Dodaj do ulubionych

Wybielanie zębów

IP: *.play-internet.pl 24.06.12, 09:48
Czy wiecie gdzie można w miarę tanio wybielić zeby . Widziałam różne oferty na allegro jednak boję się zamówić że stanie mi się coś z zębami . A może te piaskowanie coś by dało na początek jeśli można prosić o opinię na czym polega ten zabieg czy rzeczywiście zęby są od tego bielsze??
Obserwuj wątek
    • Gość: alq Re: Wybielanie zębów IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 07.08.12, 22:47
      Tez mam ochotę sama zainwestować w taki zabieg, mam bzika na punkcie uzębienia, ale również nie jestem dobrze zorientowana.

Na początek można zainwestować w lepszą pastę do zębów, najlepiej z apteki. Blanx - miałam, ale nie przyniósł wielkich rezultatów. W podobnej cenie masz białą perłę. Używam tej dla palaczy - mimo iż nie jestem osobą palącą. Jest świetna, dość wyraźną różnicę można zauważyć już po tygodniu. Polecam również biała perła - system, żel wybielający z nakładkami. Troszkę niewygodne. Systematyczne stosowanie produktów z tej linii zapewnia optymalną różnicę. Ja jestem pozytywnie zaskoczona, efekt przerósł oczekiwania.
    • efiori_pl Re: Wybielanie zębów 11.06.13, 08:59
      pasty blanx czy biała perła o której wspomniano powyżej są testowane dermatologicznie i stomatologicznie w zakresie ich wpływu na uzębienie oraz jamę ustną, nie powinniśmy się ich bać to przede wszystkim, skuteczność działania czy też problemu po ich zastosowaniu są spowodowane indywidualnymi uwarunkowaniami jamy ustnej
    • Gość: cecylia Re: Wybielanie zębów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.13, 14:00
      Na allegro jest człowiek, który za niską opłatą czyści swoim językiem zęby z nalotu. Nie próbowałam, ale opinie ma bardzo dobre. Ponoć jest przystojny jak głosi legenda.
    • Gość: penis Re: Wybielanie zębów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.13, 17:42
      Kobitki, sperma i tylko sperma, jak zwalicie konia ustami, to zanim polkniecie, przeplukajcie dziurę (jane ustna), można z odrobina wody jak za gęste.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka