Dodaj do ulubionych

Pasta wybielająca zęby

11.10.11, 21:13
Czy może ktoś używał jakiejś pasty do zębów wybielającej która w mniejszym bądź w większym stopniu dała jakiś efekt ???
Obserwuj wątek
    • Gość: waldek Re: Pasta wybielająca zęby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.10.11, 11:09
      Tak , pasta Blanx dział i daje efekty
    • Gość: olaaa Re: Pasta wybielająca zęby IP: *.adsl.inetia.pl 12.10.11, 12:15
      Ja używałam blanx extra white i niestety nie widać po niej żadnej różnicy.
      • Gość: Blend-a-med Re: Pasta wybielająca zęby IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 12.10.11, 12:44
        ja używam blend-a-med 3D WHITE i po zużyciu pół tubki widzę już różnicę tak więc polecam
        • Gość: black Re: Pasta wybielająca zęby IP: *.cnow.pl 13.10.11, 08:07
          Chyba w portfelu jedynie. :)
          Niestety pasty zębów nie wybielają. Natomiast wybielanie przez dentystę też trwałego efektu nie gwarantuje. Taki zabieg należałoby regularnie powtarzać.
          • Gość: ... Re: Pasta wybielająca zęby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.10.11, 20:56
            ja używałem pasków wybierających BLEND-A-MED Whitestrips ponieważ wygrałem je w konkursie i muszę przyznać że efekty były i to duże w moim przypadku
    • Gość: dentyst Re: Pasta wybielająca zęby IP: 88.220.104.* 13.10.11, 11:38
      Pamiętaj : nic tak zębó nie wybiela jak min... co niedziela .
      • Gość: Anonim Re: Pasta wybielająca zęby IP: *.tktelekom.pl 13.10.11, 12:47
        trzeba było dbać o ząbki od dziecka a teraz poznało się chłopaka który ma szkliste ząbki a jego partnerka żółte i wstyd... ;)
        • Gość: Wiktoria Re: Pasta wybielająca zęby IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.10.11, 18:27
          Papier ścierny,tylko trochę szkliwo rysuje:)
          • Gość: klaros Re: Pasta wybielająca zęby IP: *.96.244.35.tvksmp.pl 09.04.14, 08:00
            Ajona, nie jest wybielająca, a wybiela - mnie się barwa zmieniła, a pastę kupiłam tylko po to, żeby poradzić sobie z krwawieniem dziąseł. Zostawiłam sobie ją na stałe, jak na razie nie pojawiają mi się nawet jakiekolwiek ubytki.
            • opin7 Re: Pasta wybielająca zęby 09.04.14, 13:23
              Ludzie to nie konie, żeby im w zęby zaglądać. A takie białe zupełnie to wiadomo, że nie samemu wyhodowane tylko przez dentystę! Grunt, żeby mieć wszystkie :)
              • Gość: radzio Re: Pasta wybielająca zęby IP: 46.77.124.* 09.04.14, 23:03
                Potwierdzam pasta ajona daje efekty bardzo mala tubka w aptece kosztuje okolo 13-15zl smakem przypomina te pasty co zmuszali myc zeby nimi w podstawowce
                • Gość: wibra Re: Pasta wybielająca zęby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.14, 19:56
                  Ajona-nie zawiera fluoru.Czy stosując ją tylko czy tez inną np.rano ajona i wieczorek a w obiad inna z fluorem.uwazam ze fluor jest niezbędny.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka