cyfrowy3 03.08.12, 14:36 Czy ktoś wie od kiedy startuje w Ciechanowie Cyfrowa Tv z UPC? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.play-internet.pl 03.08.12, 15:33 Dwa lata mnie zwodzili że już za niedługo ma być,w końcu zrezygnowałem i zainstalowałem Polsat Cyfrowy,taniej i programy w HD,mając nowy telewizor jest bez sensu mieć telewizje analogową kablową. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polo Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.12, 15:33 juz jest u mnie na blokach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.12, 18:47 pani z biura na pl.Kosciuszki kazała sie zgłosić po 20-tym sierpnia. nie chciała nic powiedzieć na temat ewentualnych kosztów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.play-internet.pl 03.08.12, 19:40 a po 20-tym powie że na jesieni itd oni najpierw większe miasta pewnie podłączą pod cyfrowy przekaz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.play-internet.pl 03.08.12, 19:42 nie warto czekać tym bardziej że programów w jakości HD jest tam kilka,plus taki że anteny sat nie trzeba mieć ale teraz to gr taka instalacja kosztuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.12, 14:29 rusza cyfrowa telewizja 20 sierpnia 2012 ja dostałem takie pismo od upc Odpowiedz Link Zgłoś
cyfrowy3 Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie 06.08.12, 08:11 Ja to pismo także otrzymałem, ale oprócz tego że zabierają kanały anglojęzyczne z telewizji analogowej to nic więcej z niego nie wynika. Obiecanek, że niebawem rusza tv cyfrowa w czasie ostatnich dwóch lat było pod dostatkiem, a ja mam już dość "wodzenia za nos" podobnie zresztą jak większość abonentów z Ciechanowa...Żal tylko internetu, bo ten naprawdę "śmiga" super... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: upc Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.centertel.pl 06.08.12, 15:17 witam ja mam upc i co roku słyszę to samo, na przełomie stycznia i lutego. napiszę jak mój przedmówca, tylko tego internetu szkoda bo tak to już nie raz miałem ochotę im umowę wymówić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zainteresowany Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: 212.160.172.* 27.08.12, 09:15 Czy wiadomo już coś w powyższym temacie? Kiedy będą podłączać cyfrową Tv z UPC i jaka będzie jej cena... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: toti Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: 217.98.13.* 27.08.12, 10:40 Byłem w piątek i powiedziano mi, że są w trakcie testów. Również dowiedziałem się, że cyfrowy sygnał ruszy we wrześniu. Ale jak poprzednio wpisujący się również jestem zwodzony od dwóch lat, więc biorę poprawkę. Fakt, internet hula i można podłączyć do np: trzech odbiorników. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 09:02 byłam we wtorek, równiez zostałam odesłana na polowe wrzesnia. pani nie umiała mi przedstawic oferty cenowej. powiedziała, że nie ma jeszcze cennikow. zainstalowanie dekodera będzie kosztowalo prawdopodobnie 50 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michau Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 13:27 Sygnał cyfrowy już jest w kablu, więc pozostaje czekać. Mój telewizor wyszukuje kanały, ale niestety wszystko jest kodowane. Odpowiedz Link Zgłoś
beauty.andrzej Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie 29.08.12, 13:59 Też byłem pytać i podano mi termin na początek września. Jeżeli tym razem nie dotrzymają terminu, to po prostu zrezygnuję z telewizji, zostawię sam internet i przejdę z tv do polsatu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajco Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: 212.160.172.* 29.08.12, 15:12 W sobotę tv cyfrowa będzie testowana u pierwszych abonentów...Jeżeli wszystko będzie ok to najprawdopodobniej od poniedziałku będzie można się zgłaszać do przedstawicieli lub na infolinię... Poczekamy, zobaczymy jakie ceny :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilkzly Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 18:40 Najtaniej w internecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mentalista Do cudnego "andriuszy" nie reklamuj polszmaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 20:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mentalista Andriusza ty jesteś pszem co ma net z upc ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 20:10 hmmmmm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tv Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 19:25 Pytałam w UPC- startuje we wrześniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 19:50 ciekawe jak to będzie wyglądało w praktyce. jeden monter, abonentów pewnie z 1000. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wilkzly Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 20:07 I każdy ma cyfre oraz net bredzisz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: L Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.12, 10:10 napisze tyle w temacie , około 1,5 roku temu przeprowadziłem się na nowo powstałe osiedle , gdzie nie miałem możliwości zamontowania anteny , więc telefon w rękę i kontakt do UPC . Na infolinii powiedzieli ze jest oczywiście telewizja dostępna ba nawet cyfrowa, więc zamówiłem usługę .... po 2 miesiącach ktoś zadzwonił i lakonicznie stwierdził że jest tylko analogowa , po kolejnych 3 miesiącach zainstalowali . Nie uwierzę ze od poniedziałku będzie cyfra w Ciechanowie , no chyba ze od poniedziałku za parę lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyfrowy3 Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: 212.160.172.* 31.08.12, 10:05 Wczoraj zamówiłem Tv cyfrową...W przyszłym tygodniu przychodzi monter, instaluje dekoder i od razu wszystko śmiga...Cenowo, dość atrakcyjnie... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.play-internet.pl 31.08.12, 11:02 Żartujesz sobie z tą ceną ,75zł miesięcznie to atrakcyjna cena?no może masz inną cenę ale taka jest oferta na stronie UPC za najniższy abonament telewizyjny! Odpowiedz Link Zgłoś