Gość: mieszkan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.11, 23:43 Ten facio jest lysy i ma tatuarze a dla facio po 40 to obciach znaczy się wieśmack po przejsciach z pierdla Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: anty-PRzem Re: kto pytal sie o bruum/brumm ? IP: *.play-internet.pl 07.11.11, 00:14 Pszem ... tak na publicznym forum obrażać bruum-a ? JA na jego miejscu jutro bym z rańca zajechał z całą ferajną wolnego wydechu na tą twoją firemkę c&cc i obiecuje tobie że tego dnia ... nie po handlował byś sobie .. a oni w sumie by nic nie robili ;) (sami klienci by omijali ten twój grajdołek na Śmiecińskiej) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: protect Re: kto pytal sie o bruum/brumm ? IP: *.fabwel-ochrona.com.pl 07.11.11, 00:23 Z całą pewnościa nie jest obciachem problem z ortografią i interpunkcją Pomijam fakt całkowitego braku inteligencji u założyciela tego wątku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-PRzem Re: kto pytal sie o bruum/brumm ? IP: *.play-internet.pl 07.11.11, 00:29 Założyciel jest ...starym TROLL-em ... Bruum go na 100% zna ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wydech Re: kto pytal sie o bruum/brumm ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.11, 11:48 Bruum pozwalasz sobie na to ? Przecież to jest publiczne poniżenie twoich wartości osobistych ... Naruszenie twoich dóbr osobistych ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Umma Gumma Re: kto pytal sie o bruum/brumm ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.11.11, 12:33 Jako moderator skasowałbym wątek,ale nie jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: phi-lozof Re: kto pytal sie o bruum/brumm ? IP: *.adsl.inetia.pl 07.11.11, 12:44 kłamiesz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ..2 Re: kto pytal sie o bruum/brumm ? IP: *.dynamic.chello.pl 07.11.11, 16:38 A czy to pewne że to Pszemmo-buraczany osobnik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 21xTAK Re: kto pytal sie o bruum/brumm ? IP: *.play-internet.pl 07.11.11, 16:41 TAK ;) Przemcio myśli że anty-przem to BRUUM , ale się pomylił i wytarł gębę "wyzwiskami" nie tej osobie co trzeba i teraz powinien mieć trzepanie dupy ..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: haha Re: kto pytal sie o bruum/brumm ? IP: *.xdsl.centertel.pl 07.11.11, 16:45 wole wytatuowanego bruma niz taką ciotę jak TY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty PRzem Re: kto pytal sie o bruum/brumm ? IP: *.play-internet.pl 07.11.11, 16:50 do mnie ,czy do "pszema" to napisałeś ? ale to i tak nie ma znaczenia ...... tam gdzie się kończy inteligencja ,zaczyna się "hamstwo" i "prostactwo" ...... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty PRzem Re: kto pytal sie o bruum/brumm ? IP: *.play-internet.pl 07.11.11, 16:47 i nie porównuj Buraków do "pszema" ... one mają swoją wartość i jak mówi się o ludziach to oni mają jakąś tam godność ..... "pszemowi" brakuje i godności i nie ma wartości ,a na dodatek nie udolny biznesmen ,pseudo nie udolny polityk ....... ehhhh i pewnie się kwalifikuje na badania do Cicheckiego , co za czasy ....... Odpowiedz Link Zgłoś
bruum Re: kto pytal sie o bruum/brumm ? 07.11.11, 22:23 Pozwolę sobie zabrać głos, choć za nic nie potrafię zrozumieć po jaką cholerę ten wątek został założony. Podejrzewam, że jest to próba sprowokowania mnie do pewnych zachowań. Nic z tego. Kimkolwiek jesteś założycielu tego wątku, nie dam się sprowokować. A teraz ad vocem: Tak, jestem łysy, a raczej mocno łysiejący. To u nas rodzinne od pokoleń. Mam tatuaże, dwa, jeden duży, drugi mały. Oba na ramionach i oba mają swoją symbolikę, o której pisał nie będę bo to moja osobista sprawa. Jestem po czterdziestce a tatuaże robiłem dość dawno temu i nie zamierzam ich usuwać, tak samo jak robić kolejnych. Co do "przejść z pierdla" to ,jeśli autor wątku sfinansuje, jestem skłonny przedstawić zaświadczenie o niekaralności. Mam nadzieję, że wyczerpałem ciekawość wszystkich zainteresowanych. Kolorowych snów :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sleepless Re: kto pytal sie o bruum/brumm ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.11, 22:46 krótko i treściwie zamknąłeś niemądremu gębę. pozdro bruum :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: euzebio brumm działczem PiS ? IP: *.dynamic.chello.pl 08.11.11, 11:22 Ja o brumie słyszałem że jest działaczem PiS oraz okręgowego koła radia maryja. To chyba jednak była ściema. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: brumm działczem PiS ? IP: *.xdsl.centertel.pl 08.11.11, 14:54 jesli coś się dzieje w ciechanowie to On napewno tam jest,macie go na tylu fotach ze szok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty-PRzem Re: brumm działczem PiS ? IP: *.play-internet.pl 08.11.11, 23:29 I jest szefem koła gospodyń wiejskich , ma odznakę "super szydełko" od eleganckiego szydełkowania "moherowych beretów" dla "ojca PSzema" ;))))) Ale ubaw po pachy i za darmola .... "taka impreza" zostaje do wtorku ;))))))))))))))) PS Pszem może inny kolor ? np. czerwony ? (beretów) Odpowiedz Link Zgłoś