IP: *.dynamic.chello.pl 20.10.12, 21:29
Co sądzicie o sklepie Marcpol w Galerii Mrówka?
Ja niedawno przekonałam sie do tego sklepu - mają najlepsze wędliny, sery żółte i ryby. Ceny takie jak wszędzie - wcale nie jest tam drogo. Mimo ze mam daleko, to jestem raz w tygodniu właśnie po wędliny, ser i ryby :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: ... Re: Marcpol IP: *.matcom.com.pl 20.10.12, 21:35
      niech umyją lepiej lodówki na wędlinach.
      • Gość: wifi Re: Marcpol IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 20.10.12, 22:19
        a ty dupę!
        • Gość: fuj Re: Marcpol IP: *.play-internet.pl 20.10.12, 22:27
          I tak się powinna kończyć każda kryptoreklama.........antyreklamą!Ciao..
          • Gość: koks Re: Marcpol IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.10.12, 15:22
            oczywiście masz rację
    • Gość: gosc Re: Marcpol IP: *.cnow.pl 21.10.12, 14:00
      a to Wiktoria juz nie kupuje w wspanialej budce pani Kowalskiej ?
      • Gość: tonieja Re: Marcpol IP: *.play-internet.pl 21.10.12, 14:05
        Za mało płaciła ................
    • Gość: lisek Re: Marcpol IP: *.play-internet.pl 21.10.12, 14:07
      Od większego większa prowizja dla Wikci!!!!!!
      • Gość: mm Re: Marcpol IP: *.xdsl.centertel.pl 23.10.12, 12:26
        jak dla mnie w Marcpolu jest drogo nawet bardzo drogo i co zauważyłam to i ludzi dużo mniej niż kiedyś. Można powiedzieć pustki
        • Gość: ... Re: Marcpol IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.12, 12:44
          Nie jest drogo - trzeba tylko znać pewne sztuczki, tak jak w Carrefourze..
          • Gość: Do Wiktorii Re: Marcpol IP: *.play-internet.pl 23.10.12, 17:27
            Jakim cudem wędlina i ser przeleżą cały tydzień?skoro tylko raz w tygodniu je kupujesz?Fakt,sery mają ok i ryby mrożone,które mają mało glazur.Ale reszta pozostawia wiele do życzenia....a ceny wyższe niż w sklepikach osiedlowych.
            • Gość: wiktoria Re: Marcpol IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.12, 18:07
              Kupuję wędlinę w kawałku, a nie w plasterkach :-)
              • Gość: Mieszkaniec Re: Marcpol IP: *.play-internet.pl 23.10.12, 18:46
                W życiu żadna wędlina sklepowa nie przeleży w lodówce przez tydzień,choćby była w kawałku metr na metr/w bajki to ja nie uwierzę ;-)
                • Gość: 444 Re: Marcpol IP: *.play-internet.pl 23.10.12, 20:25
                  Wiktoria ty tam ''zarządzasz''.......obroty spadły i premii nie będzie????????
                  • Gość: wiktoria Re: Marcpol IP: *.dynamic.chello.pl 23.10.12, 21:49
                    Ile razy mam powtarzać, że nie mam nic wspólnego z żadnym ze sklepów w Ciechanowie. A co do wędliny - pakuje je do hermetycznego opakowania i naprawdę dają rade przez tydzień
                    • Gość: baleron Re: Marcpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.10.12, 22:25
                      Czy bywa tam sanepid? Jak sa otwarte drzwi od chlodni, to jedzie jak z prosektorium.
                      Poza tym drożyzna. Juz tam nie kupuję.
                      • Gość: Marek Re: Marcpol IP: *.cdma.centertel.pl 26.10.12, 18:40
                        i tak najgorsza obsługa jest w sklepie z biżuterią ( w galerii) podstarzała blondynka nieuprzejma i arogancka, fuj
                        • Gość: na poważnie Re: Marcpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 21:06
                          Przesadziłeś,Mareczku,nie wiedzieć czemu.Ja myślę wręcz odwrotnie o sklepie z biżuterią.
                          Obsługa bardzo miła.Szczerze mówiąc-dziwnie się składa,że we wszystkich sklepach w galerii
                          jest miła obsługa.Ja często tam robię zakupy,nie znałam wcześniej nikogo,a jadę tam jak do znajomych.A może to kwestia naszego podejścia do ludzi.Nie wiem.
    • Gość: Moises Do Wiktorii IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.12, 18:43
      Lepsze to niż buda na bazarku.
    • Gość: gość3 Re: Marcpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 19:03
      Do Kowalskiej mędo po zakupy,wypowiadałaś się wielokrotnie że w centrach jest sam chłam.
      • Gość: fuj Re: Marcpol IP: *.play-internet.pl 26.10.12, 20:30
        ++++++++masz 100% u mnie.......kryptoreklama,zresztą nie pierwsza na tym forum.......do Kowalskiej Wiktorio!
        • Gość: wiktoria Re: Marcpol IP: *.dynamic.chello.pl 26.10.12, 21:27
          U Kowalskiej jestem prawie codziennie, ale nie ma u niej świeżych ryb, czy krojonych serów - po to jeżdżę do Marcpola - cha w Biedronie takich rzeczy też nie ma, wszystko to paczkowany shit
          • Gość: biedronka Re: Marcpol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 22:23
            chyba Marcpolu?
            • Gość: krzysiek Re: Marcpol IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 27.10.12, 09:32
              Co do marcpolu to trzeba zwrócić uwagę na termin przydatności szczególnie jeśli chodzi o mięso. Kiedyś chciałem kupić cielęcinę. Dość drogie mięso. Pni otworzyła folię w której było to zapakowane,powąchała i już chciała mi podać kiedy zauważyłem,że termin przydatności przekroczył już kilka dni. Zwróciłem na to uwagę i oczywiście nie kupiłem. Kilka razy znalazłem też piwo po terminie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka