Dodaj do ulubionych

atena czy magnat

IP: *.cdma.centertel.pl 21.09.12, 09:19
Witam. Mam takie pytanie do osób które mialy przyjemnosc uczestniczyc w uroczystościach weselnych w hotelu atena lub w magnacie( władysławowo). Ktory z tych obiektów jest lepszy polecenia na wesele. Bo chcialabym cos wybrac, ale potrzebuje kilku opinii. Z gory dziekuje.
Obserwuj wątek
    • Gość: przyszla mloda atena czy magnat IP: *.cdma.centertel.pl 21.09.12, 09:20
      chyba ze ktos moze cos lepszego polecic. Chetnie poczytam wasze opinie.
    • Gość: polecam Re: atena czy magnat IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.09.12, 09:36
      Ja polecam Niestum- pierwszą salę zapewniam że wy i goście wyjdziecie zadowoleni w 100%
      • Gość: ja Re: atena czy magnat IP: *.play-internet.pl 21.09.12, 10:34
        wybierz Niestum to rozchorujesz się na salmonellę lub coś innego.żebyś widziała jak przygotowuje się posiłki to na pewno byś nie skorzystała, nie ma tam żadnych zasad.
        Atena ma stare mięso,niedawno mieliśmy tam imprezę i można było to wyczuć
    • Gość: ania Re: atena czy magnat IP: *.cnow.pl 21.09.12, 10:29
      ani magnat ani atena polecam salę u Junoszy w Gołotczyźnie
      • Gość: gośc weselny Re: atena czy magnat IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.12, 10:47
        a ja byłam w Magnacie, i było rewelacyjnie, pod każdym względem,bardzo mile zaskoczeni byliśmy wszyscy, rewelacja.........no i piękna sala
        • Gość: polecam Re: atena czy magnat IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.09.12, 10:51
          odkąd powstała sala w Niestuniu a ładnych kilka lat nigdy nie było tam zatrucia -widze konkurencje
          • Gość: ja Re: atena czy magnat IP: *.play-internet.pl 21.09.12, 11:01
            konkurencją nie jestem.porozmawiaj w sanepidzie to się dowiesz.w niestumiu sala podobno ładna tylko jak doszły do mnie wieści że na tej samej desce co mięso przygotowują sałatki itp to chyba nie będę korzystać z ich usług.to że nie było zatrucia to tylko ich szczęście.ale każdy niech decyduje. ja tylko mówię to co obiło mi się o uszy ze sprawdzonych ust.dodam też że nigdy nie byliśmy na imprezie w niestumiu, więc na temat czy jedzenie jest ładnie przygotowane czy smaczne się nie wypowiadam, piszę tylko że samo przygotowanie jest bez ogólnych zasad bezpieczenstwa
            Natomiast o Atenie to wiem bo wyczuć można było nieświeże mięso w kilku daniach
            • Gość: przyszła mloda atena czy magnat IP: *.cdma.centertel.pl 21.09.12, 11:08
              Osobiscie w gołotczyznie bylam , sala nie jest zła ale wydaje mi sie ze jest "zimna" -chodzi mi o wystrój. dlatego raczej poszukam w innych miejscach. Jesli w atenie mieso byloby rzeczywiscie nie swieze to totalna porażka.
              • Gość: Byłem Re: atena czy magnat IP: *.183.245.65.dsl.dynamic.t-mobile.pl 21.09.12, 11:38
                Polecam Niestum. Byłem tam na kilku imprezach firmowych i wszystko ok. Posiłki smaczne.
            • Gość: była młoda Re: atena czy magnat IP: *.centertel.pl 21.09.12, 12:22
              Ja miałam swoje wesele w Niestumiu, sala piękna, jedzenie bardzo smaczne. A skąd jesteś pewien, że w innych salach sałatki i mięso nie są krojone na jednej desce?
              • Gość: ja Re: atena czy magnat IP: *.play-internet.pl 21.09.12, 12:42
                nie wiem czy są czy nie są dlatego na ten temat się nie wypowiadam,
                o tej sali to wiem, o innych osoba która to mówiła i która ma z takimi rzeczami do czynienia nic nie wspominała. rzeczywiście nie było tam zadnego zatrucia do tej pory i mam nadzieję że nigdy nie będzie. swoją drogą to dziwię się że przy takich dochodach jak tam mają (wiem sala jest popularna) nie zrobią remontu i jakoś nie podzielą miejsc gdzie przygotowuje się mięso salatki itd
                wasz wybór ja tylko piszę co mi się obiło o uszy.o samej sali i o posiłkach natomiast mam dobre wiadomości (oczywiście od innych).
    • Gość: g Re: atena czy magnat IP: *.dynamic.chello.pl 21.09.12, 12:04
      najpierw radzę ci sprawdzić wolne terminy, bo co z tego że jakaś sala bardziej ci się podoba, jak musisz czekać na nią 2 lata, albo brać ślub w niechcianym czasie
      • Gość: przyszła mloda atena czy magnat IP: *.cdma.centertel.pl 21.09.12, 12:34
        No własnie zamierzam miec slub za dwa lata i doskonale zdaje sobie sprawe , ze trzeba duzo wczesniej zamawiac sale dlatego chce przeprowadzic wywiad i wybrac w miare dobra skoro jeszcze bede miala taka mozliwosc. A moze ktos byl w dali w chruszczewie :) Widze ze niestum cieszy sie powodzeniem.
      • Gość: x Re: atena czy magnat IP: *.adsl.inetia.pl 21.09.12, 12:46
        Ja byłam na dwóch weselach i chrzcinach w Atenie i jedzenie było świeże, pięknie podane. Wystrój i potrawy na stołach wyglądały apetycznie. Sala mi się bardzo podobała - szkoda że jak wychodziłam za mąż to jej nie było.
        Nie byłam w Magnacie, ale byłam za to w Niestumiu bodajże był to upalny lipiec i niestety za nic w świecie swoich gości tam bym nie wzięła - nie wiem od czego, ale na zewnątrz śmierdziało odpadami zwierzęcymi :( to było okropne.
        • Gość: aaa Re: atena czy magnat IP: *.cdma.centertel.pl 21.09.12, 13:05
          Byłam w Niestumiu, sala ok, jedzenie też smaczne, ale niestety na sali był okropny zapach wychodzący jakby z łazienek, porażka. No i obsługa, tańcząca na weselu i przez całą noc stojąca jako gapie pod ścianami;/
          • Gość: polecam Re: do ja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.09.12, 13:24
            i tu już masz błędne info bo oni nie kroją warzyw na surówki i sałatki na deskach tylko mają specjalną maszynę do krojenia. Co do smrodu ja nic takiego nie czułam a byłam tam na kilkunastu imprezach firmowych i prywatnych oraz miałam tam swoje wesele , chrzciny dziecka. A jeżeli ktoś twierdzi że obsług tańczy i się tylko gapi to ciekawe kto was obsługiwał?
            • Gość: ja Re: do ja IP: *.play-internet.pl 21.09.12, 14:20
              no to chyba ty masz błędne info ale nie będę z tobą polemizować.piszę o sałatkach ale mam również na myśli inne potrawy, chyba na weselu nie masz tylko sałatek są również i inne potrawy nie koniecznie z mięsa
              piszesz do mnie ale chyba nie umiesz czytać bo to nie ja wypominam smrodu i tańczącą obsługę
              piszesz że mają wszystko pokrojone a skąd ty wiesz skoro byłaś tylko gościem na tych imprezach, nie sądzę byś zaglądała za kulisy.chyba że jesteś właścicielką no to ok
              • Gość: polecam Re: do ja IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.09.12, 14:27
                to ty napisałeś że robią sałatki na tej desce co mięso więc tobie odpowiadam że wiem bo jak oglądałam salę na swoje wesele to chciałam również zobaczyc kuchnię i widziałam jak jedna pani maszyną kroiła warzywa na surówki (nawet rozmawiałam znią o tej maszynce) a o smrodzie i tańczącej obsłudze napisałam tak ogólnie nie tylko do ciebie
                • Gość: ja Re: do ja IP: *.play-internet.pl 21.09.12, 14:37
                  piszesz "do ja" więc piszesz że to ja wypowiadam się na temat smrodu itp.
                  skoro widziałaś krojenie warzyw na maszynce to ok a ja wiem że nie powinno się przygotowywać się wszystkiego na jednym blacie to jest wbrew przepisom sanepidu, koniec dyskusji bo to się robi już nudne
    • Gość: polecam Re: atena czy magnat IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 21.09.12, 14:51
      w domu też masz jeden blat do robienia mięsa na obiad drugi do sałatek a trzeci jeszcze do czegoś tam.Masz rację skończmy dyskusje bo to nie ma sensu. Nie bronię sali bo mi nie zależy gdzie ktoś będzie miał swoje wesele najważniejsze że moje się udało. A każdy ma swój gust i niech nie liczy że na forum się dowie prawdy proponuję pojeździć, popytać najlepiej w sobotę jak jest wesele aby móc zobaczyć jak się je przygotowuje jak wygląda sala itp -przynajmniej ja tak zrobiłam. Pozdrawiam
      • Gość: ja Re: atena czy magnat IP: *.play-internet.pl 21.09.12, 14:59
        nie mam blatu ale mam deski .mam 3 i każdą do czego innego.oprócz tego to do mięsa wyparzam po każdym użyciu. wystarczy trochę poczytać do się dowiesz.jeśli ty masz 1 deskę na której wszystko robisz to ja za twoje posiłki dziękuję .ciężko zrozumieć że można zarazić się toksoplazmozą i innymi bakteriami, widocznie mało wiesz na ten temat.hehe
        • Gość: Byłem Re: atena czy magnat IP: *.152.129.71.dsl.dynamic.t-mobile.pl 21.09.12, 15:42
          Ale jesteście durni. Kto na tym forum dowie się prawdy o salach, zespołach, czy tym podobnych? Większość opinii, to wzajemne obgadywanie się konkurencji. Zwłaszcza, gdy się zbliżają andrzejki, sylwester, itp.
          Poza tym wybór w salach o których piszecie, to jak dyskusja między wyborem Mercedesa, a BMW. Oczywiście jak na nasz rynek, są to sale jedne z lepszych i liczą się tu już raczej indywidualne preferencje. Lepiej więc pojeździć, pooglądać, popytać wśród zaufanych znajomych.
          • Gość: przyszła młoda Re: atena czy magnat IP: *.cnow.pl 21.09.12, 19:28
            Kurcze dajcie juz spokoj z tymi deskami . Nie to akurat jest najwazniejsze w tym watku. Co do smrodu w niestumie to tylko sie domyslam, ze moze to byc od zwierzat które sie tam znajduja. Z tego co mi wiadomo jest tam gospodarstwo agroturystyczne - kiedys nawet widzialam te zwierzaki. Wiem oczywiscie ze najlepiej jest sprawdzic samemu , ale niestety nie zawsze mam okazje byc na weselu w miejscu które mnie interesuje. A tak poza tym jesli bede jezdzila w sobote i ogladala jak robia przygotowania, bo rzekomo jestem zainteresowana sala to wiadomo, ze kazdy bedzie sie staral po to zeby zdobyc klienta. Zalozylam ten watek zeby inni podzielili sie swoimi uwagami . Wszystkim piszacym na temat dziekuje.
            • Gość: Weslnik-gość Re: atena czy magnat IP: *.play-internet.pl 21.09.12, 19:48
              W lipcu byłem na weselu w Atenie-wystrój sali itd ok,a jedzenie średnie,ale raczej zależało od tego co wybrali młodzi,natomiast w poprzednią sobotę byłem na weselu w Magnacie i jako gość jestem bardzo zadowolony i z wystroju i z jedzenia.A tak moim zdaniem to najlepsze są wesela gdzie masz swoją kucharkę ...na kilku takich już byłem i nigdy nie wróciłem głodny ;-)porażką było wesele mojego brata w Olsztynie-miało być EXLUSIVE ,a żeby nie arbuzy na stole i owoce to ludzie byli by głodni....
              • Gość: krol Re: atena czy magnat IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.09.12, 22:16
                Byłem na kilku weselach i wiem np:

Jedzenie zależy od młodych, i w wielu przypadkach jest niesłusznie identyfikowane z salą weselną lub hotelem.
                Nie wierzę żeby jakaś sala weselna a tym bardziej hotel pozwoliły sobie na nieświeże mioęso lub inne potrawy. Ktoś kto to pisze to chyba zatrzymał się kilka lat temu.

Jak ktoś chce zorganizować wesele to najlepiej przejść się po kilku miejscach, pozwiedzać, posmakować i wtedy dokonać wyboru.

Forum na pewno nie jest miejscem gdzie mozna się dowiedzieć czegoś rzeczowego, A NA PEWNO NIE NA FORUM CIECHANOWA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

PS. nie jestem właściciele, anmi konkurencją !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                • beauty.andrzej Re: atena czy magnat 23.09.12, 12:09
                  Nie wiem, jak w Atenie wyglądają wesela, ale raz zdarzyło mi się tam zaprosić gości z poza Ciechanowa na obiad. Totalna porażka. Zupa z mrożonek, sos z torebek odgrzewany prawdopodobnie w mikrofali (były kawałki "kożucha"), ziemniaki - pulpa zmieszana z wodą, byle jak rzucona na talerz, mięso też mrożone (widać było po jego strukturze), wszystko niesmaczne. Totalna porażka. Na pewno nigdy więcej tam nie pójdę. Smaczniej można zjeść w dworcowych barach
                • Gość: ja Re: atena czy magnat IP: *.play-internet.pl 23.09.12, 12:45
                  do króla-kolego jeśli nie byłeś na żadnym weselu , imprezie, obiedzie w Atenie to się nie wypowiadaj.wiem co jem i jak smakuje nie świeże mięso, albo bardziej jak smakują potrawy ze świeżego, jeśli uważasz pobyt miesiąc dwa wstecz za zatrzymaniem się kilka lat wstecz to chyba nie wiesz o czym piszesz .
                  • beauty.andrzej Re: atena czy magnat 23.09.12, 19:09
                    Wiem o czym piszę i wiem, co jadłem i za co musiałem się wstydzić przed swoimi gośćmi. O jakich kilku latach wstecz ty piszesz? Atena istnieje chyba nie dużo dłużej niż rok.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka