Dodaj do ulubionych

WAŻNE! Pytanie z prośbą o informacje

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.12, 18:11
Witam, mam wielką prośbę. Jeśli ktoś się orientuje odnośnie pracy w Koncernie finansowym OVB niech podzieli się swoimi uwagami.
Ukazało się ogłoszenie w tygodniku ciechanowskim i chciałabym znać opinie, którzy mieli styczność z tą pracą- doradztwem
Obserwuj wątek
    • Gość: . Re: WAŻNE! Pytanie z prośbą o informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.12, 18:26
      "Doradztwo" powinnas raczej napisac.. Jak osoba po maturze na przyklad (w niczym tej osobie nie umniejszajac) może być doradcą finansowym??
      Na poczatek Ci każą jechać po rodzinie i znajomych- no bo przecież doświadczenia nie masz. No i najlepiej jakbyś wciągnęła do wspólpracy kolejne osoby - jelenie.
      Tu masz mnostwo za i przeciw - głownie przeciw
      f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3208749
      Cierpliwości przy czytaniu.

Maja 3 produkty na krzyż. Oczywiscie NAJLEPSZE ;))
      Ocenisz sama
      • Gość: . Re: WAŻNE! Pytanie z prośbą o informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.12, 19:15
        Dzięki,
        nie jestem humanistką, każdemu się zdarza, trochę wyrozumiałości.
        • Gość: . Re: WAŻNE! Pytanie z prośbą o informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.12, 19:21
          Hellou! ;)
          Dobrze napisałaś. Doradztwo.
          U mnie znalazło sie w cudzysłowiu ze wzgledu na to, że takie to "doradztwo" jak z OVB orkiestra ;)
    • Gość: ? Re: WAŻNE! Pytanie z prośbą o informacje IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.12, 18:33
      OVB to typowe MLM.
      MLM = Mało Lub Mniej.
      • Gość: Aga Re: WAŻNE! Pytanie z prośbą o informacje IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.12, 21:29
        Skoro już się tak poprawiamy to pisze się " w cudzyslowie", a nie " w cudzyslowiu" pozdrawiam
        • Gość: Sylwia Re: WAŻNE! Pytanie z prośbą o informacje IP: *.play-internet.pl 25.01.12, 21:43
          Nie zawracaj sobie nimi głowy,nic nie zarobisz-to pewne,praca nie doradcy tylko naciągacza naganiacza.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka