IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.12, 06:54
"właśnie zjadłam śniadanie, wypiłam herbatkę i byłam na siusiu"

(15) I like it...

o co chodzi z tym Facebookiem? po co ludzie piszą takie głupoty?
Obserwuj wątek
    • Gość: :) Re: Facebook IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.03.12, 08:35
      namiastka sławy iiiiiiiiiiiiiii żeby było o czym i o kim plotkować ;)
    • Gość: mona Re: Facebook IP: *.tktelekom.pl 30.03.12, 13:57
      haha, dobree :)
      ja nie mam facebooka ale uwaga teraz zaskoczę wszystkich- mimo to żyję! ;P
      • Gość: Nie Re: Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.12, 14:30
        Przecież to niemożliwe ! ;)
    • Gość: a Re: Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.12, 14:02
      ja mam, jak wstawię coś co daje do myślenia, refleksyjne to 0 "lajków" a jak coś z czego można się pośmiać to "lajków" 10. Też nie rozumiem tego.
      • Gość: kiko Re: Facebook IP: *.tktelekom.pl 30.03.12, 15:27
        dlatego ja fejsa mam, ale się nie udzielam :) ktoś napisze " :( smutno mi" i każdy to lubi.. What the fu.. ?:) eh ludzie się niestety od tego uzależnili
        • Gość: Aga Re: Facebook IP: *.dynamic.chello.pl 30.03.12, 16:42
          ja też nie mam fejsa i cieszę się z tego bardzo. Bronię się żeby mnie to nie dopadło.
          • Gość: cde Re: Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.03.12, 17:04
            ostatnio miałam urodziny, jedna koleżanka zapomniała i kilka dni później mi złożyła tłumacząc się " nie masz fejsa i nie dostałam przypomnienia" cóż... :P
            • Gość: zibi Re: Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.12, 15:29
              skreśl kobietę, bo za mądra ta koleżanka nie jest. też nie jestem na fejsie i nie "lajkuję". dla mnie to owczy pęd, a nie lubie być w stadzie :D
              • Gość:   Re: Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.12, 17:32
                Portale społecznościowe służą do utrzymywania kontaktu ze znajomymi (bliższymi i dalszymi) a jeśli ktoś chce się chwalić przy nie swojej bryce czy pokazywać jakie ma boskie ciało po 40 wypadach na solarkę to jego sprawa.
                • Gość: monika Re: Facebook IP: *.dynamic.chello.pl 01.04.12, 09:32
                  Fejs sam w sobie nie jest zły...
                  Ale faktycznie mam podobne odczucia jak większość osób tu piszących. Dzielenie się każdą czynnością jaką przed chwilą wykonaliśmy jest co najmniej dziwne. Na szczęście nie tylko ja tak uważam.
                  Pozdrawiam wszystkich, dla których fejs nie jest całym życiem ;)
                  • Gość: zx Re: Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.12, 09:54
                    zasypywanie nas milionem zdjęć z tego co aktualnie robię. Jestem w kawiarni i jem ciastko ze znajomą, wrzucam zdjęcie ciastka i kawy i na fejsa... piję drinka - wrzucam zdjęcie drinka. Odpowiadanie na jakieś beznadziejne pytania, zasypując mi w ten sposób całą tablicę.. niektóe takie osoby musiałem już zablokować żeby mi się nie wyświetlały.. wrzucanie photoshopowanych super zdjęć i podniecanie się komentarzami tylko, że ja niektóre osoby mijam codziennie na ulicy i szkoda że w rzeczywistości tak nie wyglądają.. Ludzie życie to nie tylko fejsBóg...
                    • Gość: harry Re: Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.12, 10:58
                      Infantylne jest pokazywanie siebie co chwila w różnych pozach - linkowanie, wklejanie zdjęć pt. gdzie-to-ja-nie-byłem i co-ja-mam-ładnego wzbudza tylko niesmak i współczucie nad zakompleksionymi prowincjuszami samotnie wpatrującymi się w ekran komputera i namiastkę prawdziwego dowartościowania którego na "fejsbuku" nigdy nie znajdą.
                      • Gość: misiek Re: Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.12, 12:00
                        Zuckerberg i jemu podobmi tłuką pieniądze na bezmyślnych - o zgrozo, nie tylko małolatach. tak dać się ogłupić i pozbawić z własnej woli intymności ... mnie to się w głowie nie mieści
                        • Gość: ... Re: Facebook IP: *.range86-178.btcentralplus.com 01.04.12, 12:15
                          Misiek, nigdy nie mow nigdy:). Ja tez, jakis czas temu, musialabym zostac poddana ciezkim torturom zeby zalozyc konto na fb, ale "lajf is brutal" :)). Wyjechalam za granice i gdyby nie on, to mialabym z rodzina kontakt tylko tel. Wiadomo, ze nie informuje calego swiata o siusiu i kawce, ale moge rodzinie, na biezaco relacjonowac wazniejsze wydarzenia. Wszystko jest udostepnione tylko dla rodzny, niewielka czesc dla znajomych.
                          • Gość: misiek Re: Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.12, 12:17
                            widzisz, to jest zdrowe podejście. używasz pożytecznego narzędzia a nie dajesz się ogłupić. to rozumiem. pozdrówko i baw się dobrze tam, gdzie los cię rzucił :)
                            • Gość: ... Re: Facebook IP: *.range86-178.btcentralplus.com 01.04.12, 12:29
                              Dzieki, u mnie wiosna pelna geba:) wiec trzeba wietrzyc gnaty. Rowniez pozdrawiam!
                              • Gość: 1234 Re: Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.12, 13:46
                                a co wkurza najbardziej? młode mamusie... wrzucające zdjęcie swojego dziecka w milionach różnych póz, na jednym się uśmiechnął, na drugim zasnął, na trzecim podniósł brew, na czwartym zaswędział go nos... no kurde ile można to oglądać ???
                              • Gość:   Re: Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.12, 13:49
                                Ja nie mogę na aucie było z 10 cm śniegu. Nie cyknąłem fotki ale spróbujcie sobie wyobrazić moje czerwone Infiniti fx45 (rocznik 2012) pod warstwą śniegu. Wyglądało pięknie jak zwykle. No i wsiadłem pojechałem z użytkownikiem moja babcia poświęcić palmę.
                                [end facebóg mode]
                                • Gość: ... Re: Facebook IP: *.range86-178.btcentralplus.com 01.04.12, 14:12
                                  Twoj przekaz jest niedokladny, nie dopisales, ze do poswiecenia palmy uzyliscie aplikacji " Swiatynia Ojca Dyrektora" ! : D
                                  • Gość: o Re: Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.12, 19:44
                                    www.kwejk.pl/obrazek/1061526/napisz,na,fb.html
                                    • Gość: luuul Re: Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.12, 21:14
                                      wiecie co jest śmieszne? wszystkie te statusy , "w zwiazku", "zaręczony" " w związku małżeńskim". Dla niektórych podstawowym obowiązkiem po zaręczynach jest zmiana statusu i zaraz pod spodem 20 fałszywych komentarzy jak to się wszyscy cieszą z tego powodu. Teraz wszystko robi się dla innych, pod publiczkę, żeby wszyscy widzieli że się zaręczyłem/łam... a za rok rozwód...
                                      • Gość: ups Re: Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.12, 21:51
                                        żenada rulez :)
                                        trzymam się za daleka od facebooka, bo mnie nudzi do zrzygu to wywlekanie intymnych spraw i zgrywanie się pod publiczkę. "kreowanie wizerunku" od siedmiu boleści ...
    • Gość: er Re: Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.12, 16:25
      Nie ma co przesadzać z tym face, niektórzy za bardzo się obnażają... bez sensu
      • Gość: Soon Re: Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.12, 18:37
        Ja też nie zachwycam się facebookiem, używam rzadko, żeby skontaktować się z bliskimi za granicą. Jeżeli się człowiek do tego ogranicza i nie epatuje prywatnością - czemu nie ...
        • Gość: Kamil Re: Facebook IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.12, 18:52
          Ani facebook, ani Nasza klasa, ani osobisty blog. Prywatność jest w cenie bardziej niż kiedykolwiek. Informacje podajemy sami na tacy - czy to nie głupie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka