IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.12, 22:23
gdzie i kiedy organizowane są w Ciechanowie lub okolicy bale karnawałowe? Ważne, aby grał zespół. Żadnych dyskotekowych DJ.
Obserwuj wątek
    • Gość: Skoczek Re: karnawał IP: *.centertel.pl 05.01.12, 22:30
      Karnawał w Ciechanowie...to brzmi śmiesznie :D Polecam się wybrać do naszej Stolicy,daleko nie jest,a jest w czym przebierać.
      • Gość: ja Re: karnawał IP: *.183.242.28.dsl.dynamic.t-mobile.pl 06.01.12, 10:56
        Gówno prawda! W Warszawie imprezy na poziomie są w bardzo drogich hotelach, a i to nie jest gwarancją, a za cenę podobną z naszym rynkiem nie spodziewaj się czegoś lepszego.
        Tak już jest, że na prowincji taniej. Knajpy zresztą bardzo często ściągają dj, czy zespoły z sąsiednich miast, bo za określoną cenę mają lepszą jakość.
    • Gość: ania Re: karnawał IP: *.xdsl.centertel.pl 07.01.12, 23:15
      Czy są jakieś ogłoszenia ?kiedy ,gdzie i za ile?
      • Gość: zaniepokojony Re: karnawał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.01.12, 20:39
        Niczego się nie dowiemy? Trzeba samemu coś zorganizować.......???????
        • Gość: d Re: karnawał IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.01.12, 13:40
          hmm z tego co wiem, bo byłam na sylwestrze w Atenie, to tez organizuja bal karnawałowy, ale kiedy dokładnie i za ile to nie mam pojecia, a raczej jest pewna, ze nie bedzie to tanie, ale napewno nie pożałujecie wydanych pieniedzy :)
          • Gość: dario Re: karnawał IP: *.183.235.21.dsl.dynamic.t-mobile.pl 09.01.12, 14:59
            Jest 28 stycznia bal wenecki w Atenie.
            • Gość: ., Re: karnawał IP: *.xdsl.centertel.pl 12.01.12, 11:57
              A w Magnacie będzie a może jakiś kontakt?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka