Dodaj do ulubionych

blacharz samochodowy, Ciechanów

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.12, 13:07
Ostatnio wyjeżdżając z posesji, zarzuciło mi trochę dupcię na lodzie i niestety zarysowałem samochód o wystający pręt z bramy.Jest to kreska na pół tylnych drzwi, trochę głębsza(wgniecenie). Chciałbym zapytać gdzie mogę to tanio naprawić i ewentualnie ile by mnie taka przyjemność kosztowała. Dziękuję za odpowiedzi.
Obserwuj wątek
    • Gość: wujek dobra rada Re: blacharz samochodowy, Ciechanów IP: *.cnow.pl 27.12.12, 13:18
      Ile dla Ciebie to tanio? 150zł, 250zł?
      • Gość: best geszeft wujek Re: blacharz samochodowy, Ciechanów IP: *.204.89.175.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 27.12.12, 13:59
        Plasteliną wyjdzie najtaniej.
        • Gość: spray Re: blacharz samochodowy, Ciechanów IP: *.play-internet.pl 27.12.12, 14:38
          A do czego Ci służy internet????Zapytaj'' wujka'' google
          • Gość: Ja Re: blacharz samochodowy, Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.12, 14:48
            A ja polecam pana Artura Hraczucha ma on swój warsztat na ul. Parkowej 25 w Ciechanowie. Pierwsze podwórko jak wjeżdża się z Gostkowskiej w stronę leżących wieżowców. Tanio, sympatycznie i profesjonalnie. Polecam 10/10
            • Gość: ono Re: blacharz samochodowy, Ciechanów IP: *.play-internet.pl 27.12.12, 15:00
              To jest reklama panie ''ja''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              • Gość: on Re: blacharz samochodowy, Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.12.12, 15:33
                Panie ono!
                Pytanie brzmiało "Chciałbym zapytać gdzie mogę to tanio naprawić i ewentualnie ile by mnie taka przyjemność kosztowała. Dziękuję za odpowiedzi."
                Wpis powyżej pana to wyczerpująca odpowiedź a nie reklama.
                • Gość: donos Re: blacharz samochodowy, Ciechanów IP: *.play-internet.pl 27.12.12, 15:39
                  Zedrze z Ciebie czy za darmo zrobi????????Z fakturą,czy z bez???????
          • Gość: lolo Re: blacharz samochodowy, Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.12.12, 08:44
            ale w internecie nikt cen mu nie poda...
            • Gość: stefan Re: blacharz samochodowy, Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.12.12, 11:03
              Tanio i dobrze zrobi nowo otwarty warsztat na ulicy przasnyska 24
              • Gość: najlepszy wujek Re: blacharz samochodowy, Ciechanów IP: *.30.14.172.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 30.12.12, 11:44
                "Tanio i dobrze zrobi" - to świetnie ale czy on robi samochody?
                • Gość: raf Re: blacharz samochodowy, Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.12, 19:03
                  na parkowej 250zł od elementu .
                  • Gość: magda Re: blacharz samochodowy, Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 31.12.12, 19:21
                    Powiem tak: Jeżeli coś załatwiać to tylko z Panem Arturem , bo jak jest ten jego pomocnik Pan "R" to szkoda gadać i jeszcze głupie podteksty.Jeżeli z Arturem lub jego bratem to polecam w 100% .Pana "R" na odwyk do A.A.
                    • Gość: arti Re: blacharz samochodowy, Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 01.01.13, 14:22
                      zgadzam się w zupełnością z Magdą.
    • Gość: zielonek Re: blacharz samochodowy, Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 02.01.13, 10:51
      haha wiem chyba o kogo chodzi.
      • Gość: stefan Re: blacharz samochodowy, Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.01.13, 11:46
        na przasnyskiej robi blacharkie i mechanike samochodowo
        • Gość: adam Re: blacharz samochodowy, Ciechanów IP: 213.199.253.* 15.03.13, 11:07
          witam wszystkich na tym Forom nie polecam pana Zadroznego na ulicy Wojska Polskiego prawdziwy Polski ZYD ceny z kosmosu za Blacharstwo zderzak robił mi 3 tygodnie a co do ustalenia ceny troche mnie zszokowało ludzie po prostu nie polecam omijajcie szerokim ukiem jak molede
          • Gość: ups Re: blacharz samochodowy, Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 11:35
            a ja się nie zgadzam, mi wykonywal usługę tylko 2 dni, i jak się ze mną umawiał w takim terminie i w takiej cenie było gotowe i taniej niż gdzie indziej
            • Gość: ddd Re: blacharz samochodowy, Ciechanów IP: 212.160.172.* 15.03.13, 15:31
              Ja jeszcze u niego nie robilem, ale słyszałem dobre opinie, pytałem też o wycene naprawy i było dużo taniej niż u konkurencji.
              Może ktoś potwierdzić, kto naprawiał u tego Pana ?
              • Gość: ups Re: blacharz samochodowy, Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 17:43
                ale u którego pana??
                • Gość: ddd Re: blacharz samochodowy, Ciechanów IP: *.centertel.pl 15.03.13, 18:34
                • Gość: ddd Re: blacharz samochodowy, Ciechanów IP: *.centertel.pl 15.03.13, 18:35
                  u Zadroznego
                  • Gość: ups Re: blacharz samochodowy, Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.03.13, 18:54
                    ja naprawiałem jak pisałem wyżej, z terminu sie wywiązał i tak jak umówilismy się co do ceny taką zapłaciłem i jak pisałem, dla mnie cena była korzystna
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka