Dodaj do ulubionych

rezonans głowy CENA

IP: 80.50.127.* 17.11.11, 20:31
ile kosztuje jeśli dostałam skierowanie na rezonans głowy od prywatnego lekarza?
Obserwuj wątek
    • Gość: Iga Re: rezonans głowy CENA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.11.11, 23:40
      Z tego co się orientowałam to od 400 wzwyż zależnie od szczegółów. Lepiej chyba wziąć skierowanie z przychodni.
      • Gość: ... Re: rezonans głowy CENA IP: *.play-internet.pl 19.11.11, 15:13
        ...TAK TAK I CZEKAĆ PÓŁ ROKU...
    • Gość: Jenny Re: rezonans głowy CENA IP: *.play-internet.pl 19.11.11, 15:21
      wss.olsztyn.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=245&Itemid=89 To jest link do strony szpitala w Olsztynie,świetni specjaliści.Polecam.
      • Gość: . Re: rezonans głowy CENA IP: *.play-internet.pl 19.11.11, 18:05
        Ja w Ciechanowie,w szpitalu czekałam 2 tygodnie na rezonans głowy.
        Bez przesady,to nie Warszawa,że terminy są nie wiadomo jakie.Do tego opieka też spoko.Jak zasłabłam po badaniu to pielęgniarka od razu się mną zajęła i doprowadziła w minutę do normalnego stanu.
        Polecam!
        • Gość: KRIS Re: rezonans głowy CENA IP: *.play-internet.pl 19.11.11, 20:06
          Wykonanie badania to jeszcze nic,potrzebny jest dobry technik elektroradiolog i Lekarz radiolog który poprawnie opisuje i nadzoruje całość badania.
          • Gość: KRIS Re: rezonans głowy CENA IP: *.play-internet.pl 19.11.11, 20:11
            A takowych w Ciechanowie niestety nie ma,po najzwyklejszym USG się o tym przekonałem,gdy lekarz opisał...WĄTROBA NIEPOSZERZONA,ŚLEDZIONA W NORMIE...wszystko ok,tylko,że ja mam usuniętą śledzionę po wypadku samochodowym ,który wydarzył się kilka lat temu...rozbawiło mnie to i zrezygnowałem z leczenia w naszym szpitalu
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka