Dodaj do ulubionych

Wiktoria zniknęłą

IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.12, 16:10
Co się dzieje z Wiktorią - zwolenniczką seksu w dziwnych miejscach z wieloma partnerami, obrończynią Budki u Kowalskiej i innych tego typu rzeczy. Wyniosła się z miasta?
Obserwuj wątek
    • Gość: jadzia Re: Wiktoria zniknęłą IP: *.play-internet.pl 14.11.12, 18:44
      Też się niepokoję
      • Gość: gosc Re: Wiktoria zniknęłą IP: *.dynamic.chello.pl 14.11.12, 18:48
        ale za to znalazła się poszukiwana Lidzia.
        spaceruje po Warszawskiej,
        • Gość: mela Re: Wiktoria zniknęłą IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 14.11.12, 19:39
          Wiktoria i ?Lidzia?....co to za artystki?
          • Gość: ..... Re: Wiktoria zniknęłą IP: *.centertel.pl 14.11.12, 19:48
            ciechanowskie bogini sexu
            • Gość: ... Re: Wiktoria zniknęłą IP: *.matcom.com.pl 14.11.12, 20:36
              Może złapała coś kobitka i się ukrywa ;)
              • Gość: :) Re: Wiktoria zniknęłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.12, 20:47
                Niestety to chyba zbyt piękne żeby było prawdziwe...
                • Gość: Roman Re: Wiktoria zniknęłą IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.12, 13:51
                  Przynajmniej było co poczytać ;) Wiktorio wróć!
                  • Gość: wiktoria Re: Wiktoria zniknęłą IP: *.dynamic.chello.pl 15.11.12, 14:06
                    Jestem, jestem, tylko dłuższy czas nic sie ciekawego w mieście nie działo, ,dlatego nie pisałam :-)
                    • Gość: jadzia Re: Wiktoria zniknęłą IP: *.play-internet.pl 18.11.12, 19:33
                      Noooooo......a jak napisałaś , to tak jakby ''stary walnął w wiadro''.....pogratulować!!!
    • Gość: kjhdjs Re: Wiktoria zniknęłą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.11.12, 13:30
      wlazła ostatnio na czat onet chyba : D na towarzyski : D przysiągłbym, ze to ona :D
      • Gość: wiktoria Re: Wiktoria zniknęłą IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.12, 16:08
        Nie lubię czatować, więc to na pewno nie byłam ja ;D
        • Gość: kjhdjs Re: Wiktoria zniknęłą IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.12.12, 02:18
          oj , to dobrze, bo tam takich porypancow jak ty i tak za duzo

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka