Dodaj do ulubionych

Sesja fotograficzna

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 14:33
Fotografia to moja pasja. Nie stawiam na sprzęt (bo nie każdy mający lustrzankę to fotograf) lecz na pomysł i wykonanie. Oferuję wykonanie sesji narzeczeńskiej, dziecięcej oraz profesjonalną obróbkę zdjęć.

Proszę o kontakt :
wspolpracazdjecia@onet.pl

Obserwuj wątek
    • Gość: xoxoxo Re: Sesja fotograficzna IP: 80.50.127.* 22.08.11, 15:55
      ile sobie cenisz za taką sesję?
      • Gość: Foto Re: Sesja fotograficzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 16:55
        To zależy od liczby zdjęć. Wszystkie zdjęcia obrabiam i zgrywam na płytkę- gotowe do wywołania. Zależy mi na rozbudowaniu portfolio.
        50 zł.
        • Gość: fotograf-amator Re: Sesja fotograficzna IP: *.dynamic.chello.pl 22.08.11, 17:21
          Witam,
          podłączę się do tematu, (póki co nie warto zakładać nowego, skoro jest temat związany z fotografią)
          poszukuję modelki do fotografowania, sztuczne obiekty już mi się trochę znudziły, nie oferuję wynagrodzenia ponieważ jestem amatorem, nie będę nigdzie umieszczał zdjęć (chyba, że za zgodą osoby fotografowanej), mam 21 lat, jestem studentem i od 2 m-cy fotografia to moje nowe hobby :)
          jeśli będą zainteresowane osoby proszę o kontakt gg: 37348028
          • Gość:   Re: Sesja fotograficzna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.08.11, 18:02
            To się nazywa time for prints i jest szansą bezpłatnego uzbierania dobrych zdjęć zarówno dla fotografów jak i modelek wizażystek, stylistek. Też chętnie nawiążę współpracę ale wiosną teraz mam na tapecie inny projekt. Odświeżajcie temat, Piszcie i dodawajcie efekty pracy na lokalnym forum dla fascynatów fotografii www.ciechanowinaczej.pl/foto
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka