcej czasu, niż się powinno.
        Koleżanka robiła trwałą, po wyjściu z tego salonu włosy nie były skręcone, wyglądały jakby zostały tylko uniesione na szczotkę. Po pierwszym myciu 'ochlapły' całkowicie.
        • Gość: xxx Re: dobra fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.11, 12:30
          Do ślubu uczesać to tylko i wyłącznie Martna przy kościele. Super.
    • Gość: petroniusz Re: dobra fryzjerka IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.11, 15:05
      panie fryzjerki przestańcie sie chamsko chwalić i nawzajem opluwać !!!!!!!!!!!
      • Gość: klientka Re: dobra fryzjerka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.08.11, 15:14
        Ja tez polecam ta z ul. sciegiennego. Jak poszlam do niej robic wlosy, gdy kolezanki, postronni ludzie zobaczyli efekty rowniez zaczeli do niej chodzic i sa zadowoleni, takze zgadzam sie z powyzsza opinia.
        • Gość: gosc Re: dobra fryzjerka IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.11, 20:51
          optyk jest na Zielonej sciezce.
    • Gość: ... Re: dobra fryzjerka IP: *.play-internet.pl 19.08.11, 15:11
      dziewczyno ale masz problem...idz do tej osoby z której usług do tej pory korzystałaś....no chyba,że nigdy nie byłaś u fryzjera!!!
      • Gość: trok Re: dobra fryzjerka IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 19.08.11, 15:16
        dziewczyna prosi o rade , o wyrażenie własnej opinii to chyba nie zbrodnia ? duzo jest tego typu watkow na forum , jesli nie ma sie nic ciekawego do powiedzenia, czasem warto przemilczec
        • Gość: .... Re: dobra fryzjerka IP: *.play-internet.pl 19.08.11, 15:51
          ..a co jej dadzą opinię innych?ile ludzi tyle zdań na temat fryzjerek lekarzy i zespołów muzycznych...przecież każdej fryzjerki i tak nie odwiedzi....
          • Gość: małpa Re: dobra fryzjerka IP: 213.199.253.* 19.08.11, 16:00
            Ja jestem stałą klientką Grześka :)|
            Kiedys pracował u Aleksandra,teraz otworzył swój salon(GOGU)obok ....
            Zawsze wychodzę zadowolona
            • Gość: 111 Re: dobra fryzjerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.11, 16:12
              Kobieta winna mieć stałego ginekologa, stomatologa jak również fryzjera.
              Ustal sobie kobieto.
              • Gość: teresa Re: dobra fryzjerka IP: *.dynamic.chello.pl 19.08.11, 22:33
                edyta na sienkiewicza obok hotelu Korona -polecam i nie mówcie o niskich cenach bo jak chcesz miec porzadna fryzure, makijaz ,bukiet do ślubu to nikt ci tego nie zapewni za niską cenę,bo do tego trzeba użyć towaru najwyższej jakości.Pozdrawiam.Tak jak pisano wyżej ;oklapnie wszystko;
                • Gość: wsi Re: dobra fryzjerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.09.11, 22:23
                  no niestety nie mogę się z Tobą zgodzić, za fryzurę ślubną zapłaciłam ok 200 zł i po oczepinach się rozwaliła, a robił ja ktoś, kto ma wysokie mniemanie o swoich umiejętnościach. Stąd wniosek , że nie zawsze cena idzie w parze z jakością usługi.
    • Gość: Magdalena Re: dobra fryzjerka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.11, 19:34
      ja moge polecic pana fryzjera nie pania. A mianowicie pan Tomasz
      • Gość: fryzurka Re: dobra fryzjerka IP: *.cnow.pl 20.08.11, 19:49
        a gdzie zrobić fryzurkę intymną?
      • Gość: ewa Re: dobra fryzjerka IP: 213.199.253.* 20.08.11, 19:49
        Mam pytanie do Magdaleny---Gdzie jest salon pana Tomasza?
        • Gość: . Re: dobra fryzjerka IP: *.play-internet.pl 21.08.11, 14:25
          Ruda Aśka z salonu ,,Trendy'' na Sierakowskiego.
          Już o niej pisałam wcześniej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka