Dodaj do ulubionych

zwrot z US

IP: *.tktelekom.pl 06.02.13, 10:25
Mam pytanie. Dostał już ktoś zwrot z Urzędu Skarbowego. Jeśli tak to jak długo czekał?
Obserwuj wątek
    • Gość: Andzia Re: zwrot z US IP: *.adsl.inetia.pl 06.02.13, 11:16
      Tak. Składałam 28 stycznia przez internet, a zwrot na koncie był 5 lutego.
      • Gość: k Re: zwrot z US IP: *.dynamic.chello.pl 07.02.13, 10:34
        przez internet nie zależnie od tego, czy jest natłok ludzi w US czy nie zawsze czeka się około tygodnia na pieniążki, a jeśli składa się pit osobiście to na dzień dzisiejszy czeka się około trzech tygodni.:P

<jesli masz problem z rozliczeniem napisz: klaudia88799@wp.pl>
        • Gość: podatniczka Re: zwrot z US IP: *.internetdsl.tpnet.pl 07.02.13, 18:46
          j PIT-37 złożyłam na początku stycznia - zwrotu niestety na moim rachunku nie ma. Byłam pytałam ale konkretnej odpowiedzi nie uzyskałam . Pozdrowienia dla Pań urzędniczek.
      • Gość: Kinga Re: zwrot z US IP: *.tktelekom.pl 11.02.13, 08:29
        Ja składałam 28 stycznia przez internet i zwrotu jeszcze nie ma.
        • Gość: MIREK Re: zwrot z US IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.02.13, 19:10
          JA SKŁADAŁEM pit z wynajmu lokalu tj PPE w pierwszych dniach stycznia mam do zwrotu około 200 zł. Byłem w pokoju na trzecim piętrze cały pokój kobitek ale nikt mi nic konkretnego nie powiedział, Jedna z nich taka grubszawa wymondrzyła się że urząd ma trzy miesiące na zwrot. Powiedziała co wiedziała.
          • Gość: ja Re: zwrot z US IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.13, 19:56
            kazdy by chciał zwrot odrazu! tylko, że osoba do nadawania zwrotów codzień ma po kilkadziesiąt takich zwrotów... a prócz tego zapewne inną robotę... troche zrozumienia... A prócz tego niepłacone kary, mandaty itp... potem US potrąca, zapewne wtedy dłużej to trwa
            • Gość: ło matuchno Re: zwrot z US IP: *.cnow.pl 12.02.13, 20:15
              bo urzednik musi zaraz na drugi dzien wyplacic. ma swoja prace a ludzi nie jest 10 tylko duuzo duzooo wiecej. I bardzo dobrze powiedziala, ze urzad ma na to 3 miesiace. jakby tak kazdy przychodzil i sie pytal i wszystkim by tlumaczyla to pewnie byscie dostali w w grudniu te pieniadze. Pozdrawiam niecierpliwych.
              • Gość: ola Re: zwrot z US IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.02.13, 18:04
                słuchajcie ja kiedyś byłam na stażu w Urzędzie Skarbowym i widziałam jaki tam jest ogrom pracy. CI wszyscy ludzie którym wydaje się że urzędnik tylko zajmuje się ich zeznaniem i tak podle ocenia ten ogrom pracy którą wykonują w Urzędach są w błędzie. LUDZIE WYROZUMIAŁOŚCI. W telewizji mówili, ze Urzędy SKARBOWE W 2014 DO LIKWIDACJI. Mam pytanko czy to prawda.
                • Gość: PIT Re: zwrot z US IP: *.xdsl.centertel.pl 20.02.13, 20:50
                  Składałem PIT 37 droga elektroniczna 11 lutego zwrot dzis na koncie!!
                  • Gość: gosia Re: zwrot z US IP: *.dynamic.chello.pl 21.02.13, 17:35
                    My z mężem składaliśmy PIT 36 8 lutego w urzędzie a 20 lutego wpłynęło na konto.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka