Gość: Kierowca IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.12, 16:59 Ostatnio jechałem na 17 stycznia i zrobiło mi prawdopodobnie zdjęcie miałem około 150km/h na liczniku, czy ten fotoradar działa, jaka jest grzywna za taką prędkość ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: . Re: Jaki mandat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.12, 17:07 najwyższa grzywna za prędkość to 500 zł i 10 pkt karnych. Poza tym jeżdżę tam często rowerem i przyglądam się temu radarowi i nie widziałem go tam od wielu miesęcy, stoi pusta skrzynka. Poza tym 150 hm/h w mieście to już gruba przesada, chcesz się zabić człowieku? a przy okazji kogoś niewinnego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1954a4 Re: Jaki mandat IP: 213.199.253.* 20.08.12, 17:33 Nie bój się on nie działa,bo jest niezgodny z przepisami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jaki mandat IP: *.xdsl.centertel.pl 20.08.12, 17:44 trzeba było jechać 250 wtedy żadne zdjecie na pewno nie wyjdzie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Jaki mandat IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.12, 18:32 a niby czemu jest nie zgodny z przepisami ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JACO Re: Jaki mandat IP: *.play-internet.pl 20.08.12, 18:07 BRAWO KIEROWCA!!!następnym razem ,gdy będziesz jechał znów 150 km/h i potrącisz kogoś to nie chciał bym się znalezc w Twoim położeniu.Mieszkałem przez 14 lat w Bydgoszczy i taki osiedlowy WOZIWODA szalał podobnie jak Ty,pech chciał ,że na osiedlowej drodze potrącił swoją szwagierkę i dziecko,Ona zmarła w szpitalu,dziewczynka przeżyła...a On powiesił się w garażu...Zastanów się następnym razem czy warto? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bop Re: Jaki mandat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.12, 19:31 W tych szarych starych pudłach nie ma już żadnych radarów. Są za to w nowych wąskich wysokich pionowych czarno żółtych. Jeżdżę dużo po Polsce i widzę. A tobie kolego przydałoby się z 1,5 tys mandatu i 24 pkt karne to może byś miał na następny raz lżejszą nogę.. Strach o swoich najbliższych gdy się widzi takich wariatów.... Ciebie nie byłoby mi żal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Jaki mandat IP: *.cnow.pl 20.08.12, 20:49 No to chyba niewiele wiesz... bo nie wszedzie szare pudla gdzie sa radary juz okleili. Maja na to jeszcze troche czasu. Jak dostaniesz mandat to wtedy zauwazysz ze cos jednak jest :P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: .... Re: Jaki mandat IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.12, 23:09 Dokładnie kolego, zgadzam się z Tobą. Czas na oklejenie, pomalowanie lub wymianę na żółty kolor ITD ma do końca 2015 r, ale jak widać ktoś coś usłyszy, nie doczyta i sieje nieprawdę. A do założyciela wątku... głupich nie sieją... !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kierowca Re: Jaki mandat IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.12, 20:12 Dziękuje za odpowiedzi, 500zł to nic, ale 10pkt to już kłopot bo mam obecnie 19pkt. Co do prędkości to nie była strasznie wielka, bo wyhamowałem dość sporo, ale co auto ma się marnować i jeździć 50km/h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1kierowca Re: Jaki mandat IP: *.centertel.pl 21.08.12, 09:45 Kup sobie rower. Będziesz jeździł 50 km/h i wtedy pojazd nie będzie się marnował, a i jak w kogoś przypieprzysz to mniejszą krzywdę zrobisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gall Re: Jaki mandat IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.12, 20:45 Pomysl czasem o innych ktorym chce sie zyc a Ty mozesz to w kilka chwil zmienic . Wnioskuje po Twoim pytaniu ze mlody jestes bo rozumu puki co nie wiele. Jesli chcesz sie wyszalec jedz do Poznania na tor i szalej (chyba ze Ci paliwa nie starczy hehe) Swoja droga fora czytaja rozne sluzby wszag zyjemy w polic....Panstwie a jak by nie bylo przyznales sie do wykroczenia a po IP krotka droga zwolnij kolego zwolnij Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: om Re: Jaki mandat IP: *.dynamic.chello.pl 20.08.12, 21:50 Radar nie działa, śpij spokojnie:-) A na przyszłość nie jeździj jak wariat, bo mandat może okazać się najmniejszym problemem..czego nie życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Jaki mandat IP: *.centertel.pl 21.08.12, 07:27 Jeden z wielu lanserów/pozerów który w dupie był i guwno widział. Jechałeś tylko 150km/h ? co tak wolno? Za samo takie chwalenie się na publicznym forum powininen taki debil tracić prawko. A przecież można takiego typa ustalić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tymbark Re: Jaki mandat IP: 213.199.253.* 21.08.12, 12:41 Nie będzie mi ciebie żal autorze wątku jak zginiesz. 150km/h.... Pewnie kolejny drogowy małolat szpanujący autem rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marek Re: Jaki mandat IP: *.cnow.pl 21.08.12, 13:52 niech ktoś zglosi to policji, przecież to DEBIL, po IP dojdą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: x Re: Jaki mandat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.08.12, 14:10 nie ma to jak przyznać się na forum publicznym. Mam dla Ciebie niezbyt dobrą wiadomość otóż od jakiegoś czasu to forum jest kopalnią wiedzy dla wiadomych służb a ustalenie Twoich danych to tylko kwestia kilku chwil. Do tego podałeś szczegóły swojego konta pkt karnych. Gratulacje :) A na przyszłość siedź cicho i czekaj na fotkę z fotoradaru a nie się tym chwalisz. Moim zdaniem za 150 km/h w mieście powinni zabrać Ci prawo jazdy. Pamiętaj że los jest na tyle okrutny ze wtedy mógł na ulicę wyjść ktoś z Twojej rodziny albo równie bliski. ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do x Re: Jaki mandat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.08.12, 15:11 wybacz człowieku ale nie siej już paranoi. Chłopak jechał o dużo za dużo- o ile to prawda co mówi, ale nikt nawet policja jeśli nie ma dowodu na to że przekroczyłeś prędkość nie nałoży Ci mandatu z kosmosu. Nawet jak zostajesz zatrzymany to policja pokazuje Ci suszarkę ile jechałeś, albo oglądasz siebie na monitorze w ich samochodzie. A to, że sobie chłopak napisał na forum ile jechał to wiesz co.. ja mogę sobie napisać że jechałem 200 na godzinę i to nic nie znaczy.. to żaden dowód. Dlatego nie straszcie w taki sposób. Przestrogą niech dla niego będzie to, że mogą zniknąć przez niego jakieś istnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borys Re: Jaki mandat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 17:03 ta no o tym to jeszcze nie słyszałem, żeby policja nam dała mandat ze słyszenia o tym co robiliśmy nie mając dowodu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja_jebie Re: Jaki mandat IP: *.dynamic.chello.pl 24.08.12, 18:18 ludzie, nie widzicie, ze on trolluje? ja pie..., co za idiota, czlowieku pie...ij sie widlami w ryj, 150 km/h jasne i mialbys gacie obsrane a mama prania by nie zrobila Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jaki mandat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.08.12, 18:50 Zdjecia to powinni robic idiotom, ktorzy przy skrecie od mostu 3go Maja na wiadukt omijaja sobie ludzi stojacych przed nimi lewa strona, pozdrawiam idiote z czarnej Zafiry dzis kolo 16. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as Re: Jaki mandat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.12, 00:47 koleś ściemnia. Jakby tyle jechał i bał się o radar, zadałby tylko głupie pytanie- czy na 17 stycznia w skrzynce coś jest a nie trąbi na forum ile to jego złom osiąga w mieście. Pewnie jeździ 18 letnim B-ędziesz M-iał W-ypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość 6 Re: Jaki mandat IP: *.dynamic.chello.pl 25.08.12, 14:25 jak jechałeś 150 h/km to gdzie sie rozpędziłeś Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wons Re: Jaki mandat IP: *.183.237.166.dsl.dynamic.t-mobile.pl 25.08.12, 17:56 teraz za byle co daje mandaty Odpowiedz Link Zgłoś