Dodaj do ulubionych

Koncert Noworoczny

IP: *.dynamic.chello.pl 05.01.13, 21:39
Jak się podobał dzisiejszy Koncert Noworoczny w hali sportowej ?
dla mnie był to piekny wieczór dla uszu i oczu.
wspaniali trzej tenorzy i piękna sopranistka.
piekne arie.
no i publicznośc na wysokim poziomie.
Obserwuj wątek
    • Gość: B. Re: Koncert Noworoczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.01.13, 23:32
      Popieram. SUPER. Takich imprez kulturalnych o wysokim poziomie artystycznym potrzeba nam w Ciechanowie.
      Myślę, że wszyscy byli zadowoleni, a i pieniądze nie poszły na marne. Podziękowania dla Występujących i Organizatorów Koncertu Noworocznego, wszak było to dla wszystkich bez wyjątku i taki balsam dla ducha i ciała w tej szarej codzienności.
      • Gość: gość Re: Koncert Noworoczny IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.13, 09:23
        bardzo piękny koncert.
        • Gość: kontekst Re: Koncert Noworoczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.13, 09:33
          Piękny Koncert i wspaniała publiczność. Należało by w pierwszych rzędach posadzić tych wszystkich dyrektorów i pracowników Pisowskiego Centrum Kultury i również Studia, żeby zobaczyli jak i co ludzie oczekują od organizatorów życia kulturalnego w Ciechanowie. Niestety tych pseudo specjalistów od kultury na sali nie widziałem. Ach, prawda organizatorem był Prezydent Miasta a nie PiS . Gratulacje dla Pani Bożeny Żywieckiej i pracowników UM za sprawną organizację.
          • Gość: gosc Re: Koncert Noworoczny IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.13, 14:59
            no faktycznie , starosty i pani Kaczorowskiej w pierwszych rzędach nie było.
            może oglądali koncert z ukrycia.
            • Gość: hahaha Re: Koncert Noworoczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.13, 15:15
              Starosta Pawłowski z panią kierowniczką od kultury w starostwie, to na takie imprezki nie chodzą bo tam nie ma polityki. Był A. Kaluszkiewicz jako delegat.
              • Gość: lolo Re: Koncert Noworoczny IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.13, 19:56
                Zawsze jakaś menda
                nawet do Koncertu Noworocznego
                wpierdzieli się z POlityką
                • Gość: hahaha Re: Koncert Noworoczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.13, 20:58
                  O, jak się obruszyłeś. Nie czyń drugiemu co tobie nie miłe.
            • Gość: LO Re: Koncert Noworoczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.13, 23:57
              Dyrektor domu kultury siedziała na końcu w kapeluszu widac z góry
    • Gość: Ciechanowianin Re: Koncert Noworoczny IP: *.244.150.138.ostrow2.tnp.pl 07.01.13, 09:55
      Ciechanów prosi o więcej takich koncertów. Myślę, że podobne imprezy mogłyby się odbywać przynajmniej raz w miesiącu. Wiem, że to duży koszt, ale myślę, że byłoby dużo chętnych nawet jeśli wstęp byłby płatny.
      • Gość: popis Re: Koncert Noworoczny IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.13, 18:54
        A co to pani Bożena Żywiecka śpiewała i grała tak pięknie, żeby wzór brać?
        Organizacja z szatnią fatalna. Sama szefowa w szatni.
        Pis organizuje za swoje, a to była za pieniądze Nas Wszystkich!!!
        Och, ach amen.
        • Gość: hahaha Re: Koncert Noworoczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.13, 19:33
          PiS w swoim Powiatowym Domu Kultury organizuje za swoje polityczne jasełka ??? Ha Ha Ha
          • Gość: popis Re: Koncert Noworoczny IP: *.dynamic.chello.pl 07.01.13, 19:53
            hahaha - PrO-fanie,
            pierdziel dalej - ja posłucham.
            • Gość: hahaha Re: Koncert Noworoczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.13, 21:00
              Popisku, jak się obruszyłeś. Fajnie co ?Nie czyń drugiemu co tobie nie miłe.
            • Gość: Uczestnik Re: Koncert Noworoczny IP: 46.174.224.* 07.01.13, 21:03
              Z t organizacją to lekka przesada. Chociażby trzy rzędy zajete dla darmozjadów. Kto ustalał adresatów zaproszeń. Jeśli Żywiecka to wszystko jasne. Z radnych tylko ten od okularów gdzieś przemknął. Co to za persona Moleda, ze posadzili go w drugim rzędzie.Innych wypraszali. Później na pierwszych rzędach były wolne miejsca a ludzie z tyłu stali. nie było komu z organizatorow ich zaprosić do siedzenia. Może by nie uroczyli Prezydentów i ich Żon. Na terrorystów też nie wyglądali. Ale ......
        • Gość: Polo Re: Koncert Noworoczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.13, 23:52
          KONCERT SUPER za nasze jak ktoś napisał - ale DLA NAS WSZYSTKICH ZA DARMO więc o co chodzi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka