Gość: Marek IP: *.tktelekom.pl 21.10.12, 19:12 Gdzie w Ciechanowie zrobie najszybszy przelew i za ile ? chodzi mi o to zeby doszedl nastpenego dnia lub w tym samym dniu . ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: barman Re: Przelew IP: *.play-internet.pl 21.10.12, 19:15 Najszybciej zrobisz przelew sam.....ze szklanki do szklanki......czyli z ręki do ręki!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Przelew IP: *.tktelekom.pl 21.10.12, 19:31 Tak na koniec Polski mam jechać . Prosze o POmoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Przelew IP: *.play-internet.pl 21.10.12, 19:49 Zakładając konto w ing masz opcje przelew natychmiastowy kosztuje coś ok. 5 zł ale dochodzi w 10 minut, a konto i tak darmowe ;) czyli 10 min zakładasz konto wpłacasz kasę wchodzosz do neta i wysyłasz przelew ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Przelew IP: *.tktelekom.pl 21.10.12, 19:53 Chodzi mi o tradycjny przelwe . Nie przez internet . Bo na poczcie czeka sie 3-5 dni a kase musze wyslac natychmiastowo jutro rano . Czekam na odpowiedz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mario Re: Przelew IP: *.play-internet.pl 21.10.12, 20:00 Idziesz na warszawską to jest sgb lub bgż dajesz kasę podajesz numer konta i następnego dnia są u odbiorcy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sss Re: Przelew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 20:19 w pbs na warszawskiej jak dasz przelew do 9 rano to w innym banku będziesz miał go jeszcze tego samego dnia po południu albo najpóźniej dnia następnego z samego rana Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Marka Re: Przelew IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.10.12, 23:07 Nie wiem czy ciechanowska poczta oferuje taką usługę ale z innego miasta robiłem taki ekspresowy przelew. nie pamiętam jego dokładnej nazwy. wpłacałem kasę i otrzymywałem kod. Odbiorcy podajesz ten kod a on może za 30 minut iść u siebie na pocztę i odebrać kasę. Trzeba tylko ustalić czy dana placówka świadczy takie usługi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kropka Re: Przelew IP: *.matcom.com.pl 21.10.12, 23:25 W tv i radiu mówili, że w Polsce od środy we wszystkich bankach przelew do odbiorcy w tym samym dniu. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktosik Re: Przelew IP: *.dynamic.chello.pl 21.10.12, 23:33 na warszawskiej na rogu pryz kwiaciarni gozdzik jest MULTIKA. za 3zl bodajze przelew express. wysylaja natychmiast, a kiedy kasa zostanie zaksiegowana u odbiorcy to inna sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Przelew IP: *.cnow.pl 22.10.12, 10:07 Również polecam Multikę (PBS). Wpłata zrobiona po 17, a następnego dnia był już przelew, koszt tylko 1,80 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sylwia Re: Przelew IP: *.play-internet.pl 22.10.12, 15:17 Również polecam przelew w MULITKA na Warszawskiej,przelew robiony przed 12 po 16 już na drugim koncie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Przelew IP: *.cnow.pl 22.10.12, 22:09 ...przelew na drugim koncie tylko czy u odbiorcy wlasciwego z polecenia przelewu czy wlasciciela Multiki :P Ludzie bawicie sie w instytucje typu parabanki czy agencje finansowe ktore robia was jak chca w jajo a pozniej placzecie ze Panstwo nie dopilnowalo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Western union Re: Przelew IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.10.12, 09:19 Przekazy pienięzne na cały swiat bardzo szybkie ale drogie western union. Polecam wszystkie banki a nie para banki które mają usługę ELIXIR lu SORBNET. Odpowiedz Link Zgłoś