Dodaj do ulubionych

ciało~problem

IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.13, 07:19
Jestem młoda, mam 13 lat. Jestem szczupła osoba, nawet bardzo. W ostatnim czasie pojawiły mi sie rozstepy na udach. Polecacie moze jakies dobre i niedrogie kremy ? Z góry dziękuje.
Obserwuj wątek
    • 0o_0 Re: ciało~problem 31.01.13, 14:53
      Polecam Bielenda Sexy Mama. Placilam bodajze 18 złotych w hebe. Miałam takze Perfecta Mama okolo 26 zlotych tez w hebe. Oba sa dobre.
      • Gość: gosc Re: ciało~problem IP: 79.162.95.* 31.01.13, 15:01
        dzieciaku za ksiązki się weź a w wolnym czasie pouprawiaj sportu ( nie sexu) , pobiegaj, basen, siłownia to jest recepta na zgrabne ,zdrowe ciało a nie kremy.
        • Gość: ... Re: ciało~problem IP: 213.199.253.* 31.01.13, 16:38
          Dużo ruchu i świeżego powietrza oraz masuj się ;)
          • Gość: gość Re: ciało~problem IP: *.cnow.pl 31.01.13, 17:55
            ja mogę pomasować :)
            • Gość: gosc Re: ciało~problem IP: *.centertel.pl 31.01.13, 19:18
              dzieciaka trzynastoletniego chcesz masować? wsadź se fiuta między drzwi i futrynę i sobie wymasuj zdecydowanym ruchem.
              • Gość: ... Re: ciało~problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.13, 10:05
                Hahahaha, DOBRE!!! Potem będzie mógłsie chwalić, że ma fioletowego malucha... :D
    • Gość: ja Re: ciało~problem IP: *.play-internet.pl 01.02.13, 12:00
      prawda jest taka, że jeśli masz w genach słabo rozciągliwą skórę (tu ma znaczenie elastyna) to nic Ci nie pomoże możesz się smarować do bólu a i tak rozstępy się pojawią (tak jak w ciąży jedne kobiety mają rozstępy inne nie i to jest kwestia indywidualna). możesz tylko nawilżając skórę łagodzić skutki, jesteś w okresie wzrastania i po prostu Twoje kości i ciało rośnie szybciej i skóra nie nadąża się się rozciągać.
      nie mniej jednak każdy balsam a nawet zwykła oliwka (w Biedronce lub kauflandzie Bambino 300 ml za ok 8 zł). co do balsamów, kremów przeciw rozstępom to polecam jak poprzedniczka Bielenda sexi mama w promocji w rossmanie płaciłam ok 15 zł, albo rosmanowski krem przeciw rozstępom ok 11 zł.piszę o takich z niższej półki bo myślę ze kieszonkowe nastolatki nie jest jakieś wygórowane :) pamiętaj tylko o systematycznym smarowaniu (2,3 x dziennie) bo raz na jakiś czas to szkoda kasy na krem
    • Gość: rozstep Re: ciało~problem IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.13, 12:19
      krem zmocznikiem dziwna nazwa ale naprawde dziala
      • Gość: gosc Re: ciało~problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.13, 12:58
        mam 13 letnią córkę i jak widzę co tu piszecie dla tego dziecka to aż strach... moderator powinien to usunąć
    • Gość: XXXXX Re: ciało~problem IP: *.dynamic.chello.pl 01.02.13, 13:16
      Klękajcie narody...
      Żeby dziecko 13-letnie musiało pytać o takie rzeczy na forum?! A gdzie są matki, ja się pytam?
      A potem ludzie się dziwią, że dzieci rodzą dzieci itd.
      Porażka.
      • Gość:   Re: ciało~problem IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.13, 13:59
        A tak w ogóle to zacznijmy od tego czy twoja dieta jest racjonalna i nie chodzi o Twój racjonalizm tylko racjonalizm naukowy. Może w zbyt szybkim "wylaszczaniu" przez palec w gardle trzeba by szukać przyczyny?
      • Gość: ja Re: ciało~problem IP: *.play-internet.pl 01.02.13, 14:18
        jakie rzeczy?? pyta o tabletki anty, o seks czy temu podobne tematy ?? nie! pyta o rozstępy, chyba to normalne, że dziewczyny w tym wieku zaczynają dbać o siebie. czy to zaraz doprowadzi do ciąży??? wcale się nie dziwię, że dziewczyny będą pytać na forach o takie rzeczy bo jak zapytają mamusie to te im odpowiedzą, że na to masz jeszcze czas hehe. teraz właśnie (wiek dojrzewania, największego wzrostu dziecka) jest przyczyną rozstępów.
        • Gość: XXXX Re: ciało~problem IP: *.dynamic.chello.pl 02.02.13, 09:55
          Dla Ciebie to jest normalne, że dziecko 13-letnie, które przed chwilą bawiło się lalkami zajmuje się rozstępami na forum? Aha.
          Właśnie najlepiej powiedzieć, że matka nie powie, matka wyśmieje. Ale chyba od czegoś ona jest. Po prostu przykre, że w dzisiejszych czasach dziewczynki zostają ze wszystkim same. Dziwne, że jak wcześniej nie było internetu to dzieci sobie jakoś radziły.
          • Gość: ja Re: ciało~problem IP: *.play-internet.pl 02.02.13, 18:21
            Dziewczyno nie przesadzaj. Zapytała tylko o najlepszy krem na te problemy. Zgadzam się, że lepiej by było zapytać matki ale nie jedna z nich albo nie ma czasu albo uzna to za błahy problem i gdzie taka nastolatka ma szukać informacji. W tej chwili w internacie, za moich czasów było bravo czy bravo girl i nie wiem czy to było lepsze źródło wiedzy, bo jak sobie przypomnę pytania w stylu "czy można zajść w ciążę za pierwszym razem..." itp to teraz i mnie to śmieszy i przeraża jakimi problemami zajmuje się młodzież. Tu było pytanie o krem więc jakiegoś wielkiego halo nie widzę. Życie i tyle lepiej zająć się kremami niż seksem, teraz nastolatki wcześniej dojrzewają i nic nie poradzimy. A że ktoś pisze że może pomasować no to chyba świadczy tylko o panach a nie o dziewczynie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka