Dodaj do ulubionych

"zerówki"

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.09.11, 18:45
Pytanie do rodziców 5 i 6latków. Czy jesteście zadowoleni w "zerówek" w szkołach?
Obserwuj wątek
    • Gość: janek Re: "zerówki" IP: *.dynamic.mm.pl 01.10.11, 07:58
      witam.tak ja jestem zadowolony chłopak teraz przynajmiej sie nie nudzi ma rówieśników i jest zadowolony :)
      • Gość: Sally Re: "zerówki" IP: *.182.78.159.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.10.11, 10:11
        Bywa różnie. W SP5 w grupie jest za dużo dzieci. No i największym problemem jest świetlica.
        • Gość: Paula Re: "zerówki" IP: *.adsl.inetia.pl 01.10.11, 16:50
          Moje dziecko za rok idzie do szkoły
          Bardzo proszę o napisanie czy szkoły są z przygotowane na przyjęcie sześciolatków? Jak wygląda klasa dla takich dzieci? Jak wyglądają zajęcia? O której zaczynają się lekcje ?? I ile godzin dzieci przebywają w szkole?

Z góry dziękuję za wyczerpującą odpowiedź :)
          • Gość: gość Re: "zerówki" IP: *.181.238.150.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.10.11, 17:08
            porozmawiamy po póroczu
          • Gość: A. Re: "zerówki" IP: *.204.78.34.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 02.10.11, 09:33
            A ja nie muszę czekać do półrocza. Juz teraz wiem, że decyzja posłania dziecka do I klasy w wieku 6 lat była dobra. Mała klasa (13 osób), prawie same 6latki, cierpliwa, spokojna, wesoła pani Iwonka. Umie zachęcić dzieci do pracy i rozumie ich potrzeby. Teraz powoli dzieciaki zaczynają wychodzić na przerwy. We wrześniu Pani była z nimi przez cały czas w klasie (nawet podczas przerw). Dzieci czują sie bezpiecznie i są szczęśliwe.
            Wymagania szkolne ABSOLUTNIE na poziomie 6latka. Mam porównanie ze starszym dzieckiem i widzę, że ta 1 klasa to po prostu stara "zerówka".
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka