Dodaj do ulubionych

PiS płocko-ciechanowski

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.11, 14:49
B. prezydent Płocka Mirosław Milewski, który ostatecznie nie znalazł się wśród kandydatów PiS do Sejmu w okręgu płocko-ciechanowskim, zawiesza członkostwo w partii. Uważa, że został oszukany przez Wojciecha Jasińskiego, szefa płocko-ciechanowskiego PiS. - Postanowiłem zawiesić swoje członkostwo w PiS do chwili, gdy pierwszym szkodnikiem tej partii w Płocku i regionie przestanie być Wojciech Jasiński. Mam wielką nadzieję, że nie potrwa to długo! – pisze w oświadczeniu Milewski. Jasiński odpiera zarzuty.
Obserwuj wątek
    • Gość: emu Re: PiS płocko-ciechanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.08.11, 17:34
      milewski z doświadczeniem z samorządu lepiej by się płockowi przysłużył niż dawny pzpr-owiec jasiński, ale co się dziwisz, jasiński wycina konkurencję. u nas to samo, kołakowski skutecznie zniechęcił kałużyńskiego i pis skompromitował się wystawiając na prezydenta jakiegoś nikomu nieznanego szczawika. efekt wieloletnie pracy posła - w ciechanowskim pis-ie nie ma żadnych osobowości
      • Gość: dr.huuk Re: PiS płocko-ciechanowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.11, 20:07
        Mnie tam nikt nie zniechęcił do niczego.
        Jest szef i musi swoją trzodką rządzić twardą ręką:-)
        • Gość: ping Re: PiS płocko-ciechanowski IP: *.adsl.inetia.pl 30.08.11, 22:19
          a gdzie te odparcie ?
        • Gość: ,,,,,,,,,,,,,,,,,, Re: PiS płocko-ciechanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 10:22
          Pierwszy raz się z Tobą zgadzam Przemuś . Wprawdzei nie z główna tezą ale z tym że czujesz się trzodą - tu jesteśmy zgodni w 100%
          • Gość: dr.huuk Re: PiS płocko-ciechanowski IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.08.11, 10:59
            Masz rację podobny mechanizm obnażył Krzysztof Kowalski w sprawie starego budynku szpitala.
            Raz platfusy są za innym razem przeciw.Co roku inaczej widzą problem w tym samym składzie.
            Jaki prezydent taka trzoda.
            Jestem bardzo ciekawy czy kupiec za 5.5 mln , kupi i wyremontuje na tip top, bo miastowym poradnym radnym nie chce się.

> Pierwszy raz się z Tobą zgadzam Przemuś . Wprawdzei nie z główna tezą ale z tym
            > że czujesz się trzodą - tu jesteśmy zgodni w 100%
            • Gość: ,,,,,,,,,,,,,,,,,, Re: PiS płocko-ciechanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 11:10
              he he - mistrz odwracania kota ogonem. mistrz!!!!!!!!!!1 ale jednak trzoda
              • Gość: gus Re: PiS płocko-ciechanowski IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.11, 22:26
                mistrzostwo to on ma w bełkocie, nie w chrumkaniu, ale myśli stadnie i karnie. rasowy pisowczyk. zapłacze się, jak poseł Kołakowski przepadnie w wyborach
                • Gość: Pisowiec Re: PiS płocko-ciechanowski IP: *.adsl.inetia.pl 31.08.11, 22:51
                  Panie Kownacki czas odsunąć Kołakowskiego. Sam Pan przekonał się , ze towydmuszka. Trzeba po wyborach zrobic nowe, dogadać sie z ludxmi którzy przez tego Pana z pisem sie rozeszli i stworzyć alternatywę dla PO w mieście . Czas powaznie myśleć a nie pracować aby Kołakowskiemu było dobrze. Czs by przestał być posłem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka