Dodaj do ulubionych

H&M w Marcredo Center Ciechanów

IP: *.adsl.inetia.pl 20.01.13, 20:56
Witam,
Czy ktoś z Was aplikował na jakieś stanowisko do pracy w H&M w Ciechanowie, który otwierają na wiosnę 2013 r.?
Może odezwali się już do kogoś w sprawie pracy w H&M i zaprosili na rozmowę rekrutacyjną?
Zapraszam do rozmowy na ten temat.
Pozdrawiam serdecznie
Obserwuj wątek
    • Gość: Rejtan Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.13, 21:19
      Zatrudnią ludzi,żeby wyposażyli sklep, a potem zwolnią z zimną krwią większość pracowników tak jak w InerMarche...To nie dla mnie. Niech H&M wynajmnie coś lepiej w centrum miasta z pożytkiem dla siebie i Ciechanowian. Lokali wolnych nie brakuje.
      • Gość: praca Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.13, 22:23
        ja składałam CV na stronie H&M , ale jeszcze nie dostałam zaproszenia na rozmowę . Jednak widziałam na portalu pracuj.pl że ponownie szukają pracowników
        • Gość: xxx Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 20.01.13, 22:32
          Pewnie szukaja po studiach zarzadzania na SGH z kilkuletnim doswiadczeniem jako prezes firmy na sprzedawce za 1000 brutto na umowie zlecenie i dlatego ponowna rekrutacja.
          • Gość: News Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.matcom.com.pl 20.01.13, 23:00
            Macie nieaktualne info. Brat pracujący w Marcredo powiedział, że miał być tam H&M i Empik. Ale się wycofali już. Jedynie będzie Burger King. A Chińczyk otwiera odzieżowy.
            • Gość: blue Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: 79.162.248.* 21.01.13, 07:30
              ja pier... znowu chińczyk.
              opłaci im się wynajem?
              • Gość: nina Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.204.117.227.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.01.13, 09:34
                Nie siej plotek. H&M ma być, już zaklepali lokal i go opłacają, inaczej nie szukaliby pracowników...
                • Gość: XXXX Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.13, 09:55
                  career.hm.com/content/hmcareer/pl_pl/findjob.html
                  Poszukują dekoratora, kierownika sklepu i kierownika działu. Wszystkie informacje pod linkiem.
                  • Gość: Ferdek Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.13, 10:05
                    To niech zatrudnią jeszcze jakąś mądrą głowę, żeby odradziła im wynajem lokalu na zadupiu tylko w centrum miasta. Lokali nie brakuje.
                    • Gość: xxx Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.13, 12:06
                      To jeszcze powiedz gdzie w centrum masz lokal który będzie wystarczająco duży dla H&M
                      • Gość: lol Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.multi.internet.cyfrowypolsat.pl 23.01.13, 23:39
                        na Placu Kościuszki ten nowopobudowany - mogliby zrobić 2 piętra tak jak w Wawie
                      • Gość: JJJ Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 25.01.13, 21:56
                        na stronie h&m pisze ze otwieraja nowy lokal w ciechanowie wiec farmazon, burger king tez farmazon, tego nie bedzie na 100%
      • Gość: Niuki Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.181.142.185.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 21.01.13, 14:07
        Nikt Cię nie zmusza tam robić zakupów,
    • Gość: xyz Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.13, 12:37
      H&M będzie w Marcredo Center na 100%, maja wynajęty lokal nr 4 za sklepem JYSK, aktualnie trwa rekrutacja na kierownika sklepu, kierowników działów, dekoratora i sprzedawców oraz na pracownika kas. Rekrutacja trwa już od kilku miesięcy na te stanowiska i podejrzewam, że już mają skompletowane cześć załogi tego sklepu.
      • Gość: 567 Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.01.13, 14:23
        wypowiadają się tu chyba ludzie z bazarowych sklepików na warszawskiej albo w mrówce, w których ceny spokojnie są wyższe od h&m. Nie wydaje mi się żeby jakiejś postronnej osobie tak zależało na tym żeby tą nową galerię tak gnoić. Jak nie masz ochoty tam przyjeżdżać to nie jeździj, nikomu tym przykrości nie zrobisz. Jak kogoś nie stać na samochód żeby tam dojechać to tym bardziej marny z niego klient bo nic tam nie kupi. Samochód w dzisiejszych czasach to podstawa. Można mieć chociażby za 3 tysiące i jeździć.
    • Gość: xyz Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.adsl.inetia.pl 21.01.13, 15:27
      Widzę, że ok. 80% użytkowników tego forum ma problem z czytaniem ze zrozumieniem.
      Mój wątek dotyczy możliwej pracy w H&M, czy ktoś z Was składał tam aplikację, ewentualnie był już na rozmowie rekrutacyjnej lub np. wie, że będzie pracował w tym sklepie, bo dostał pozytywną odpowiedź od Rekrutera.
      Proszę, nie odbiegajcie od tematu i nie dotyczy to tylko tego wątku, ale ogólnie zauważyłem czytając wypowiedzi na forum, że większość z Was nie zwraca uwagi, jaki jest temat dyskusji tutaj, tylko pisze nie na temat.
      Pozdrawiam
    • Gość: xyz Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.13, 16:05
      Otwarcie H&M podobnież 8 marca br.
      Wkrótce po szkoleniach pracowniczych zaczną towarowanie sklepu w Ciechanowie.
      • Gość: Klientka Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 16:21
        "podobnież"? mam nadzieję, ze nie będą zatrudniać analfabetów...
        • Gość: lenka Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.30.63.63.nat.umts.dynamic.t-mobile.pl 23.01.13, 16:28
          Może na Dzień Kobiet będą dużeee promocje:)
        • Gość: xyz Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.13, 16:41
          Klientko, każdemu może zdarzyć się użyć niepoprawnego zwrotu i nie trzeba od razu nazywać ludzi analfabetami, a zatrudniać będą najprawdopodobniej studentów, tak jak w większości tego typu "sieciówek".
          Wystarczy popatrzeć, kto pracuje np. w Mohito czy w New York w Marcredo, młode dziewczyny, w większości studentki na umowę zlecenie i za stawkę godzinową 6,50 netto.
          • Gość: Klientka Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 16:47
            To tym bardziej wstyd, że ludzie po studiach nie potrafią pisać.
            • Gość: xyz Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.13, 16:56
              Klientko wyciągasz zbyt pochopne wnioski.
              Ty nigdy nie popełniasz błędów językowych, stylistycznych, bo jakoś mi się w to nie chce wierzyć?
              Każdemu zdarzają się wpadki, kiedyś przyznał się nawet do tego prof. Bralczyk.
              • Gość: Klientka Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.01.13, 17:53
                Takich, nie. Podobnież, chiba, mięszać, następno razo, włanczac, ręcamy, półtorej krzesła..., możnaby tak długo. To nie są błędy wynikające z niefrasobliwości, tylko niedouczenia, bezmyślności...? Nie wiem. Wynosi się to z domów, bez chęci naprawienia.
                • Gość: xyz Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.adsl.inetia.pl 23.01.13, 20:27
                  Proponuję wrócić do tematu, jaki jest w tytule tego wątku...
                  • Gość: m Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 24.01.13, 09:33
                    a Ty na jakie stanowisko składałaś CV ? i czy odezwali się do Ciebie ? z Tego co wiem to w H&M proces rekrutacji trwa bardzo długo.
                    • Gość: xyz Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.adsl.inetia.pl 24.01.13, 12:32
                      Faktycznie rekrutacja trwa bardzo długo, moja koleżanka aplikowała na stanowisko kierownicze, jakiś czas temu dzwonili do niej i przeprowadzali z nią wstępna rozmowę telefoniczna w języku angielskim.
                  • Gość: Klientka Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.01.13, 22:19
                    Byle po polsku... :D
                    • Gość: xyz Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.adsl.inetia.pl 26.01.13, 14:57
                      Najpierw rozmawiali z nią po angielsku, a potem po polsku.
                      Mają wymagania bardzo wygórowane, jakby to było jakieś super stanowisko, a sami oferują niskie wynagrodzenie, zatrudnienie na umowę śmieciowa, po prostu porażka.
                      • Gość: m Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 28.01.13, 12:08
                        Ciekawe czy są już obsadzone wszystkie stanowiska. Może ktoś się orientuje ?
                        • Gość: xyz Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.adsl.inetia.pl 29.01.13, 13:43
                          Jeszcze nie wszystkie.
    • Gość: kamila Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.13, 13:41
      mnie zaprosili na wtorek do hotelu baron , jestem bardzo ciekawa co tam będzie, ale na rozmowę nie mamy co się spodziewać,
      • Gość: paweł Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.adsl.inetia.pl 08.02.13, 15:46
        "ale na rozmowę nie mamy co się spodziewać", Kamila, to jak myślisz czego można się spodziewać na tym spotkaniu?
        • Gość: kamila Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.13, 21:14
          Kobieta która ze mną rozmawiała powiedziała że to tylko jest spotkanie wprowadzenie do firmy, że rozmowy żadnej z nami nie będzie, czego się dowiedziałam więcej to kazała mi się ubrać w wygodne rzeczy, na takim spotkaniu dobierają nas w grupy a potem są zadania które sprawdza kto się nadaje do dalszej rekrutacji
          • Gość: paweł Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.adsl.inetia.pl 09.02.13, 12:42
            zobaczymy jak to będzie, miejmy nadzieję, że jakoś damy radę?
            wydaje mi się, że tego dnia spotkają się z kilkudziesięcioma osobami, konkurencja będzie duża
        • Gość: Kamila Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.13, 21:16
          ty tez zostałeś zaproszony we wtorek na 9 ?
          • Gość: m Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 08.02.13, 21:35
            ja tez mam we wtorek ale a 10;30
            • Gość: ania Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.13, 10:37
              jak wrocicie z tych rozmow to napiszcie jakie wam warunki zaproponowali i jaka stawke godzinowa i czy wyglada to lepiej niz w innych sieciowkach?
              • Gość: ja Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.02.13, 12:05
                na tej rozmowie nic nie mówili o wynagrodzeniu, jeśli po tym się dostaniesz to dpiero na 3 etapie ci powiedzą wszystko a teraz nic nie mówili
                • Gość: monia Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.13, 14:49
                  A otwarcie kiedy?Wiecie coś?
                • Gość: k Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 12.02.13, 16:24
                  www.careego.pl/1762/praca-w-hm/ wszystko o pracy w h&m:)
                  • Gość: kamila Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.13, 18:15
                    mam do was pytanie czy po dzisiejszym dniu rekrutacyjnym w Baronie zanim weszliście na rozmowę czy ktoś z was otrzymał od H&M wiadomość na maila?
                    • Gość: Kinga Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.13, 11:03
                      Dziewczyny jak dziś było na rozmowach? co Wam mówili ?
                  • Gość: ja Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.13, 14:58
                    Połowa pracowników jest już wybrana
                    • Gość: jaaa Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.13, 16:23
                      A skąd wiesz? Na początek wezmą dużo ludzi do zatowarowania sklepu a potem zostaną raptem ze 4 osoby.a ciebie wybrali?
                      • Gość: do ja Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.13, 16:39
                        A kiedy te osoby zostały wybrane, dzwonili do nich ? wiesz coś więcej na ten temat ?
                        • Gość: k Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 13.02.13, 16:45
                          połowa załogi jest już wybrana, jutro ostatnia rekrutacja - osoby wybrane dowiadują się od razu czy się dostały czy nie (dostają kopertę przy wyjściu z dokumentami), w poniedziałek jadą na szkolenie do warszawy (dwa i pół tygodnia) następnie wchodzą już w Ciechu na sklep (towarują go,itp.) otwarcie przewidziane na koniec marca:)
    • Gość: h&m Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.adsl.inetia.pl 13.02.13, 21:02
      Najpierw trzeba było zarejestrować się na stronie internetowej h&m i złożyć aplikację na wybrane stanowisko do pracy, a potem wyglądało to tak: I etap - rozmowa telefoniczna z rekruterem, II etap - assesment centre, III etap - rozmowa na żywo w cztery oczy z osobami odpowiedzialnymi za skompletowanie właściwej załogi do sklepu w Ciechanowie (brały w niej już udział tylko te osoby, które przeszły assesment centre) i decyzja o zatrudnieniu bądź nie. Kto otrzymał odpowiedź pozytywną, to przed nim dwutygodniowe szkolenie w Warszawie.
      • Gość: do H&M Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.02.13, 09:39
        Zauważyłam jedną rzecz co jest w ogóle niedopuszczalne , otóż dwie panie z trzech które rekrutowały były źle nastawione do osób które mają doświadczenie na takim stanowisku, po drugie jak im się osoba nie spodoba to niezależnie od tego czy jesteś dobra to i tak się nie dostaniesz, więc powiem Wam tak jeśli staracie się o tą pracę to nic nie róbcie, najgłupiej odpowiadajcie na pytania i w ogóle nie przywiązujcie wagi do tego co tam robicie a gwarantuję że dostaniecie się, a no i jeśli chodzi o ubiór to też nie zwracają uwagi bo same nie były najlepiej ubrane, a podobno taką firmę trzeba należycie reprezentować, wniosek jest taki i tak zatrudnią osoby na wykładanie towaru a potem z tych osób zostanie na sklepie raptem 4 więc życzę wam powodzenia
        • Gość: h&m Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.adsl.inetia.pl 14.02.13, 15:37
          Z tego co słyszałem, to w h&m w Ciechanowie, ma być zatrudnionych ok. 30 osób i tj. cała załoga sklepu. Uważam, że to jest spora liczba pracowników, jeżeli wziąć pod uwagę powierzchnię sklepu w Ciechanowie. Dla porównania w h&m w Arkadii pracuje ok. 90 osób.
          • Gość: do H&M Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.04.13, 09:44
            no i co miało pracować tam 30 osob a jak się wejdzie to trzy panie są na kasie a jeśli chodzi o pomoc na sklepie żeby doradzić klientowi to nikogo nie ma, bujdę puścili że chcą zatrudnić 30 osób ,owszem ale na kilka dni żeby porozkładały towar, to macie ten wasz sklep i te super zarobki , po prostu śmiech na sali myśleli że dadzą im 1500 zł , nie te czasy i nie w Ciechanowie.
            • Gość: h&m Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.adsl.inetia.pl 07.04.13, 16:16
              1500 zł to marzenie dla ludzi tam zatrudnionych, bo Oni pracują w H&M w niepełnym wymiarze czasu pracy i mają po ok. 880 zł brutto. Czysty wyzysk!!!
              • Gość: taa Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.dynamic.chello.pl 07.04.13, 16:58
                Ludzie za jakie pieniądze Wy pracujecie? pożegnajcie to miasto
                • Gość: h&m Re: H&M w Marcredo Center Ciechanów IP: *.adsl.inetia.pl 08.04.13, 20:28
                  Uważasz, że w innych miastach można zarobić większe pieniądze?
                  Dziś wszędzie jest wyzysk za marne grosze, bo pracodawcy dobrze wiedzą, że jest w Polsce 15% bezrobocie, prawie 2,5 mln ludzi bez pracy i mogą sobie przebierać jak w ulęgałkach!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka