Dodaj do ulubionych

Ginekolog USG -do kogo?

IP: *.play-internet.pl 07.06.12, 15:51
Witam serdecznie,poszukuję ginekologa który bardzo dobrze zna się na USG,lekarz do którego poszłam w celu potwierdzenia ciąży chyba nie bardzo się na tym zna,byłam na urlopie i zle się poczułam,poszłam do jednej z klinik we Władysławowie i tam powiedziano mi po zrobionym USG ,że ciąża jest o około 5-6 tygodni do przodu niż to co stwierdzono w Ciechanowie...
Obserwuj wątek
    • Gość: qwerty Re: Ginekolog USG -do kogo? IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.12, 16:34
      jest jeszcze możliwość, że to we Władysławowie lekarz się pomylił.
      • Gość: Ciężarna Re: Ginekolog USG -do kogo? IP: *.play-internet.pl 07.06.12, 17:25
        I właśnie dlatego chciała bym skonsultować to jeszcze raz...
        • Gość: karo Re: Ginekolog USG -do kogo? IP: *.tktelekom.pl 07.06.12, 18:56
          Obojski lub Pawlak
          • Gość: ....... Re: Ginekolog USG -do kogo? IP: *.dynamic.chello.pl 07.06.12, 22:05
            ewentualnie do tych 2 to Soplinski
    • Gość: ... Re: Ginekolog USG -do kogo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.12, 12:38
      zdecydowanie Pawlak
      • Gość: ... Re: Ginekolog USG -do kogo? IP: *.dynamic.chello.pl 10.06.12, 19:17
        zdecydowanie Sopliński
        • Gość: błazeńskie wybryki Re: Ginekolog USG -do kogo? IP: *.tktelekom.pl 10.06.12, 20:05
          zdecydowanie każdy z nich
          ocenisz sobie który jest najbliżej, wyciągniesz średnią, zlogarytmujesz ...

a prywatnie ... jednak Sopliński
          • Gość: Pacjentka Re: Ginekolog USG -do kogo? IP: *.tktelekom.pl 11.06.12, 09:15
            Zdecydowanie Achciński.
            • Gość: X Re: Ginekolog USG -do kogo? IP: *.adsl.inetia.pl 11.06.12, 15:17
              Zdecydowanie Sopliński. Chodziłam do Achcińskiego dużo mu brakuje wiedzy do Soplińskiego.
            • Gość: gosc Re: Ginekolog USG -do kogo? IP: *.dynamic.chello.pl 09.08.12, 09:44
              sobie jaja robisz z tym Achcinskim ?
    • Gość: viki Re: Ginekolog USG -do kogo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.08.12, 08:46
      Jeżeli chodzi o dr Pawlaka to podobno ma opinie najlepszego eksperta jeżeli chodzi o wykonywanie USG. Wybór należy do Ciebie. Pozdrawiam
      • Gość: Mieszkanka Re: Ginekolog USG -do kogo? IP: *.play-internet.pl 09.08.12, 17:21
        Mi kilka dni temu Pawlak robił USG na szpitalu,USG naprawdę wykonane dokładnie,tłumaczył co i jak,a nie jestem jego pacjentką prywatną tylko przebywałam na oddziale ze skierowania z przychodni.
        • Gość: Aneta Re: Ginekolog USG -do kogo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.08.12, 15:57
          Ja też polecam Pawlaka. Profesjonalista i uprzejmy, miły człowiek.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka