Dodaj do ulubionych

Kradzież samochodu

IP: *.adsl.inetia.pl 25.10.12, 17:15
Z informacji, które otrzymałam okazało się że na terenie Ciechanowa w ostatnich nocach ponownie zaczęły ginąć samochody.
Czy możecie mi wyjaśnić dlaczego nasza policja nie informuje nas np w gazetach bądź w kronice policyjnej jak to czynią okoliczne komendy policji.
Uważam , że w jakimś stopniu właściciele samochodów byliby świadomi i może bardziej czujni.
Piszę ten wątek gdyż sama jestem ofiarą kradzieży samochodu, widok braku samochodu boli mimo ubezpieczenia, a nasza policja prowadzi śledztwo, po dwóch tygodniach umoży sprawę bo istnieje prawdopodobieństwo że samochód poszedł na części.
Obserwuj wątek
    • Gość: addhoc Re: Kradzież samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 02:29
      Ja tez mam informacje które otrzymałem i z nich wynika że w ostatnim czasie nie został skradziony żaden samochód. Czy "zginął" to tego już nie wiem.
      • Gość: 123 Re: Kradzież samochodu IP: *.xdsl.centertel.pl 26.10.12, 08:39
        X co ty pier....sz zawsze wszystkiemu winna policja he he bo cię nie ostrzegają ha ha może jeszcze mają chodzić za tobą i pilnować ale trzeba mieć najeb..e w głowie he he. Kup sobie taki samochód którego ci nie ukradną bo niema popytu na nie i tyle.
        • Gość: ... Re: Kradzież samochodu IP: *.play-internet.pl 26.10.12, 11:08
          123 ale ty jesteś poj..y. chyba autorka piszę wyraźnie o tym że nie ma żadnej informacji na temat kradzieży samochodów u ciechanowie a nie to że ma stać na każdym parkingu i pilnować.ale czytać ze zrozumieniem też cie nie nauczyli.przykre
          • Gość:   Re: Kradzież samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.10.12, 12:40
            Jeśli jako przedsiębiorca zatrudniam ochronę i coś ginie to ochrona odpowiada za to materialnie.
            Jeśli jako naród zatrudniani policję aby dbała o bezpieczeństwo naszego mienia to oni odpowiadają mydleniem oczu?
            • Gość: derby Re: Kradzież samochodu IP: 80.249.4.* 26.10.12, 13:28
              No dobry ty jesteś giguś. Policja odpowiada już nawet za to że nie kradną samochodów!!!Może "odpowiada" to nie jest najlepsze określenie ?Zwolnić ich bo przez nich nie kradną!!!Jeśli u ciebie ochrona odpowiada materialnie za to że nic nie ginie w twoim przedsiębiorstwie to ty jesteś SUPER PRZEDSIĘBIORCA !!!! Gratulacje.
          • Gość: 123 Re: Kradzież samochodu IP: *.xdsl.centertel.pl 27.10.12, 12:21
            ... pojeb...any to ty jesteś szmato i ciągnij się flegmo
            • Gość: ... Re: Kradzież samochodu IP: *.play-internet.pl 28.10.12, 10:53
              ależ piękny język tylko w ciechamówku tak potrafią. widzę że to może ty masz z tym coś wspólnego.trzeba cie namierzyć bo takie g..o trzeba kasować w zarodku
              • Gość: 123 Re: Kradzież samochodu IP: *.xdsl.centertel.pl 28.10.12, 14:20
                ale jak potrzebujesz to śmiało mogę ci dać swój adres nie musisz mnie namierzać bo ja się po prostu ciebie nie boje
                • Gość: kid Re: Kradzież samochodu IP: *.centertel.pl 28.10.12, 15:34
                  dobra dobra Panowie - spokojnie i nie odbiegajmy od tematu. Są te kradzieże czy nie? Jeśli tak, to Policja powinna podać info mieszkańcom.
                  • Gość: gość Re: Kradzież samochodu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.12, 22:34
                    ale jaja. no więc nie ma, ile można tłumaczyć?
                    • Gość: .... Re: Kradzież samochodu IP: *.play-internet.pl 28.10.12, 22:45
                      Kradli,kradną i kraść będą, raz więcej raz mniej raz tu raz tam ale moim zdaniem ktoś napisał o tym nie z troski o dobro materialne jakim jest autko,ale ,żeby w jakiś sposób nakopać Policji,jacy to są leniwi ,niepotrzebni itp itd to samo było z postami na temat Straży Miejskiej....Pełno jest raczej wandali niszczących samochody...
                      • Gość: X Re: Kradzież samochodu IP: *.adsl.inetia.pl 29.10.12, 16:44
                        Tak owszem kradzieże były są i będą, pisząc ten wątek nie mam na myśli że policja jest nie potrzebna.
                        Po prostu mogliby informować w jakiś sposób mieszkańców. Mi jak ukradli samochód nie był to jeden na miesiąc tylko co noc ginął samochód przez półtora tygodnia. Więc w takich okolicznościach można chyba wypuścić więcej patroli, uczulić mieszkańców przy takiej fali kradzieży.
                        • Gość: gosc Re: Kradzież samochodu IP: *.xdsl.centertel.pl 29.10.12, 17:01
                          policja, hmmm-mi cos ukradziono (znaczna suma)nagrane na monitoringu nr rejestracyjne doprowadziły nasze organy pod dom sprawców w aucie policjant zobaczył coś co mogło być moje,po jakimś czasie przyjechali z nakazem i...nic nie znaleźli ,do garażu i domu nie zajrzeli bo nie mogli...nakaz mieli tylko na samochód ,sprawę umorzono .
                          Po tym wiem że trzeba liczyć na siebie a jak ukradną to wychodzi że nie wszytko należy zgłaszac bo potem trzeba brać wolne,na zeznania jeździć i nerwy tracić.
                          • Gość: 123 Re: Kradzież samochodu IP: *.xdsl.centertel.pl 29.10.12, 17:34
                            w takiej sytuacji zdadzą sie tylko patrole operacyjne czyli po cywilnemu bo złodziej głupi raczej nie jest i jak widzi że policja kręci się często w tych rejonach to po prostu w danej chwili nie podejmuje się tego, a bądźmy realistami nigdy policjantów nie będzie tyle aby byli wszędzie.
    • Gość: gosc Re: Kradzież samochodu IP: *.xdsl.centertel.pl 30.10.12, 11:57
      ależ sytuacja była bardziej komiczna...
      policjant w cywilu zobaczył cos w samochodzie ale nie miał nakazu,
      poszedł sobie a po paru godz. przyjechali inni z nakazem,
      moje rzeczy gdzieś schowano ,może nawet w domu w kuchni na stole ale tam nakazu już nie mieli i nie mogli wejść a moze nawet jak by mieli nakaz do kuchni a moje rzeczy był by w łazience to i tak by ich nie mogli zabrać bo łazienka to inna część pomieszczenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka