Gość: gosc IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 03.12.12, 17:16 gdzie w ciechanowie dostanę - o ile w ogóle - szpilki nude? a jeśli się ktoś orientuje - warto kupować na stronie deezee.pl? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mini Re: szpilki nude IP: *.cnow.pl 03.12.12, 20:46 szukałam takich przez miesiąc, znalazłam w jednym sklepie lakierkowane, na platformie czyli dokładnie takie o jakie mi chodziło, tylko skórzane- 230 zł wiec trochę za dużo, kupiłam na bazarku za 80, tylko matowe a nie błyszczące Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Elena Re: szpilki nude IP: *.matcom.com.pl 03.12.12, 21:35 Na zielonej ścieżce widziałam i w kocie w butach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bbb Re: szpilki nude IP: *.cnow.pl 04.12.12, 08:14 ja mam z deeze takze napewno warto :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kate Re: szpilki nude IP: *.dynamic.chello.pl 04.12.12, 21:13 latem szukajac jakichs torebki kopertowki weszlam do sklepiku mieszczacego sie w carfourze przy Farze. To sklepik z ozobami, bransoletkami i innymi pierdulkami i poza super kopertowka w kolorze nude znalazlam tez szpilki w takim samym kolorze:) kosztowaly jakies 80 zl ale chodzi sie w nich super! poszukaj tam moze jeszcze sa:) Odpowiedz Link Zgłoś