Dodaj do ulubionych

UPC cyfrowa w Ciechanowie

03.08.12, 14:36
Czy ktoś wie od kiedy startuje w Ciechanowie Cyfrowa Tv z UPC?
Obserwuj wątek
    • Gość: gość Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.play-internet.pl 03.08.12, 15:33
      Dwa lata mnie zwodzili że już za
      niedługo ma być,w końcu zrezygnowałem i zainstalowałem Polsat Cyfrowy,taniej i programy w HD,mając nowy telewizor jest bez sensu mieć telewizje analogową kablową.
    • Gość: polo Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.12, 15:33
      juz jest u mnie na blokach
      • Gość: gosc Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.dynamic.chello.pl 03.08.12, 18:47
        pani z biura na pl.Kosciuszki kazała sie zgłosić po 20-tym sierpnia.
        nie chciała nic powiedzieć na temat ewentualnych kosztów.
        • Gość: gość Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.play-internet.pl 03.08.12, 19:40
          a po 20-tym powie że na jesieni itd oni najpierw większe miasta pewnie podłączą pod cyfrowy przekaz
          • Gość: gość Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.play-internet.pl 03.08.12, 19:42
            nie warto czekać tym bardziej że programów w jakości HD jest tam kilka,plus taki że anteny sat nie trzeba mieć ale teraz to gr taka instalacja kosztuje.
    • Gość: xxx Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.dynamic.chello.pl 04.08.12, 14:29
      rusza cyfrowa telewizja 20 sierpnia 2012 ja dostałem takie pismo od upc
      • cyfrowy3 Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie 06.08.12, 08:11
        Ja to pismo także otrzymałem, ale oprócz tego że zabierają kanały anglojęzyczne z telewizji analogowej to nic więcej z niego nie wynika. Obiecanek, że niebawem rusza tv cyfrowa w czasie ostatnich dwóch lat było pod dostatkiem, a ja mam już dość "wodzenia za nos" podobnie zresztą jak większość abonentów z Ciechanowa...Żal tylko internetu, bo ten naprawdę "śmiga" super...
    • Gość: upc Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.centertel.pl 06.08.12, 15:17

witam
      ja mam upc i co roku słyszę to samo, na przełomie stycznia i lutego. napiszę jak mój przedmówca, tylko tego internetu szkoda bo tak to już nie raz miałem ochotę im umowę wymówić.
      • Gość: zainteresowany Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: 212.160.172.* 27.08.12, 09:15
        Czy wiadomo już coś w powyższym temacie? Kiedy będą podłączać cyfrową Tv z UPC i jaka będzie jej cena...
        • Gość: toti Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: 217.98.13.* 27.08.12, 10:40
          Byłem w piątek i powiedziano mi, że są w trakcie testów.
          Również dowiedziałem się, że cyfrowy sygnał ruszy we wrześniu.
          Ale jak poprzednio wpisujący się również jestem zwodzony od dwóch lat, więc biorę poprawkę.
          Fakt, internet hula i można podłączyć do np: trzech odbiorników.
          • Gość: gosc Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 09:02
            byłam we wtorek, równiez zostałam odesłana na polowe wrzesnia.
            pani nie umiała mi przedstawic oferty cenowej.
            powiedziała, że nie ma jeszcze cennikow.
            zainstalowanie dekodera będzie kosztowalo prawdopodobnie 50 zł.
            • Gość: Michau Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 13:27
              Sygnał cyfrowy już jest w kablu, więc pozostaje czekać. Mój telewizor wyszukuje kanały, ale niestety wszystko jest kodowane.
              • beauty.andrzej Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie 29.08.12, 13:59
                Też byłem pytać i podano mi termin na początek września. Jeżeli tym razem nie dotrzymają terminu, to po prostu zrezygnuję z telewizji, zostawię sam internet i przejdę z tv do polsatu
                • Gość: jajco Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: 212.160.172.* 29.08.12, 15:12
                  W sobotę tv cyfrowa będzie testowana u pierwszych abonentów...Jeżeli wszystko będzie ok to najprawdopodobniej od poniedziałku będzie można się zgłaszać do przedstawicieli lub na infolinię...

Poczekamy, zobaczymy jakie ceny :)
                  • Gość: wilkzly Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 18:40
                    Najtaniej w internecie.
                • Gość: mentalista Do cudnego "andriuszy" nie reklamuj polszmaty IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 20:09
                • Gość: mentalista Andriusza ty jesteś pszem co ma net z upc ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 20:10
                  hmmmmm
    • Gość: tv Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 19:25
      Pytałam w UPC- startuje we wrześniu
      • Gość: gosc Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.dynamic.chello.pl 29.08.12, 19:50
        ciekawe jak to będzie wyglądało w praktyce.
        jeden monter, abonentów pewnie z 1000.
        • Gość: wilkzly Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.12, 20:07
          I każdy ma cyfre oraz net bredzisz
          • Gość: L Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.08.12, 10:10
            napisze tyle w temacie , około 1,5 roku temu przeprowadziłem się na nowo powstałe osiedle , gdzie nie miałem możliwości zamontowania anteny , więc telefon w rękę i kontakt do UPC . Na infolinii powiedzieli ze jest oczywiście telewizja dostępna ba nawet cyfrowa, więc zamówiłem usługę .... po 2 miesiącach ktoś zadzwonił i lakonicznie stwierdził że jest tylko analogowa , po kolejnych 3 miesiącach zainstalowali . Nie uwierzę ze od poniedziałku będzie cyfra w Ciechanowie , no chyba ze od poniedziałku za parę lat :)
    • Gość: cyfrowy3 Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: 212.160.172.* 31.08.12, 10:05
      Wczoraj zamówiłem Tv cyfrową...W przyszłym tygodniu przychodzi monter, instaluje dekoder i od razu wszystko śmiga...Cenowo, dość atrakcyjnie...
      • Gość: gość Re: UPC cyfrowa w Ciechanowie IP: *.play-internet.pl 31.08.12, 11:02
        Żartujesz sobie z tą ceną ,75zł miesięcznie to atrakcyjna cena?no może masz inną cenę ale taka jest oferta na stronie UPC za najniższy abonament telewizyjny!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka