Gość: marta IP: *.xdsl.centertel.pl 27.11.11, 23:48 Mam pytanie który neurolog w Ciechanowie jest dobry, bo mam problemy z bólami głowy a nie wiem do kogo się zapisać. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: neurolog IP: *.play-internet.pl 27.11.11, 23:50 Niestety ale żaden,w grę wchodzi Warszawa lub Olsztyn,wiem z Własnego doświdczenia.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marta Re: neurolog IP: *.xdsl.centertel.pl 28.11.11, 00:05 ale to prywatnie chyba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: neurolog IP: *.play-internet.pl 28.11.11, 00:16 No niestety ale w Ciechanowie tak naprawde nie ma dobrego neurologa.Tu tylko pieniadze umieja ździerac, lekarz bierze tyle co dobry specjalista w warszawie czy innym większym mieście. Może Galbarczyk pomoże, a jeśli sam nie da rady to umówi na konsultacje. Wizyta ok 100 zl prywatnie. życzę zdrówka:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dusia Re: neurolog IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.11.11, 08:58 może młoda lekarka Rudzińska, słyszałam,że jest dobrym neurologiem, przyjmuje w Poliklinice, a prywatnie na spółdzielczej Odpowiedz Link Zgłoś