Dodaj do ulubionych

Szukam pracy w PEC-u

IP: *.centertel.pl 23.08.11, 16:56
Czy ktoś może mi powiedzieć jakie są szanse na pracę w PEC-u? Słyszałem że mają niebawem zwalniać tam wielu dotąd niezastąpionych emerytów?
Obserwuj wątek
    • Gość: Oburzony Re: Szukam pracy w PEC-u IP: *.centertel.pl 23.08.11, 17:13
      A czy ty myślisz, że od razu dał byś tak łatwo radę każdego tam zastąpić?
      Więcej pokory!
      • Gość: magister Re: Szukam pracy w PEC-u IP: *.centertel.pl 23.08.11, 17:29
        Dam radę dam bo nie jestem magistrem po "PUŁTUSKU".
        • Gość: gość Re: Szukam pracy w PEC-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.11, 17:53
          Chyba Ci się w tyłku poprzewracało i pomyliłeś firmy
          • Gość: magister Re: Szukam pracy w PEC-u IP: *.centertel.pl 23.08.11, 18:51
            Nie pomyliłem się ,gdyż wiem,że w PEC pracuje grupa emerytów,która jednoczenie pobiera emerytury w ZUS. Tak nie może być.Emeryci na działki i do wnusiów.Młodzi chcą żyć.
            • Gość: Emeryt Re: Szukam pracy w PEC-u IP: *.centertel.pl 23.08.11, 19:05
              Ty też kiedyś będziesz stary i będziesz chciał dorobić do skromnej emerytury. Szybko robi sie z niej stary portfel itp. spadki! Sam się przekonasz! Wnuczki to też potrzebują!
            • Gość: ciechanowianka Re: Szukam pracy w PEC-u IP: 213.199.253.* 23.08.11, 19:05
              Ty, magister a chcesz w papę za ten pułtusk?!
              Napewno bym ciebie nie zatrudniła po tym co napisałeś ;)
              Dużo pracodawców ma papier po Pułtusku.
              • Gość: ... Re: Szukam pracy w PEC-u IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.11, 07:37
                Pokory panu magistrowi brakuje - to fakt. Ale akurat z Pułtuskiem to ma rację w 100000%. Argument że dużo pracodawców ma dyplom z tej uczelni chyba nie ma świoadczyć o poziomie tejże. Bo jeśli tak to kula w płot:(
              • Gość: dyndus Re: Szukam pracy w PEC-u IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.11, 09:11
                ...ale chyba tych szemranych
    • Gość: pele Re: Szukam pracy w PEC-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.11, 07:28
      tak jak juz ktoś wcześniej napisał, więcej pokory człowieku. Też bym Cię nie zatrudnił z takim podejsciem, jęsli chcesz znaleźć dobrą prace więcej rób mniej mów.A PEC to nie jedyna firma w której pracownicy pracują i pobierają emerytury, w samym starostwie jest ich kilkanaście, urzedzie miasta a najwięcej chyba to w urządach gminy. To jest zycie a nie studiowanie, zacznij się po mału przyzwyczajać, możesz doznać szaku. Pozdrawiam.
      • Gość: PeteR Re: Szukam pracy w PEC-u IP: *.cnow.pl 24.08.11, 08:02
        Magister: czy Ty nie wiesz jak jest w Państwowych zakładach tak kilka osób odeszło z Pec ale nikogo na ich miejsce nie przyjmują, żeby tam się dostać musisz mieć DUŻE poparcie na szczycie w tym zakładzie.
        Wiem jak jest bo kilku moich znajomych tam pracuje.
        • Gość: kol Re: Szukam pracy w PEC-u IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.08.11, 08:51
          Magister nie mówili ci na "tych lepszych" uczlniach że dyplom to nie wszystko!!! Trzeba wiedzieć z kim, po co i za ile w małych miastach ;) Trzeba się było uczyć, tak to sie musisz po wiochach prosić o prace :))))
          A jak jesteś taki zdolniacha to czemu cię od razu po studiach czy praktykach studenckich duże firmy nie zgarneły na ciepłą posadkę z dobrą pensją ???
          • Gość: qwerty Re: Szukam pracy w PEC-u IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.11, 09:17
            no właśnie chyba nie trzeba mieć magistra żeby chociażby zmienić kasjerkę na mładą i chcacą pracować osobę?
            • Gość: wiktoria Re: Szukam pracy w PEC-u IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.11, 14:26
              A ja bym go przyjęła, właśnie za szczerośc, bo co jak co, ale Pułtusk to gó...ana uczelnia i tacy sami nieciekawi absolwenci, np. nowy prezes PUK-u, czy S.C. z Krasiniaka, który dopiero później doszkolił się jeszcze w Olsztynie.
