Gość: Mama IP: *.dynamic.chello.pl 01.11.12, 07:02 jaka polecacie przychodnie z dobrym pediatra?gdzie łatwo i szybko można sie umówić na wizytę, szybko sie można dodzwonić itd. którego pediatrę polecacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ja Re: dobra przychodnia z pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.12, 08:37 Osobiście polecam Medicus - np. lek.Giżyńska-Roman. Zawsze mogłam się dodzwonić i byliśmy przyjęci, poza tym wspomniana lekarz mi odpowiada - należy do Polskiego Stowarzyszenia Pediatrycznego (ma wiedzę o wszelkich nowościach w tej dziedzinie), jest kompetentna, miła, wrażliwa i empatyczna (ma małe dzieci). Oczywiście znajdą się i przeciwnicy jak zwykle, ale uważam, że tak jak powiedziała owa pani - najlepszym lekarzem dla swojego dziecka jest jego matka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mamusia Re: dobra przychodnia z pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.12, 09:06 Ja polecam doktor Sznilik, chodzimy prywatnie.Natomiast wspomniana w wątku Pani doktor również godna polecenia. Niestety zawsze jest problem żeby dodzwonić się do przychodni- eskulap, po pół godziny od odwarcia przychodni okazuje się że nie ma numerków... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ktoś Przychodnia IP: *.tktelekom.pl 01.11.12, 14:09 Mam roczne dziecko i my należymy do eskulapa. Jestem bardzo zadowolona. Zawsze znajdzie się numerek, zawsze się dodzwonie. Lekarze kompetentni. I przede wszystkim nie czekam w kolejkach. Oczywiście zawsze znajdą się przeciwnicy ale to kwestia gustu. Ją też kiedyś należałam do medicusa ale niestety nie byłam zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mama2 Re: Przychodnia IP: *.204.43.76.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 01.11.12, 15:41 też polecam eskulap, nie miałam problemów z numerkiem i bardzo chwalę sobie dr Malewicz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marta Re: dobra przychodnia z pediatra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.11.12, 20:39 Z synkiem chodzimy do lek Giżyńskiej i jestem bardzo zadowolona ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mama astmatyka Re: dobra przychodnia z pediatra IP: *.play-internet.pl 02.11.12, 00:23 Także należę do Eskulapu,z tymi numerkami różnie bywa bo najpierw rejestrowane są osoby które przyjdą osobiście-rej.od 7.30,w ten poniedziałek przyszłam rano dosłownie 7.08 i byłam XXX w kolejce do rejestracji....Ja np.zawiodłam się na Pani Scharoch i to bardzo po tym jak dziecku z wysiękowym zapaleniem ucha przepisała kropelki,czego jak mi pózniej na oddziale laryngologicznym powiedziano nie wolno robić...Panią Giżyńską nie znałam ,ale gdy do niej trafiliśmy to widać ,że naprawdę stara się walczyć z astmą na którą cierpi córka.I nie tylko przepisuje leki i na tym koniec.Pyta i dziecko i rodzica,nie szczędzi na badaniach tak jak inni którzy wołają NIE MA POTRZEBY ROBIĆ TEGO BADANIA.Na mnie zrobiła bardzo dobre wrażenie,jeden minus to ,że przyjmuje w Eskulapie tylko 2 razy w tygodniu. Odpowiedz Link Zgłoś