Dodaj do ulubionych

rozliczenie pit

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 08:26
Witam! czy ktos z Panstwa rozliczal sie w lutym i dostal juz zwrot podatku???
Czy ktos sie orientuje ile trzeba czekac?
Obserwuj wątek
    • Gość: zuzua Re: rozliczenie pit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 08:34
      Wysłałam PIT elektronicznie 20 lutego a 24go miałam zwrot podatku na koncie , byłam miło zaskoczona. Sprawdzałam jak było rok temu to po wysłaniu 1go marca zwrot był 24 marca , różnica kolosalna
      • Gość: gosc Re: rozliczenie pit IP: *.dynamic.chello.pl 02.03.12, 08:53
        czy mogłabys podac instrukcję wysyłania elektronicznego
        tzn. gdzie sie zalogowac, może jskis adres emailowy itd ...
        z gory dziękuję.
        • Gość: on Re: rozliczenie pit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 08:57
          nizej w temacie rozliczanie pit jest cala instrukcja
          • Gość: zuzua Re: rozliczenie pit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.03.12, 09:03
            Wystarczy pobrać w internecie darmowy program do rozliczania PIT

pit.wieszjak.pl/rozlicz-pit-2011
    • Gość: Felek Re: rozliczenie pit IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.03.12, 09:45
      Wejdź na www.mf.gov.pl pobierz e-Deklaracje . Po zainstalowaniu tego programu musisz wprowadzić dane swoje lub osoby którą chcesz rozliczyć (można się tam rozliczyć małżeństwo wspólnie). Wybierasz PIT jaki masz wypełnić przed wysłaniem program sprawdzi Ci czy masz wypełniony prawidłowo, wysyłasz a po kilku minutach można pobrać potwierdzenie przyjęcia. Potrzebny będzie jeszcze przychód jaki był wykazany w PIT w ubiegłym roku ale to już na samym końcu. Ja już 2-rok wysyłam i jest okej.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka