Dodaj do ulubionych

jak matura?

IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.12, 13:02
Witam, jak tam matura wam poszla? waszym zdaniem latwa czy trudna?
Obserwuj wątek
    • Gość: maturzystka Re: jak matura? IP: *.tktelekom.pl 04.05.12, 13:17
      temat 2 banał, z 1 może by było trochę problemu. Czytanie ze zrozumieniem nawet nawet :)
    • Gość: xyz Re: jak matura? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.12, 22:51
      To prawda, temat 2 był strasznie łatwy, jednak uważam, że pytania do tekstu były trochę trudniejsze.
      • Gość: GENERAŁ Re: jak matura? IP: *.dynamic.chello.pl 04.05.12, 22:56
        Dziś przejeżdżałem koło Krasiniaka, dwójki i budowlanki, to ludzie (chyba już po) wyglądali jak by na skazanie szli.

I po co im to i tak lepszej pracy nie znajdą, szkoda tylko czasu,

Ktoś zda maturę, a kostkę na ulicy będzie tak samo układał ( tzn. gorzej ) niż ktoś po zawodówce
        • Gość: maturzystka Re: jak matura? IP: *.xdsl.centertel.pl 04.05.12, 23:02
          GENERALE to że tobie życie zawodowe się nie ułożyło to nie nasza wina. A układanie kostki nie zależy od matury a od doświadczenia z resztą możesz mieć bóg wie jakie wykształcenie a zero praktyki i gó... umiesz, Ty chyba również pracy za dużo nie masz skoro masz czas spacerować przy szkołach.
          Zgadam się temat 2 był bardzo łatwy za to pytania do tekstu trochę trudniejsze . Mam nadzieje że udało mi się zdobyć chociaż te 30 %
          • Gość: maturzystka 2 Re: jak matura? IP: *.tktelekom.pl 05.05.12, 08:13
            popieram maturzystkę! nie każdy kto zda maturę jest skazany na badziewną pracę. Uczniowie chcą się uczyć to źle? Lepiej żeby chodziły tępaki? Jakbyś GENERALE nie zauważył ludzie pracujący przy układaniu kostek to zazwyczaj starsi ludzie!
            • Gość: po zawodówce Re: jak matura? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.05.12, 11:26
              Chciałem dodać, że w stopniu generała.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka