Gość: kobietka IP: *.dynamic.chello.pl 30.01.12, 19:59 Witam, Poszukuję osoby z Ciechanowa lub okolic, która przy porodzie korzystała z aparatu łagodzącego ból Elle TENS. Interesuje mnie jego wypożyczenie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rodzący kamienie Re: Elle tens IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.12, 22:27 To dla mięczaków. Zachowaj się jak prawdziwa Matka Polka. Trochę poboli i przestanie. Zresztą co to za ból. Widocznie nikt Ci przyszła Matko wora nie kręcił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marzena Re: Elle tens IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.12, 08:00 Odpowiedź na miarę bezmózga. Żal takich ludzi. W XXI w Matki Polki nie muszą cierpieć przy porodzie. Niestety nie znam nikogo kto by używał tego urządzenia, ale dużo dobrego na jego temat czytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
omartek Re: Elle tens 02.02.12, 15:17 Pajac -z rodzącego kamienie może spróbuj go wypożyczyć na babycaretens.pl. Tam są podane koszty, tylko nie wiem czy to się opłaca.. sprawdź. Zawsze to jakieś wyjście Odpowiedz Link Zgłoś