              PS. Żeby nie było - sama skończyłam Uniwersytet Warszawski ( i to nie były studia niestacjonarne)
              • Gość: Do Wiktorii Re: Szukam pracy w PEC-u IP: *.play-internet.pl 24.08.11, 22:34
                Dziewczyno obrażasz wiele osób w tym także mnie...jeszcze się nie znalazła taka uczelnia która by za kogoś znalazła pracę ,czy to Wyszyński Uniwerek czy Politechnika to wszystkie te dyplomy można wrzucić do jednego worka i podpalić!!!życie i tak wszystko zweryfikuje!!!
              • Gość: Piter Re: Szukam pracy w PEC-u IP: *.play-internet.pl 02.12.11, 00:01
                Mam dwie kolezanki, co pracuja w tepsie i tez skonczyly UW.
              • Gość: Darek Re: Szukam pracy w PEC-u IP: *.play-internet.pl 02.12.11, 00:04
                Znam wielu takich jak ty, chodzxa z zadartym nosem jakie to uczelnie pokonczyli, a nie moga znalezc roboty nawet za 1200 zl.
    • Gość: feeeeeeeeeeeve Re: Szukam pracy w PEC-u IP: *.belbone.be 24.08.11, 14:32
      Dużo pracodawców ma papier po Pułtusku.

haha naprawde swietny argument ;)
      btw studia to nie wszystko, zauwazcie ze to nie te czasy ze studia wyznaczaly jakis status i elitarnosc. Teraz kazdy idzie po maturze na studia, po maturze do której zaliczenia wystarcza zaledwie 30% tresci danego przedmiotu. Dlatego co Ci po studiach, jak żeś akurat na forum ciechanowa za chlebem przyszedl? Jeszcze ważne co się kończy, bo tak jak mówie, papier to nie wszystko, mam pełno znajomych którzy pokończyli studia, a wiedzy 0 - szczególnie tej najważniejszej - życiowej.
      • Gość: Skonfundowany Re: Szukam pracy w PEC-u IP: *.centertel.pl 24.08.11, 17:50
        Jeszcze jest coś takiego jak ludzkie powiadanie. A ludzie wiedzą lepiej niż to wynika z oficjalnych wersji np. w sprawach różnego rodzaju konkursów na stanowiska kierownicze......
      • Gość: Obserwator Re: Szukam pracy w PEC-u IP: *.centertel.pl 10.09.11, 08:55
        Już się ta uczelnia z Ciechanowa wyprowadziła więc nowych naiwnych absolwentów będzie mniej!
        • Gość: polo Re: Szukam pracy w PEC-u IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 10.09.11, 10:47
          Przecież do przewalania węgla i kasowania normalnych ludzi nada się każdy matoł. Co innego dostać się do Straży Pożarnmej.
          • Gość: też mgr Re: Szukam pracy w PEC-u IP: *.centertel.pl 11.09.11, 13:19
            Miały się zwolnić miejsca w PEC z końcem września bo mieli odejść emeryci na podwójnych etatach/ZUS,PEC/.Trzeba się więc spieszyć z cv bo niedługo będzie nabór.
            • Gość: segundo nie szukasz tylko ściemniasz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.11, 16:07
              dyskutujecie z tą samą osobą, która będzie powatrzać tekst o emerytach w PEC bez względu na to, co napiszecie. lepiej gościu napisz, który emeryt tam ci podpadł (albo prezes), bo jeszcze nie słyszałem o efektywnym szukaniu pracy przez forum. to nie szukanie tylko szczypanie. łatwo cię przejrzeć
              • Gość: Zasłyszane Re: nie szukasz tylko ściemniasz IP: *.centertel.pl 15.09.11, 20:27
                A ja słyszałem, że po cichu to wszędzie przyjmują bez wyjątku nieważne czy emeryt czy nie.
                To sprawa pracodawcy i już!
                • Gość: 1954a4 Re: nie szukasz tylko ściemniasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 08:18
                  W PEC-u też roboty nie dostaniesz bo emeryci zostają.
                  • Gość: Haha Re: nie szukasz tylko ściemniasz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.09.11, 13:20
                    Otóż to! Są niezastąpieni/ne.....
                    • Gość: Poszukujący pracy Re: nie szukasz tylko ściemniasz IP: *.centertel.pl 17.09.11, 16:21
                      A tak na poważnie to jakie trzeba mieć papiery żeby palić w tych piecach w Pecu? Albo pilnować tych co to robią?
                      • Gość: 1954a4 Re: nie szukasz tylko ściemniasz IP: 213.199.253.* 18.09.11, 12:45
                        Mocne papiery. Tam nie przyjmują nowicjuszy. Praca jest konkretna.Niedawno zostałem tam przyjęty bez układów.Ale uprawnienia zrobiłem za własną kasę.
                        • Gość: mgr Re: nie szukasz tylko ściemniasz IP: *.centertel.pl 04.11.11, 19:05
                          Miały odejść 3 Baby,ale Pan Prezes dał odprawę wysłał na emeryturę a następnego dnia znowu zatrudnił. Czekam więc dalej. To się ku... w głowie nie mieści.
                          Ciekawe jak długo jeszcze. Chyb aż do śmierci te Panie będą pracowały.
                          Jakie muszą mieć układy.
                          • Gość: Bezrobotny Re: nie szukasz tylko ściemniasz IP: *.centertel.pl 29.11.11, 17:35
                            A może potrzebują kogoś do mycia komina mam uprawnienia alpinistyczne?
                            Nie jestem drogi.
                            Acha, a do kogo składa się podanie o pracę do prezesa czy do prezydenta miasta?
                            • Gość: obserwator Niedługo zmiana prezesa PEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.11, 19:39
                              Będą wiec szanse na etat!!!!!!!!!!!!
                              • Gość: mgr Re: Niedługo zmiana prezesa PEC IP: *.centertel.pl 15.02.12, 19:17
                                To się w PALE nie miesci ta społeczna niesprawiedliwosc. Teraz TUSKOWI brakuje kasy w ZUS to trwa ogólnopolska debata o wydłużeniu wieku emerytalnego do 67 lat aby ratować BUDŻET a te BABY w PEC-u blokują etaty młodym mgr a poza tym biorą kasę z PEC-u i równocześnie z ZUS. Tego nawet nie było za KOMUNY.Czy w tej firmie działają jakieś ZWIĄZKI ZAWODOWE ?
                                • Gość: ciechanowianin Re: Niedługo zmiana prezesa PEC IP: *.cdma.centertel.pl 15.04.12, 09:45
                                  Za moich czasów to Partia/PZPR/ wystosowała petycję do Emerytów i Rencistów/-popierajcie Partie czynem i umierajcie przed terminem. Coś w tym jednak jest bo kto nie przejdzie na emeryturę to po kilku miesiącach odchodzi do NIEBA . Premier Tusk myśli więc o nas i nie pozwala umierać. Ja chce pracować do 70-tki a póżniej zaraz na GOSTKÓW.
                              • Gość: ? Re: Niedługo zmiana prezesa PEC IP: *.cdma.centertel.pl 26.02.12, 22:41
                                Nie będą bo dalej PEC ma układ z ZUS o podwónym opodatkowaniu.
                                • Gość: emerytka Re: Niedługo zmiana prezesa PEC IP: *.cdma.centertel.pl 07.04.12, 08:39
                                  Po co ta zadyma. Przeciez Panstwo Polski dalo nam taka mozliwosc. Praca na pelnym etacie i cala emerytura bez zawieszania. To o co chodzi ? My teraz zyjemy i wara od naszych emerytur. Teraz obciazamy budzet /ZUS/ i pracujemy na jeszcze wyzsze emerytury. Zycie moze zaczac sie na emeryturze. Dziekujemu POLITYKOM.
                                  • Gość: wiem Re: Niedługo zmiana prezesa PEC IP: *.centertel.pl 27.04.12, 21:12
                                    Podobno PAMPERSIARY juz odchodza,ale zapewne wakaty po nich juz rozdysponowane. Konkursu nie bedzie a jedynie po uwazaniu.
                                    • Gość: karo Re: Niedługo zmiana prezesa PEC IP: *.tktelekom.pl 27.04.12, 23:41
                                      Jak wiesz że odchodzą to złóż CV, najlepiej tu na forum.
                                      • Gość: ekolog Re: Niedługo zmiana prezesa PEC IP: *.cdma.centertel.pl 14.05.12, 07:02
                                        Szukają kogoś od ISO.
                                      • Gość: absolwent Re: Niedługo zmiana prezesa PEC IP: *.cdma.centertel.pl 02.06.12, 19:37
                                        Karo-ty wiesz,że takie sprawy załatwia sięod stołem.
                                        Można mieć dobre cv i NIESTETY .
                                        • Gość: ona Re: Niedługo zmiana prezesa PEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.06.12, 20:07
                                          Magistrze,przegiąłeś z tym Pułtuskiem!!
                                          I co z tego,że mam dyplom Uczelni Lubelskiej,jeśli większe znaczenie mają kursy i specjalizacje,które zrobiłam na własną rękę.Za to nigdy nie ośmieliłabym się oceniać ludzi w taki sposób jak Ty to zrobiłeś,nie mając doświadczenia zawodowego.Dlatego życzę Ci,żebyś dostał
                                          w życiu takiego kopa w d...,że zmieni Ci się hierarchia wartości.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka