Gość: Ja IP: *.dynamic.chello.pl 06.01.13, 14:42 Na ul. Powstańców Wielkopolskich (przy jednostce) od ok. 2 tygodni błąka się pies - jamnik długowłosy. Może komuś zaginął? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: w Re: pies IP: *.cnow.pl 10.01.13, 12:19 Podbijam. pokazuje się codziennie tu na osiedlu. Szkoda psiaka, bo idą mrozy. Może ktoś go przygarnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mon Re: pies IP: *.adsl.inetia.pl 10.01.13, 20:24 wczoraj sie błąkał na deptaku... widac szczeniak bardzo przyjazny z obrożą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: w Re: pies IP: *.cnow.pl 10.01.13, 20:59 Nie, ten na Powstańców, to już starszy piesek (od roku wzwyż) - samiec. Dziś jak go karmiłam zauważyłam,że sierść koło uszu ma skudłaconą, czyli od dłuższego czasu musi się bidak błąkac. szkoda psiaka - ma taki madry wyraz pyszczka. Sama bym go przygarnęła, ale mam juz dwa psy i niestety. Jeśli nikt nie zaopiekuje się nim i będzie nadal się tu błąkał, to zadzwonię po straż miejską - zabiorą go do schroniska - jakie by nie było to zawsze dach nad glową i jedzenie będzie miał. A mrozy znowu idą .... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: e Re: pies IP: *.dynamic.chello.pl 11.01.13, 20:50 trzeba nie mieć serca , by się pozbyć psiny,serce się kraje,"w" dzwoń najpierw na policję a oni zadzwonią do straży miejskiej, z doświadczenia wiem,że tak jest lepiej i nie ustąpić aż przyjadą !!!!!! Może SM będzie mieć ze sobą czytnik i być może znajdą od razu właściciela :) Odpowiedz Link Zgłoś