Dodaj do ulubionych

KOT zagubiony

IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.11, 20:00
Ostatnio od jakichś 2 tygodni pewien kotek kręci sie po CIechanowie, dokładnie na Aleksandrówce w okolicy bloków gwardii ludowej nr 4,8,1 . Jest oswojony bo podbiega do ludzi , przyajznie reaguje naa glaskanie może komus uciekł ???
nie zgubil ktos kotka ??
Obserwuj wątek
    • Gość: yeah Re: KOT zagubiony IP: 80.50.127.* 25.11.11, 20:22
      jakiego koloru?
      • Gość: jekyll Re: KOT zagubiony IP: *.multimo.pl 25.11.11, 20:26
        Pewnie podpalany.
        Mnie gdyby podpalali tez bym uciekl:))))
        • Gość: yeah Re: KOT zagubiony IP: 80.50.127.* 25.11.11, 20:27
          oryginalny tekst, nigdy tego nie słyszałam
          • Gość: lolyxp Re: KOT zagubiony IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.11, 20:32
            szary pregowany w czarne paski.
            • Gość: yeah Re: KOT zagubiony IP: 80.50.127.* 25.11.11, 20:36
              dziękuję za informacje, ale to nie mój :(
          • Gość: jekyll Re: KOT zagubiony IP: *.multimo.pl 25.11.11, 20:37
            Przepraszam.
            To jest z jakiegos kabaretu, ale nie moglem sie powstrzymac:))
            • Gość: lolyxp Re: KOT zagubiony IP: *.dynamic.chello.pl 25.11.11, 20:47
              szkoda ze nie wasz, bo kreci sie biedny, a zimno tak teraz i jesc nie ma co, czasem mu sie cos podrzuca ale wiadomo :(
              • Gość: ja Re: KOT zagubiony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.11.11, 21:25
                Widzialam go, rzeczywiscie bardzo oswojony. Szkoda go, ale widzialam jak wchodzil za jakas dziewczyna do klatki do bloku.
                • Gość: lolyxp Re: KOT zagubiony IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.11, 17:12
                  Dzisiaj znowu widzialam tego kotka, jakas młoda matka z 2jka dzieci go głaskały, widocznie wywalili go z tej klatki . Nikt nie widział nigdze żadnego ogłoszenia może ???
                  • Gość: lolyxp Re: KOT zagubiony IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.11, 17:13
                    przypominam jeszcze raz dość młody, szary pręgowany w czarne paski. nwm czy samica czy samczyk.
                  • Gość: Przemo Re: KOT zagubiony IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.11, 14:36
                    Kurde! Mi ponad miesiąc temu zniknął kot podobny do opisanego, Ale jak mógł zajść tak daleko?
                    Ja mieszkam na blokach... Tak czy siak muszę go zobaczyć, być może jest mój.
                    Gdzie dokładnie go można go spotkać? A może ktoś mu pod ogon zaglądał? Bo mój kot był wykastrowany.
                    • Gość: do Przemo Re: KOT zagubiony IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.11, 16:20
                      Niestety nie patrzyłam kotkowi pod ogon ;) dokładnie to na Aleksie w okolicach boiska pomiędzy blokami Gw Lud 8, 1, 4 13, . Dzis go nie widzialam a szłam w tamtej okolicy. Może się przeniósł... ;(
                      • Gość: Przemo Re: KOT zagubiony IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.11, 21:09
                        Dziękuję, jutro pójdę go szukać. Okaże się czy to on jak go znajdę.
                        • Gość: lolyxp Re: KOT zagubiony IP: *.dynamic.chello.pl 29.11.11, 19:30
                          Chyba ten kot sobie poszedł z mojego osiedla, bo już go nie widać. :(
    • Gość: a. Re: KOT zagubiony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.11, 17:38
      Dobry człowieku,
      zginął mi kot przypominający tego z Aleksandrówki. Wczoraj, po ukazaniu się Twojego postu, szukałam we wskazanym miejscu, niestety bez powodzenia. Proszę o więcej szczegółów dotyczących wyglądu, jakiego koloru ma mordkę i łapki? Mieszkam dość daleko od Aleksandrówki (5km) stąd moje wątpliwości, czy to mój kot.
    • Gość: jekyll Re: KOT zagubiony IP: *.multimo.pl 26.11.11, 20:13
      Plociem pan a jaka ta kota jest wieku??
      Mozie nada siem na...............
      Chetnie wezmiem jom na obiad:))
      Znaci siem nakalmniem a potem......
      • Gość: do jekyll Re: KOT zagubiony IP: *.dynamic.chello.pl 26.11.11, 22:12
        czlowieku ogarnij sie ;)
        do A.
        widzialam ja tylko jak bylo ciemno, ale wydaje mi sie ze nie miala bialych ,,skarpetek", ogon szary i zakonczony czarna kropka, jakos tak. moze masz jakas fotke??
        • Gość: jekyll Re: KOT zagubiony IP: *.multimo.pl 26.11.11, 22:19
          Zero poczucia humoru.
    • Gość: a. Re: KOT zagubiony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.11, 22:32
      Moja zguba (kocur) ma 6 miesięcy i bardzo charakterystyczny buro-brązowy (nie rudy) nalot na mordce i łapkach. oczywiście zdaję sobie sprawę z tego, że takie szczegóły można dostrzec tylko w dzień. Będę wdzięczna za wszelkie informacje.
      • Gość: jekyll Re: KOT zagubiony IP: *.multimo.pl 27.11.11, 13:07
        Czy stworzenie wrocilo do wlascicielki???
        • Gość: lolyxp Re: KOT zagubiony IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.11, 13:13
          niestety jeszcze nie. tylko nie poluj na to stworzenie i nie jedz go ;)

• Gość: lolyxp do A. Re: KOT zagubiony IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.11, 13:18
            Już po raz 2 widziałam go jak sie szwendał w okolicy bloku nr 4 . Moja koleżanka tam mieszka i mówiła że podkarmia go jak go zobaczy. I że trwa to już od jakichś 1,5-2 tygodni. Szukałas go jeszcze ? :(
    • Gość: jekyll Re: KOT zagubiony IP: *.multimo.pl 27.11.11, 13:52
      Droga wlascicielko stworzenia.
      Jesli tak dbasz o swojego pupila jak go poszukujesz to nie dziwie sie ze nawial.
      W watku masz napisany dokladny adres gdzie znalezc futrzaka.
      Pogratulowac odpowiedzialnosci.
      • Gość: lolyxp Re: KOT zagubiony IP: *.dynamic.chello.pl 27.11.11, 16:21
        mógł sobie stamtąd pójśc, nie bulwersuj sie tak . :P
      • Gość: Zbyszek szary "whiskasiak" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.11, 10:08
        Bardzo sympatyczny, oswojony, uwielbia zabawę z dziećmi, przybłąkał się na ul. Astrową na Śmiecinie.
      • Gość: lolyxp Re: KOT zagubiony IP: *.dynamic.chello.pl 15.12.11, 16:58
        dzisiaj znowu dwukrotnie widzialam tego kota, przed chwilą. Juz od miesiaca sie kreci. ludzie jka wam uciekl to pofatygujcie sie chociaz sprawdzic czy to nie ten :( skonczy sie na tym ze zdziczeje albo go samochod przejedzie czy wandale moga go zabic bo im kot przeszkadza ...
        • Gość: Zbyszek "Zabawki" się znudziły... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.11, 10:48
          Nikt się nie interesuje..., kocina na Astrowej już chyba nie czeka, przywiązał się do nowego miejsca. Ech "ludzie"...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka