Gość: piwożłop czosnek IP: *.dynamic.chello.pl 01.12.11, 14:31 Witam ! Czy ktoś wie kiedy otwarcie pubu ciechan? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: krzysiu Re: Pub Ciechan IP: *.warszawa.vectranet.pl 02.12.11, 13:51 podobnież za tydzień, ale im w tym prawdy to nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: segundo Re: Pub Ciechan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.11, 00:44 nie słyszałem o tym. gdzie otwierają? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: puuub Re: Pub Ciechan IP: *.cdma.centertel.pl 03.12.11, 15:38 Jestem miłośniczką pubu ciechan i ja słyszałam że został na stałe zamknięty a w miejsce po nim ma powstać muzeum browaru ciechanowskiego?:) mam nadzieje że to bzdura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wodnik Re: Pub Ciechan IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.11, 15:55 rozmawiałem z jednym z właścicieli czyli leszkiem który to stwierdził iż postarają się otworzyć w tym miesiącu :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alik Re: Pub Ciechan IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.12.11, 21:48 dobre wieści, to było fajne miejsce. nie ma jak przedni trunek i smalec w starej piwnicy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fanka Re: Pub Ciechan IP: *.cdma.centertel.pl 05.12.11, 20:19 i najlepsze karaoke w mieście ale tylko z Waldim Odpowiedz Link Zgłoś