Gość: olek IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 18.01.13, 18:45 jest wasza opinia o zespole ATUT z Ciechanowa Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: roma Re: zespol ATUT IP: *.opera-mini.net 18.01.13, 22:21 dla mnie osobiscie na te czasy totalna lipa. Ten zespół grał na moim weselu 15 lat temu i na tamte czasy był ok ale niestety stoja w miejscu nie rozwijaja sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzysiek Re: zespol ATUT IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.13, 22:29 Dla mnie super, jeden z najlepszych. Grali w zeszłym roku u mojej koleżanki i pełna profeska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zespol ATUT IP: *.146.237.54.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 18.01.13, 22:39 Kogoś zazdrość zżera. Zespół super bawiłam się przy nich na andrzejkach w Atenie i było poprostu świetnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: zespol ATUT IP: *.xdsl.centertel.pl 18.01.13, 23:30 Byłam na weselu jak grali,, bez rewelacji .. muzyka jak i śpiew tych osób nie przypadł mi do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan st Re: zespol ATUT IP: *.dynamic.chello.pl 18.01.13, 23:45 zespol jeden z najlepszych i graja w nim naprawdę fachowcy na akordeonie zawodowiec i gitarki pierwsza klasa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: long Re: zespol ATUT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.01.13, 12:29 Zespół bardzo mi się podoba. Jak wyżej pierwsza klasa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: zespol ATUT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.01.13, 17:52 "roma" napisała - Ten zespół grał na moim weselu 15 lat temu i na tamte czasy był ok ale niestety stoja w miejscu nie rozwijaja sie -- Ciekawe jak się może zespół, który grał dobrze 15 lat temu rozwijać muzycznie, skoro dzisiejsze przeboje panujące na weselach w porównaniu do dawnych, to beznadziejnie prymitywna muzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zespol ATUT IP: 213.199.253.* 20.01.13, 12:56 W porównaniu z innymi zespołami z ciechanowa pełen profesjonalizm - grali u mnie na weselu oraz u moich znajomych i wszyscy bardzo zadowoleni. Wokal, instrumenty bez porównania z innymi . Inne zespoły grają z półblejbeku pozatym piosenki śpiewane na jedno discipolowe kopyto Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ta Re: zespol ATUT IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.13, 14:03 Więc skoro jesteś takim znawcą to proszę wytłumacz mi,defincję co znaczy półplayback? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: zespol ATUT IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.13, 15:26 forum.gazeta.pl/forum/w,557,130774371,130774371,Kto_jest_w_skladzie_zespolu_ATUT_.html Odpowiedz Link Zgłoś
zespolmariall Re: zespol ATUT 28.02.13, 20:52 WWW.MARIALL.NET ZESPÓŁ NA WESELE WARSZAWA, 100% NA ŻYWO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marial Re: zespol ATUT IP: *.180.29.181.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 28.02.13, 23:39 Chyba marialiwi zal dupe sciska na zywo i co z tsgo ale jak Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: zespol ATUT IP: 213.199.253.* 01.03.13, 10:59 to znaczy że muzyka jest puszczana z jakiegoś odtwarzacza a rolą osób z zespołu jest udawanie że grają na instrumentach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIDKA Re: zespol ATUT IP: *.internetdsl.tpnet.pl 05.03.13, 19:06 U NAS TEŻ GRALI NA WESELU 15 LAT TEMU I TYLE LAT MINĘŁO , TYLE WESEL W RODZINIE I WSZYSCY CHÓREM TWIERDZĄ NA KAŻDEJ IMPREZIE RODZINNEJ ŻE TAKIEGO WESELA I ZESPOŁU DO TEJ PORY NIE BYŁO .A POZATYM BAWILIŚMY SIĘ WIELOKROTNIE NA IMPREZACH GDZIE GRAŁ ATUT I ZAWSZE BYŁO SUPER .TAKŻE DROGA KONKURENCJO NIE RÓB KOMUŚ KOŁO DUP.... TYLKO WEŻ SIĘ DO PRACY ŻEBY ZAPRACOWAĆ NA DOBRĄ OPINIĘ .PZDR. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: roma Re: zespol ATUT IP: *.opera-mini.net 10.03.13, 17:41 gdzie tu konkurencje zweszyłaś Lidka? Nie potrafisz zrozumiec ze to co podoba sie jednym nie musi przypaść do gustu innym:) grali na moim weselu i tak jak pisałam wtedy było ok ale repertuar niewiele sie zmienil i obecnie mi sie nie podoba. Potrafisz uszanowac czyjes zdanie nie posadzajac o konkurencje??? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: smutas Re: zespol ATUT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.13, 21:12 kaszana nigdy więcej nie przy tej kapeli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dwa smutasy Re: zespol ATUT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.13, 21:15 ty nie słyszałeś nędznych kapel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wieśniak Re: zespol ATUT IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.13, 21:17 zgadzam się porażka totalna kicha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: długo Re: zespol ATUT IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.13, 13:27 długo tak głąbie będziesz sobie odpisywał? i tak się posrasz, a im nie dorównasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do smutasa-wiesnia Re: zespol ATUT IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.13, 14:53 Gdzie ty masz rozum? Żeby napisać w tym samym tonie 3 postu w ciągu 5 minut!!! Myślisz, że ludzie są tak mało inteligentni, jak ty i dadzą się na to nabrać? Jeśli twój gust dorównuje twemu intelektowi, to nie ma się co dziwić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do smutasa-wiesnia Re: zespol ATUT IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.13, 15:07 No i pisane z tej samej platformy.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jj Re: zespol ATUT IP: *.dynamic.chello.pl 10.03.13, 15:11 Best of the best Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mecenas Re: zespol ATUT IP: *.180.173.245.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 10.03.13, 18:58 Poważne podejście do rzemiosła i praktycznie największe wzięcie na rynku. I to jest fakt, którego nikt nie podważy. A takie zespoły w końcu po to grają, nie dla zadoaolenia KAŻDEGO , bo to niemożliwe, ale jak największegoo grona klientów. Odpowiedz Link Zgłoś