Gość: jaa IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.12, 17:38 kto podlaczy radio do nowego samochodu ?? mozecie polecic jakiegos elektromechanika dobrego .... pomocy na szybkosci potrzebuje :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Adam Re: RADIO samochodowe IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.12, 18:57 zalezy jaki samochod. Daj wiecej szczegołow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: RADIO samochodowe IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.12, 20:28 panda z wyprzedarzy 2011 ;) tak jakos kable sa pozlaczane czy cos .... osoba nie elektryczna ;) hee boi sie tego tknac zeby nic sie zepsc ;)) hehe w sumie to tylko wyprowadzenia kabli mi potrzeba ewentualnie - no ale jak nie drogo to moze byc i podlaczenie ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam Re: RADIO samochodowe IP: *.adsl.inetia.pl 31.01.12, 21:15 Podaj jakiegos @ lub gg bo na forum zaraz bedzie ze sobie reklame robie a ja tylko po prostu sie na tym znam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaa Re: RADIO samochodowe IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.12, 21:17 j-u-s-t-y-s-i-a-1989@wp.pl dzieki potrzeba mi wlasnie takie osoby ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aa Re: RADIO samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.12, 18:58 jedz na towarowa tam koles zakłada cena nwm ale b. dobry jest w tym co robi jak ja mam problem z elektryko zy cos jade do niego zawsze:d Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Re: RADIO samochodowe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.02.12, 16:27 Aby nie zakładać nowego wątku zapytam tutaj: co sądzicie o tym modelu radia do samochodu www.avde.pl/teac/teac-te-905-radioodtwarzacz-samochodowy-z-cd-usb-sd/produkt/39399.html zależy mi głównie na możliwości podłączenia usb i odtwarzaniu mp3. Cena tego z powyższego linku jest dobra,ale czekam na Wasze opinie. Odpowiedz Link Zgłoś
bainters Re: RADIO samochodowe 20.09.17, 11:29 Ja sobie zamówiłem radio USB i powiem ci że wystarczy mi radyjko z usb żeby sobie podpinać pendrive z muzyką. A tak to reszta to mnie nie interesuje. Odpowiedz Link Zgłoś