Dodaj do ulubionych

Sylwester w Magnacie

IP: *.cdma.centertel.pl 01.01.12, 17:40
Jak tam wrażenia?
Obserwuj wątek
    • Gość: 3 Re: Sylwester w Magnacie IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.12, 18:24
      ogolnie Srak a jak u ciebie?
    • Gość: znajomy Re: Sylwester w Magnacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.12, 20:53
      rewelacja extra jedzenie obsługa oki 100% poprawy rok do roku extra trafieni goście (oprucz incydentu z bartkiem nie wpuszczajcie go za rok) pozdrowienia dla ekipy nie dali ciała.
    • gabnad Re: Sylwester w Magnacie 01.01.12, 21:33
      hej! miałam zaszczty bawić się w tm lokalu. imprezę zaliczam do bardzo udanych, jedzenie było bardzo smaczne (oprócz gorących posiłków był również wiejski stół i drink bar), muzyka rewelacyjna, obsługa także spisała się na piątkę. polecam!
      • Gość: ubawiona Re: Sylwester w Magnacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.12, 21:58
        Ach to byla noc! Podzielam opinie przedmowcow wszystko super nalezy tylko podziekowac wszystkim osobom ,ktore mialy swoj udzial w organizacji tego balu.
    • Gość: Mała Re: Sylwester w Magnacie IP: *.play-internet.pl 02.01.12, 13:59
      Ogólnie było naprawdę super, muzyka świetna (brawa dla wokalistki!) dla gości w każdym wieku, ale za taką kwotę liczyłam na lepsze pierwsze danie (ni to rosół, ni to zupa warzywna...) i lepszy alkohol. Rok temu było lepiej ;)
      • Gość: jo Re: Sylwester w Magnacie IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.12, 15:36
        Zespół Rewelka tylko te CZERWONE NOSY!!!
      • Gość: sa Re: Sylwester w Magnacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.01.12, 15:56
        a kto grał u Was
    • Gość: gość stolik Re: Sylwester w Magnacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.12, 21:18
      Sylwester rewelacja.....profesjonalna i bardzo miła obsługa. Szacun dla Kelnerów i Kuchni, odwalili kawał dobrej roboty. Muzyka sama podrywała do tańca....! Nie możemy się doczekać następnego Sylwestra!
      • Gość: Monika Re: Sylwester w Magnacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.12, 11:09
        Super , super. Bawiliśmy się ponownie w Magnacie i nie żałujemy. Jedzenie wyśmienite i takie ilości że nie sposób spróbować wszystkiego. Na stole wiejskim: wyroby zimne i ciepłe, mój mąż twierdzi że lepszej golonki to nigdzie nie jadł. Zespół jak zawsze spisał się na medal. Nie możemy już doczekać się balu , który ma być podobno w styczniu. Gratulacje dla właścicieli za utrzymanie tak wysokiego standardu.
        Pozdrowienia dla wszystkich którzy bawili się w Magnacie
    • Gość: ja Re: Sylwester w Magnacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.01.12, 13:28
      mi sie bardzo podobało, jedzenie pyszne i rzeczywiście sporo;-)zespół grał dobrze, porywał do tańca, sala bardzo ładna, trochę za ciasno ale tak pewnie było wszędzie!ogólnie polecam
    • Gość: Uczestnik zabawy Re: Sylwester w Magnacie IP: *.xdsl.centertel.pl 03.01.12, 20:14
      Zacznę od plusów: jedzenie OK, obsługa też ito na tyle.
      Muzyka: porażka, strasznie głośno ale chyba dlatego żeby zagłuszyć fałszowanie :-( , nie zabrakło też akcentów w postaci piorących się po ryjach młodych byczkach( zapewne o te super laseczki) Generalnie KICHA ......nie polecam.
      • Gość: ja Re: Sylwester w Magnacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.12, 11:11
        no rzeczywiście muzyka trochę za głośna ale bez fałszu!a młode byczki szybko utemperowano;-)więc to żaden problem!!
        • Gość: re Re: Sylwester w Magnacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.01.12, 16:08
          jeszcze się taki nie urodził... Czytając te wypowiedzi można jedynie rzec - ilu ludzi, tyle gustów. Zamiast wypisywać głupoty przejdźcie do konstruktywnej krytyki. jeśli coś się nie podobało, powiedz, czego oczekiwałeś? Bo takie gadanie, że "kicha" do niczego nie prowadzi(oprócz obrażania organizatorów). Byłam, świetnie się bawiłam. Jedzenie wysublimowane, porcje "końskie", deser pychota, no i wielkie dzięki dla OBSŁUGI. Byli na miejscu w każdej sytuacji, a że niektórzy goście nie stanęli na wysokości zadania?... Nie miejcie o to pretensji do organizatorów.
      • Gość: gość Re: Sylwester w Magnacie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 04.01.12, 16:17
        Jeśli chodzi o sprzeczkę to ok, była, ale nikt z nikim się nie bił. Ciekawe czy jeśli by ktoś obraził twoją żonę lub dziewczynę czybyś się nie odezwał. Jak nie wiesz o co poszło to nie pisz głupot.
      • Gość: saddam Re: Sylwester w Magnacie IP: *.tktelekom.pl 07.01.12, 10:56
        ja zadnej bójki nie widziałam."byczki" jak tak ich nazwaliscie nawet reki na siebie nie podniesli.nie róbcie już jakich plot.A i nikt nie został obarażony.Niechcące popchnięcie w zatłoczonej sali,nie jest chyba obraźliwe.
    • Gość: Byłem ,widziałem Re: Sylwester w Magnacie IP: *.xdsl.centertel.pl 04.01.12, 18:26
      Jedno określenie, jakie miasto i ludzie ...takie imprezy sylwestrowe. Wszystko na temat. W przyszłym roku jadę na grzyby w sylwestra , zamiast tracić czas i pieniądze na zabawy czy to w magnacie czy innej cholerze.
      • Gość: xxx. Re: Sylwester w Magnacie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.12, 22:08

Wielki szacun dla zespołu . Chłopaki są naprawde świetni , jak do tej pory nie widziałem takiego zespołu który by tak fajnie gral i bawił ludzi , a wokalistka nie do zastąpienia . A nazywanie ich CZERWONE NOSY to zwykła złosliwośc konkurencji lub człowieka który nie wie jak dogryśc organizatorom .
        Kuchnia spisała się na medal , wymyślne i wyśmienite posiłki gorące jak i przytawki oraz deser. Kelnerzy sprawowali się doskonale wszystko było dostarczone na czas i z wielką precyzjo . Wszysko błyło zgrane i dopięte na ostatni guzik .Również pokaz fajerwerek zrobił wielkie wrażenie .Sylwester był wspaniały. To był naprawde jeden z najleprzych bali na których sie bawiłem . Z niecierpliwościo czekam na następną taką imprezę.
        Pozdrawiam ciepło organizatorów.

• Gość: bartek Re: Sylwester w Magnacie IP: 88.220.104.* 07.01.12, 11:08
      ale czerwone nosy to nazwa zespołu a ja tam za rok nie pójdę bo nie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka