Dodaj do ulubionych

kosciół Krubin

IP: 195.117.122.* 03.12.12, 09:22
Witam
Czy ktoś moze mi powiedzieć w których godzinach odbywają się msze świete w nowym kosciele na Krubinie.

Wojciech
Obserwuj wątek
    • Gość: mana Re: kosciół Krubin IP: *.centertel.pl 03.12.12, 09:52
      TO JEST PARAFIA POD WEZWANIEM PŁOCKICH BISKUPÓW MĘCZENNIKÓW, MA SWOJĄ STRONĘ INTERNETOWĄ WIĘC MOŻNA SPRAWDZIĆ:)
    • Gość: ada Re: kosciół Krubin IP: *.adsl.inetia.pl 03.12.12, 10:13
      www.meczennicy.com.pl/index.php/kontakt
      • Gość: ae Re: kosciół Krubin IP: *.183.221.81.dsl.dynamic.t-mobile.pl 03.12.12, 21:10
        jeszcze 1 kosciol i bedzie diecezja
        • Gość: waldek Re: kosciół Krubin do ae IP: *.cnow.pl 05.12.12, 10:17
          ...i o to czarnym chodzi.
        • Gość: coo?? Re: kosciół Krubin IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.12.12, 12:49
          człowieku co ty gadasz??

ewentualnie może być dołożony jeden dekanat

np. z dwóch będą 3 ( wschodni, zachodni i np północny lub południowy)

Zobaczcie inne miejscowości co są stolicami diecezji ile mają mieszkańców. Bez obrazy ale nasz Ciechanów Jest troszkę za mały. ( wyjątek Stanowi Łowicz ( chyba najmniejsza stolica diecezji z Polsce) ok 30 tys mieszkańców ale tam jest 8 parafii :)) patrz pl.wikipedia.org/wiki/%C5%81owicz

po za tym w Łowiczu kiedyś mieszkali Biskupi ( więcej info w necie) natomiast w Ciechanowie chyba nie ...

kto podyskutuje ale na realistyczne fakty??
          • Gość: czmilek Re: kosciół Krubin IP: *.centertel.pl 06.12.12, 05:59
            Jak zwykle Kościół przeszkadza tym co i tak do niego nie chodzę. Świetnie, że mamy w tej części miasta parafię do tego świetnego proboszcza-wspaniałego gospodarza. Niech ktoś mi pokarze gdzie indziej najpierw stał Kościół a dopiero później dom plebania.....
            • kerim18 Re: kosciół Krubin 02.01.13, 17:29
              a dlaczego na krubinie a i
              nie na krubinku stoi kosciół może więcej nowobogackich noworyszów większa kasa a do koscioła chodziłem 5 km i to nie przeszkadzało
              • Gość: emeryt Re: kosciół Krubin IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.13, 18:23
                Niedaleko dom pomocy , gdzie tam bogaccy ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka